הפעלה כפולה

../images/Emo41.gif הפעלה כפולה

כאשר אני מתחבר לשרת Windows באמצעות תוכנה להשתלטות מרוחקת, כגון Remote Desktop Connection ומבצע פעולה כלשהי, למשל עושה STOP לסרביס מסויים. האם הסרביס הזה נעצר *רק* ב SESSION שלי, כלומר עבור החיבור שלי, או שזה משפיע על כולם, כלומר הסרביס ממש נעצרת במערכת הפעלה ? איך בכלל מבדילים בין פעולות המשפיעות רק על החיבור שלי, לבין פעולות המשפיעות ממש על הסרבר וכל מי שמחובר אליו ?

The MarBar

New member
remote desktop

כשאתה מחובר בremote desktop אז כל מה שאתה רואה קורה על המחשב המרוחק. כל כח העיבור והתליכים פועלים על המחשב המרוחק. אתה מקבל אליך רק תמונת מסך של מה שהיית אמור לראות אם היית יושב על המחשב מקומית. לכן אם תעצור תהליך כלשהו אז הוא יעצר במכונה עצמה ולא אצלך.

marvin2

New member
הוא לא שאל

אם התהליך נעצר על המחשב שלו - הוא שאל עם הסרביס נעצר בסשן שלו בלבד או גם פיזית על המכונה עצמה. לפי דעתי סרביסים לא קשורים לסשנים. במידה ויש לך הרשאה לסגור סרביס - הוא נסגר. לעומת פרוסס למשל, שהוא פרטני למשתמש/סשן.

The MarBar

New member
כן...

מה שהתכוונתי להבהיר פה זה בעצם שזה לא משנה אם הוא סוגר סרביס מרחוק או "מקרוב".

E z e r

New member
Service אינו תלוי Session ../images/Emo70.gif

Serviceים רצים ללא תלות ב-Session, ולמעשה רצים גם מבלי שאיזשו משתמש יעשה Log-on ל-Windows.

בעז 21

New member
שלום,

1.השרשור הזה מדבר על מצב עבודה של RDP או Remote assistance . 2.כאשר אתה מתחבר למכונה מרחוק כל שינוי שאתה מבצע לServices בעצם ישפיע על כולם ולא רק על החיבור שלך. כלומר שמשתמש אחר יכנס למכונה (מרחוק או מהconsole) בעצם השינוי ישפיע גם עליו. בניגוד למה שמישהו אחר טען שכאשר אתה מבצע שינוי בService השינוי משפיע רק בחיבור העכשוי שלך.

antidot

New member
------->

שירותי מערכת שייכים לקטגוריה של system environment וכל שינוי שלהם הוא גלובלי. שים לב שאין דבר כזה "שירות מערכת פר session של TS. כל service הינו בעל instance (מופע) יחיד וכל שינוי בו הוא גלובלי.

למעלה