הפיג'מות

דנה 74

New member
../images/Emo41.gifהפיג'מות../images/Emo41.gif

אני מדפדפת אחרי מלא זמן שלא הייתי במחשב ומה אטני רואה
http://www.shesh.co.il/magazine/katavot.asp?nose=198&id_katava=2120 ולמי שמתעצל למצוא הנה הכתבה מערוץ הילדים: הסיטקום שמודע לעצמו: "הפיג`מות". בעונה הראשונה לפני 4 שנים "הפיג`מות" העבירה מסר אחד לצופים שלה- "תראו, יש לנו הומור טיפשי ואנחנו יודעים שהוא טיפשי. יש לנו גם מיקרופונים מעל הראש כל הזמן, וגם את זה אנחנו יודעים. אין לנו מה להסתיר!". ואם למישהו היה ספק סוף העונה הראשונה, כשאלונה אומרת לשלישייה "מה? איזה מין סוף אידיוטי זה? סוף עונה, צריך להיגמר טוב!" והסוף מיד משתנה והופך שמח, היה ברור לכולנו שתכנית עם רעיון כה ברור נמצאת כאן כדי להישאר. או שלא. לאחר שלוש עונות, היה נדמה שהכל נגמר. אם תשאלו אותי, זה בגלל החוק הישן של הערוץ- כשסדרה מסיימת שלוש עונות, היא צריכה ללכת כדי לפנות מקום לסדרות חדשות ומרעננות. אבל האמת היא שזה די קשקוש, כי סדרות כמו "הילדים מגבעת נפוליאון" ו"החבר`ה הטובים" הסתיימו על העיקרון הזה, ויש מספיק אנשים שמתחרטים על כך כיום. אבל "הפיג`מות", כמו שאמרתי קודם, הביאו עמם עידן אחר. אם לקרוא למחלה בשמה, עידן ה"זאזי בזאזי" (וכל צופי הפיג`מות יידעו על מה אני מדבר) . קצת אחרי סיום העונה השלישית (שגם הייתה העונה הכי חלשה של הסדרה) הסדרה עלתה ב-VOD, ועד היום זכתה ליותר מ-5 מיליון הזמנות. מה שהביא להחלטה ליצור את העונה הרביעית. הבעיה: האמת היא שבעיה אין פה ממש, אבל "הפיג`מות" היא כבר לא אותה סדרה. היעלמותה של אלונה טל הנפלאה מהסדרה, התבגרותה המפחידה של אלי-קרן אסף שמגלמת את רוני (כולל הנזם באף!) והפתיח החדש מסמלים סדרה חדשה לפיג`מות. כמובן שגם הצטרפותו של נתן הנפלא בתור דמות קבועה לסדרה חשובה לציון, אבל זה באמת רק שיפר את הסדרה. לכן, יש רק לחכות ולגלות האם הקהל אוהב את השינוי הענקי בסדרה והאם הוא בכלל מבחין בו. למרות שאני לא רואה איך אפשר לפספס שינוי כזה דנה

../images/Emo207.gif והפעם...../images/Emo109.gif

פורום קלי קלארקסון מאחל לכם
שנה טובה ומתוקה
אל תשכחו-> הענייני מוזיקה זה הפורום משפר -1- בארץ [כי הפיג'מות הוא מספר -1- בסדרות טלוויזיה...
]
אגב.. זה עיצוב שלי!! |מתגאהלגמרי| תאכלו הרבה
ב|דבש ותהיו לראש ולא לזנב

**תיקונים../images/Emo122.gif../images/Emo109.gif

פורום קלי קלארקסון מאחל לכם
שנה טובה ומתוקה
אל תשכחו-> בענייני מוזיקה זה הפורום מספר -1- בארץ [כי הפיג'מות הוא מספר -1- בסדרות טלוויזיה...
]
אגב.. זה עיצוב שלי!! |מתגאהלגמרי| תאכלו הרבה
ב
ותהיו לראש ולא לזנב
גאדד דאמיטט למא יש תאויות במקלדט

אגבב....../images/Emo109.gif

יש לפורום הזה ברכה של שנה טובה מהפיג'מות
כי אם לא אני יכולה להכין...
תביאו תמונות

מתה להקפיץץץ../images/Emo109.gif

אפשר להקפיץץ??? בבקשהה! חח אני לא כ"כ טובה בעניין הזה של ההקפצות...

למעלה