הפתעה

אמאאאאאאאאא איזה מושלמתת

יואווו אוירררר אמא'לה איזה תמונות מדהימות אחת אחת.. איזה יפהה פשוט מדהימההה וואי וואי וואי איזה מהמהמתתתת..ביג טיים
תודה על התמונות נמעלפותתת יפעת ושי תודה רבה רבה רבה..

ואוווווווווווווווווווווווווווווווו

עד איפה היפי יכול להגיעעע?!?!?!?! איזו מושלמתתת!!! אני פשוט לא מאמינה!!! ואייי מזהה תודה לכולככםם..כל מי שהעלה שני השיים ויפעת!!..ממש יפה!!

דרוש1

New member
לאאאאאאאאא נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אמממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא טוב אז הפעם תנו לי למלאאאאאאא את המקום של ניבה
כי אני פשוטטטטטטטטט ב ש ו ק אני נשבעת לכם , בין התמונות היפותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שלה !!! אהבתייייייייי ביותררררררררררררר שי יפעת וכולם תודהההההההההה
תמונות סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

Music4Life

New member
קלטו: "שרית את הורסת" ........

שרית: "די!" הבחור: "שרית את הורסת!!!!" שרית: די נו!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה צנועה בחיי...מזכירה לי את עצמי..גם אני לא יכולה לקבל מחמאות שאומרים לי בפנים ועוד כאלה.
אני אוהבת את הצניעות שלה.... כי מה שהבחור אמר נכון, כל מילה במקום (ויותר
) תשמעו, ברצינות אני מדברת איתכם - חבל על הזמן...היא נראת שם פשוט מטריף, הכובע הזה כל כך מתאים לה, ועוד אדום, מחייה אותה.
פשוט מדהים, ואין מילים נוספות...... קרעה אותי מצחוק...איזה חמודהההההההההההההההה
שרית, אני אוהבת אותך
ומושיק - סלחחחחח לי, תבין, אני לא יכולה להרגע!!!

תודה לשי קרן ויפעת

תודה תמונות מהמממות איזה סקופ ישר פתחתי את המחשב ונדהמתי מהיופי של שרית ושוב תודה

חח ניבה ידעתי שתגיבי ככה!! והיא פשו

פשוט מדהימהה אין איןןןן הכובע עשה הכללללללללללללללללללל היא פשוט.. שיואוווווווווו גמני עדדין בשוק...כל פעם מחדש שאני צופה או בוידיאו או בתמונות שהעלתםםם למותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

MISS MUSIC

New member
תודה רבה על התמונות והוידאו...

אני יסכם את דעתי עליה בשתי מילים וזה מספיק אני חושבת.... מ-ו-ש-ל-מ-ת מ-ד-ה-י-מ-ה

liron162

New member
מ-ו-ש-ל-מ-תתתתתתתת!!!!!

איזה מתוקהההה!!!! מ-ה-מ-מ-תתתתתתת!!!!

eynav16

New member
ואייייייייי

איזה חמודההה והיא לא דומה לעצמה...לא יודעת למה אבל חמודהההההההההה=] תודה

eynav16

New member
אהבתי את השער שלה ככה../images/Emo9.gif

ותודה שי, שי ויפעת..