אחלה! אני מתנדבת לשחק את רייסטלין ^^
D De-Panther New member 18/6/02 #19 אממ אני יודע שזה לא קשור אבל אין... לי סיבה לפתוח שירשור חדש בשביל זה למישהו יש רעיון לדברים להכנה בתלת מימד שקשורים ברומח הדרקון מקומות חפצים יצורים ועוד דברים זה חשוב לי כי אין לי רעיונות לדברים אחרים להכנה
אממ אני יודע שזה לא קשור אבל אין... לי סיבה לפתוח שירשור חדש בשביל זה למישהו יש רעיון לדברים להכנה בתלת מימד שקשורים ברומח הדרקון מקומות חפצים יצורים ועוד דברים זה חשוב לי כי אין לי רעיונות לדברים אחרים להכנה
P Palass New member 18/6/02 #20 אם ההצעה של: לשחק בעולם רומח הדרקון אבל לא באותן דמויות לא התקבלה, אז אני רוצה להיות חלמיש.
ו וויגין New member 18/6/02 #21 אני בעדדדד../images/Emo45.gif אבל איך זה יהיה??? על פי עולם דמיוני?? עול על פי העולם של הרומח?? עם על פי הרומח אני רייסטלין ואגב היי אני חדש פה..
אני בעדדדד../images/Emo45.gif אבל איך זה יהיה??? על פי עולם דמיוני?? עול על פי העולם של הרומח?? עם על פי הרומח אני רייסטלין ואגב היי אני חדש פה..
N night mistress New member 18/6/02 #24 חסמו לי כאן ת´צאטים.. אבל כשאני אגיע למקור אני אשמח להשתתף.. אני רוצה להיות...פלין..או תניס חצי אלף.. שמרו לי מקום.. מותר לי להיות דרקון?
חסמו לי כאן ת´צאטים.. אבל כשאני אגיע למקור אני אשמח להשתתף.. אני רוצה להיות...פלין..או תניס חצי אלף.. שמרו לי מקום.. מותר לי להיות דרקון?
ק קטריין New member 18/6/02 #25 מגניב אני רוצה להויות טיקה טוב ../images/Emo29.gif שתמיד תצעדו באור ולא בחושך
ה השהם האפל New member 19/6/02 #28 פלד שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לחיי טאקיסיס המלכה
פלד שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif לחיי טאקיסיס המלכה