הצעה

7liel7

New member
../images/Emo41.gifהצעה../images/Emo41.gif

חשבתי שלכבוד תחילת שידורי הסדרה אנחנו נארגן כאן בפורום כל מיני משחקים שקשורים לסדרה. יש לי כמה רעיונות בראש, אבל קודם כל אני צריך לדעת אם אתם מסכימים להצעתי והאם תסכימו להשתתף במשחקים. אולי גם לכם יש הצעות למשחקים ופעילויות שאפשר לעשות בפורום
אז מה אתם אומרים

ילד רע 15

New member
../images/Emo45.gif אחלה! אני כבר תכננתי כמה הצעות

חשבתי על החוליה החלשה - אבל את זה נשמור לאחרי כמה פרקים, צריך קודם להכיר את הדמויות. חשבתי גם על חידון שנעשה כל שבוע, או כל חודש - תלוי במידת הביקוש / ההיצע ובכמה משתמשים יהיו כאן. למי יש רעיונות נוספים?

אתה לא צריך לשאול אותנו-רק את המנהלים

כי יש מנהלים שלא אוהבים שעושים משחקים בפורום שלהם ויש מנהלים שהפורום שלהם בנוי בעיקר ממשחקים

ילד רע 15

New member
אני לא חושב שמנהלות יתנגדו, אבל בהחלט

ההודעה נפתחה לפני שהספקתי לפנות למנהלות במסר בנוגע למשחק 'החוליה החלשה'

חחחח תעשה בלי לשאול,מקסימום ימחקו...

לדעתי משחקים ודברים שמפעילים את הפורום לא צריך לשאול אצלי בפורום שאני מנהלת תמיד שואלים אותי אם אפשר משחק כלשהו שלא ישאלו
זה לא בעיה למחוק הודעה

ילד רע 15

New member
זה לא עניין של מחיקת הודעה,

שזה פשוט וקל מבחינת ההנהלה, אבל יוצר אי- נעימות ואווירה עכורה בפורום, ויש כאלו. אני לא חושב שכאן יש בעיה, ובכל זאת - רציתי לאשר ולבדוק מול ההנהלה. בכל מקרה, לרגל שרשור זה אני מניח שהמנהלות כבר יגיבו כאן.

חיחי התכוונתי

שאם מסכימים משחקים לא צריך כל כך לשאול איזה משחקים לשים.. פשוט לשים

ילד רע 15

New member
כלומר - לא אם אפשר, אלא אם אין התנגדות

מסויימת מצד ההנהלה, כדי לא להביא למצב שבו יימחקו הודעות בזו-אחר-זו.

oracle

New member
../images/Emo41.gif משחקים בפורום - מותר? אסור? ../images/Emo20.gif

קודם כל קבל ח"ח על זה שהמלצת לחכות לתגובתנו, המנהלות, בקשר למשחקים בפורום.. וגם על התרומה הגדולה שלך לפורום בכלל~ ^_^ בעיקרון, ברור שאנחנו מקבלות בברכה משחקים ופעילות, אבל כמו בכל דבר, שיהיה במידה. נראה לי שזה אינטרס של כולנו שהפורום לא יתמלא בשרשורי משחקים, כי אז לא ישאר מקום לדיונים על הסדרה, על המחשבות והתהיות שהיא מעוררת וכו'. שיהיה לנו שבוע נפילים נהדר!! *כוססת ציפורניים לקראת מחר ב-20:30* :>

7liel7

New member
תודה

שהבאת לי את הסכמתך למשחקים
. כמובן שלא יהיו יותר מדי משחקים-מקסימום 3 משחקים (גם זה אולי...).

ילד רע 15

New member
למה שתהיה הגבלה?

כל עוד זה בטעם טוב ולא על חשבון שאר הפעילויות בפורום. (קיבלת מסר)

אני חושבת שכל אחד ידע מה לעשות באיזו מידה

זה די ברור , אין כאן כמו שאומרים "מושפעים" שיציפו והשתגעו כאן.. כל אחד יודע לעשות כל דבר במידה נראה לי

ילד רע 15

New member
מה שלא הבנת הוא שברור לכולנו שזה לא כלא,

אבל במקביל - אף אחד לא עומד להציף את הפורום במשחקים חסרי תכלית. עוד לא שודרה הסדרה ולבוא בקביעות כאלה זה כבר מיותר. אנחנו סה"כ מתכננים את העתיד להיות כאן - שזה לא רק משחקים. אני אקרא לזה "פעילויות". או "פינות", שם יפה יותר.

7liel7

New member
חבר'ה../images/Emo70.gif

להתחיל לענות, זה מאוד יעזור לקיום הפורום! הפעילויות האלו יכולות להעשיר את הפורום מאוד וליצור פה אווירה מאוד חברותית ונעימה
. - - - מנהלות, אם אתן יכולות לנעוץ את ההודעה זה מאוד יעזור... - - -

למעלה