הפרק היומי -יום ראשון

Alaithlos

New member
../images/Emo41.gifהפרק היומי -יום ראשון../images/Emo41.gif

שרשרו לכאן את כל ההערות וההתרשמויות מהפרק שישודר היום! תודה

היה פרק נחמד היום

תגידו, ג'יג'י בלתי נראת? או שפספסתי שהראו אותה? בובי עיצבנה אותי נורא, איזה שחצנית ואהבה עצמית, גם אני הייתי דואגת אם חבר שלי היה עובד אלפי קילומטרים ממני בצמוד לבריטית הזו. ולמה לא הראו כמעט את לוק? מעניין איך הוא יגיב שיגלה על כריסטופר. (אל תגלו לי). ואהבתי את הקטע עם הפיקלס.

כן.. פרק נחמד!

איזה חמוד לוגאן!!! [: רורי דיי התנפלה על לוגאן בסוף הארוחה, אבל ברור שללוגאן היו רק כוונות טובות, והוא מיהר להרגיע את רורי חח..מזל שלוגאן כזה. האופי שלו [רגוע ומרגיע] והאופי של רורי [אומרת מה שהיא חושבת, פרנואידית לפעמים..] דיי מאזנים אחד את השני [: לורליי וכריסטופר דיי עיצבנו אותי , ז"א המערכת יחסים שלהם שהם החליטו לחדש לא ממש מצליחה, כאילו ששניהם רוצים דברים אחרים מהמערכת הזו ושניי הרצונות שלהם מתנגשים.. נו באמתתתתתתת על מי אנחנו עובדיםםםםםםםם לוק הכי שוווההההההה!! גאד דאמט , לורלי , תמיד אהבת את לוק הגברי והמחוספס [; אהה הקטע עם המלפונים היה מעצבן,הם יכלו להמציא קטע יותר טוב ופחות משעמם ... וחוצמזה הפרק היה חביב [:

וסטרייך

New member
הם כבר הרגו את הסוס הזה

עם הפרק של הביצי פסחא (שבעיני היה הרבה יותר חכם).

kiki girl

New member
המכשפה מהמערב וסופרמן הקשר ללורליי

מרגע שהתוכנית החלה סבלתי, אפילו הקטע הקצר שיש לפני השיר שתמיד יש קטע חמוד ומצחיק לא היה, נעלם לתמיד. כך סבלתי כל ה45 דקות, אבל הייתי חייבת הרי לראות עד הסוף. היה פרק משעמם והוא מתעלה על עצמו כל פרק ופרק. לוגאן מעצבן באיך שהוא משחק, וכל הפרק היה על כלום לא? לא שמתם לב? וגם אם הוא היה על כלום הוא אפילו לא היה מעניין לא כמו סיינפלד ששם מערכונים יש בהם את הכל. לא היו צריכים לעשות את העונה הזאת. בזבוז זמן, ובשביל האנשים שכל כך אוהבים את הסדרה הם ממש הרסו את ההרגשה הזאת. איזו החמצה. ונכון מאוד הקטע עם החמוצים היה בדיוק כמו עם ביצי הפסחא. ועוד דבר אחרון לסיום, ניראה לי שכמו בסרט הישן של סופרמן שהביאו לו הרעים את הקריפטונייט והוא נהיה רע והתחיל לעשות מעשים רעים במקום טובים, ככה לורליי נהיית רעה ומגעילה, המשפטים שנתנו לה להגיד והתנועות גוף שהיא עושה נוראיים, היא נראית מאוד מתנשאת ולא רואים שום אהבה בינה לבין רורי, ובכל הנוגע ליחסים בינה ללוק היא ממש לא מתנהגת כמו שהיא הייתה תמיד. הם עשו אותה המכשפה מהמערב!

וואו הגזמה...

לדעתי התוכני ת לא יכולה להישאר כמו שהיא הייתה אחרת זה היה משעמם הצופים מתבגרים וככה גם הדמויות לדעתי העונה הזאת דווקא מביאה משו חדש הדיאלוגים עדיין קולחים ומצחיקים לא יודעת, אני פשוט לא רואה את כל זה ואם את לא אוהבת...אל תראי
חבל... (מצטערת אם זה נשמע מתנשא, לא התכוונתי, אני פשוט לא מבינה)

lironoam20

New member
חדשה בפורום

אך בקיאה בסדרה כמו שדה..רק דבר אחד פספסתי..אתם מדברים על הפרקים של עונה 7 החדשה?איפה רואים אותם?זה כבר התחיל???????

Alaithlos

New member
העונה החלה את שידוריה בערוץ הולמרק

לפני כשבוע-שבועיים בשידורים יומיים אם אני לא טועה.

למעלה