הפרק היומי

I n n u e n d o

New member
../images/Emo41.gifהפרק היומי../images/Emo41.gif

פרק 710
תקציר
שרידן חולמת שהיא נפגשת עם לואיס אך מחליטה לא לחזור אליו; בת` מעדכנת את בריאן בהשתלשלות הארועים בין תרזה לג`וליאן; תרזה דובקת בתביעה כדי להשיב לאיתן את מעמדו כבן משפחת קריין.

מעין6

New member
יווו זה כבר נמאס!

מתי שרידן ולואיס יפגשו כבר?! כמה הם מושכים את זה?!

זה באמת מתחיל לעצבן..!

כאילו.. זה היה כזה ברוררר שזה חלום!!! פאק הרי לואיס ושרידן ייפגשו רק בעוד 768587 פרקים בארוחת בוקר עם בת' ואנטוניו.. הרי ידוע שהתתסריטאים האלה מותחים את הפרקים כמו מסטיק..!! מביא לי תקריזה..!

מעין6

New member
נכון!

כבר נמאס לי לראות תשוקות... אני רואה פעמיים בשבוע ולפעמים אני לא רואה בכלל איזה שבוע ואני לא מפסידה כלום!וטוב זה אופרת סבון וזה... אבל שיהיה מעניין לפחות..! קצת..!

Charmed Galia

New member
לך נמאס../images/Emo35.gif../images/Emo122.gif../images/Emo46.gif../images/Emo11.gif

דיי
אני אתבע את המפיק והתסריטאי
כוסאמק
"אנחנו חייבים להפסיק עם זה,המערכת יחסים הזאתי כל כך מיוחדת וכל פעם שלוקחים מאיתנו את האהבה הזאת אני נשברת מחדש" shut the fuck bitchhhhhhhh
רציתי להכניס לה איזה בעיטה
בת' מעצבנת אותי ותרזה...ראבק מה קרה לילדה החולמנית שהיתה ניזונה ונושמת אהבה
פתאום היא ביצ'ית חמדנית וחיה צמאה לכסף
סעמק תתחנני לאיתן שיסלח לך תתחתנו כבר ותאכלו חצץ עם אהבה אוףףףףף
נמאס לי הסדרה הזאת מרגישה כמו מסטיק לעוס

Jasper Jasper

New member
תרזה תמיד הייתה ביץ'

מהיום הראשון. הבעיה הייתה שהמשיכו לכתוב אותה כקורבן כשבעצם היא הייתה הכלבה בכל העניין. שתמות.

Jasper Jasper

New member
הסדרה גרועה מדי עכשיו

זומבי הייתה הדבר האחרון המהנה שקרה שם,וברגע שהם הרסו אותה והפכו אותה לנימפומנית על סמים ששיכורה 24/7,עזבתי.

Beautiful SouI

New member
ריספקט../images/Emo88.gif../images/Emo184.gif

ראיתי היום עכשיו לא את הכל
זה היה חלום ששירדן פגשה את לואיס וזיינה ת'שכל על זה שהם לא נועדו להיות ביחד ושזה הגורל! ריילי
בואנה הוא ממש ממש מתחיל לעצבן אותי כל הסדה הזאת מבוססת על אנשים טיפשים שמאמינים שהכל זה גורל

I n n u e n d o

New member
שלום

הגעתם לתא הקולי של ריילי הלכתי להסתובבם באחו ירוק אחזור מאוחר יותר תודה

פעם הייתי רואה תשוקות כל יום. היום

אני רואה אולי פעמיים בשבוע. הקטעים שחוזרים על עצמם עם שרידן ולואיס ממש אבל ממש מעצבנים. כמעט נפגשים במעלית וכמעט נפגשים במרפסת וכמעט נפגשים בחדר אוכל וכו וכו. הבנו את הרעיון דיי!!

Charmed Or

New member
פאקינג פרק מעצבן.../images/Emo112.gif

לא הצלחתי לראות את כולו מרוב עצבים על תרזה ועל החלום של שרידן.

למעלה