הצעה - רצוי לקרוא

SaberTooth

New member
../images/Emo41.gif הצעה - רצוי לקרוא ../images/Emo41.gif

בכדי לגבש את הפורום, מה דעתכם שנארגן משחק תפקידים בצ´אט
כל אחד יבחר לו דמות וישחק אותה במשחק, מישהו יתנדב להיות מנהל המשחק (אם אין מתנדבים אני מוכן להיות מנהל המשחק) ויכתיב את העלילה. נו אז מה אתם אומרים
מי שמסכים שישרשר
ומי שלא שישרשר

De-Panther

New member
נניח הוא כמו שהוא רק בעולם של רומח.

הדרקון זה יכול להיות נחמד לדעתי אבל עוד לא קראתי שום ספר של רומח הדרקון!!! אווף אני צריך לבקש מקרובים שלי ועד שאני יראה אותם....

למרות שאינני כותב בצ´אט...

אשמח להשתתף במשחק תפקידים. אני קורא את הפרסומים שלכם, ומצטרף לדעה שרומח הדרקון זה הספר הטוב ביותר שקראתי אי פעם. ירון

Magma99

New member
אם ככה אז אני אהיה

קריסניה (יש לי סימפטיה לכהנים צדקניים ומוסריים) למרות שהיא לא קשורה לרשומות היא מופיעה באגדות וזה מספיק. מאגמה

strahd

New member
ואם רוצים להשתתף

ואין כח להשתתף בצ´אט אז מה עושים. וחוץ מזה, קשה לשמור על תרבות בצ´אט כולם צועקים ויש המון בלגן. בכל מקרה, אם משחקים, אני הייתי רוצה לשחק את אחת הדמויות מהספרים הלא כל כך ידועים.

SaberTooth

New member
אי אפשר לשחק בפורום...

אי אפשר לשחק בפורום כי המשחק יהיה איטי מידי טכל הזמן נצטרך לעשות "ריפרש".

קטריין

New member
אני יכולה להיות טיקה ../images/Emo92.gif ../images/Emo29.gif

שתמיד תצעדו באור ולא בחושך

marishia

New member
אממ...

אני חייבת להיות בת? כי אם לא אז אני רוצה להיות גדיל!:)

ערפד1

New member
להזכיר מרגרט בנתה את רייסט´

כמובן שאפשר בכל מקרה זה לא יצליח לכם מסיבה אחת פשוטה אי אפשר לקחות את רומח הדרקון אתה לא יכול להכנס לדמות כמו שהיא באמת כפי שאותך שחקנים לשעבר נכנסו ובנו את הדמויות אלה אם כן יש למישהו כאן כוח לקרוא את אסופת המפלצות 4??? הסיפור האמיתי הראשוני לפי מה שהבנתי וכולו לפי מה שהם כותבים באדם הספרים הנדירים שמצאתי שלא קשורים בכלל לסידרה

משחק תפקידים../images/Emo35.gif

למה לא לשתף את פורום משחקי תפקידים (או לעשות את זה שם!) ומ´זתומרת "אי אפשר לשחק בפורום" שמעתם על TIC??? (פרי פורם)
אפשר לשחק בפורום בצורה טובה מאוד! להסביר איך
אולי תבדקו בפורום משחקי תפקידים וסיברטוט´ למה אתה לא בפורום משחקי תפקידים אם הנושא מעניין אותך? (אני מזמין את כולם לפורום משחקי תפקידים
)

למעלה