הצעות עבודה

זיו25

New member
SMS

אם פתחת את ההודעה מבלי לחשוב על כוכב נולד או על הראל סקעת, כנראה שמקומך איתנו
אנחנו מחפשים איש/ה לצוות ה SMS שלנו. אם מישהו פה מעוניין, הוא מוזמן לשלוח לי מסר. בברכה, זיו. נ.ב. מדובר כמובן על SYSTEMS MANAGEMENT SERVER.

ykiki

New member
איש רשת באזור כרמיאל-משגב-כפר ורדים

הצעת עבודה
אני זקוק לאיש רשת לתמיכה ברשתות קטנות-בינוניות (עסקים קטנים, מפעלים וכו´), באזור כרמיאל-משגב-כפר ורדים-מעלות. כרגע ההתקשרות תהיה ע"ב פרילאנס/שעות/פרוייקט, כשהכיוון הוא לקלוט אותו כעובד באופן מלא ומסודר (כאשר היקף העבודה שאוכל להציע לו יאפשר זאת). אם אתם מכירים מישהו שעשוי להיות מתאים ומעונין, אשמח אם תפנו אותו אלי. מדובר בעסק צעיר, יחסית, המבקש לגדול - על כל המשתמע מכך (תשלום צנוע כעת, תקוות גדולות לעתיד). ykiki, מנהל פורום 71 (הפרסום בפורום אושר ע"י מנהל הפורום)

זיו25

New member
דרוש/ה תותח/ית ../images/Emo70.gif

אני מחפש לצוות איש PC בכיר בעל ידע רב. הדרישות : - פתרון בעיות PC ברמה מעולה הקשורות לחומרה ולמערכת ההפעלה. - ידע נרחב בכתיבת סקריפטים (VBSCRIPT, יתרון ל WISE SCRIPT ) - ידע ב vb6, vb.net, asp.net, sql - תחזוקת מערכות שונות ברמה יומיומית. ידע : - מינימום של 5 שנים ניסיון בתחום - תעודת MCSE – יתרון - כתיבת מסמכים באנגלית. שימו לב – אני לא מחפש טכנאי שמחליף דיסקים או זיכרונות. מדובר באדם שאמור לתת פתרונות יצירתיים בתחום התוכנה והחומרה. העבודה אצלנו היא בקדמת הטכנולוגיה ! נא לפנות במסרים
, זיו.

חופר 11

New member
איש רשת

שלום לך יקי . זה בקשר לאיש רשת שאתה מחפש .. אני למדת קורס מחשבים טכנאי מחשבים ואחר כך עשית קורס רשתות מחשבים.. אפשר ליצור קשר איתי במסרים ...

NotXOR

New member
[ הצעת עבודה ] תמיכה

אני מחפש מישהו\מישהי לעבודת תמיכה בלקוחות החברה ובעובדי החברה. התמיכה ניתנת לתוכנות בפיתוח החברה ולמוצרים שהחברה מוכרת (נתבים, מודמים וכו') דרישות: שפות - עברית,אנגלית (רוב התמיכה תיעשה באנגלית) רקע במחשבים כגון טכנאי PC רקע ברשתות תקשורת ( CISCO וחבריו) יתרונות: תומך טלפוני ב- ISP יכולת למידה לבד (מי אמר google?) רקע כלשהו בVoIP וטלפוניה. חובב לינוקס. העבודה בחדרה. לפנות במסרים.

למעלה