הערב

../images/Emo41.gifהערב../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

כמו שהבטחנו, החל מהערב ובכל ערב אחד מהמנהלים מחכה לכם בצ'ט בשעה 20:00 כדי שתוכלו להתלונן, לדבר, לשתף, להציע וכל מה שעל ליבכם. כולם מוזמנים גם סתם בשביל להתגבש
תבואו , יהיה מגניב
נעה, שיר מרי ומוטי.

אני רואה שאתם מעדיפים אדום מכחול...

ובינתיים אין לי תלונות אליכם... אתם בסדר...
מזל שיש אותי להגיד לכם.... אוף תחזרי ליששון...

ויש גם ../images/Emo207.gif....

לכל מי שכותב או רוצה לכתוב ביוגרפיה לשחקן/ית, מסתבר ש"נער פוסט ר" [שהוא מההפקה של הסדרה] נתן לכם רשימת שחקנים מלאה ומעודכנת, ואף אחד לא הגיב לו... אז הנה ההודעה שלו

נדב9090

New member
../images/Emo18.gifאזהרה!יש כאן תכסיס לניצול..

הם סתם מושכים אותכם שתכתבו ביוגרפיות כדי לנצל אותכם שתעשו להם את העבודה בשביל האתר. זה הכל תכסיס. ידוע לי שהם עובדים כרגע על האתר לסדרה והם צריכים קורות חיים מסודרים. הם פשוט ינצלו אותכם ויעתיקו את מה שאתם כותבים לאתר בלי שום קרדיט. אני יודע את זה ממקורות.

למה נראה לך?

אין להם בעיה להשיג את המידע הזה מהסוכנויות של השחקנים וכאלה, הם בטח לא צריכים אותנו בשביל זה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מישו ביקש ממך אישית??? ותאמין לי שלצוות האתר יש מספיק מקורות.....

נדב9090

New member
תראו! אני יודע את זה ממקורות...

אני לא יכול להגיד מאיפה אני יודע כי עלול להסתבך.. אני לא ממציא את זה. הם רוצים שיכתבו להם את הקורות חיים כי הם מתעצלים לאסוף את המידע הזה מהשחקנים...אם אתם לא רוצים לאמין לי זו בעיה שלכם לא שלי... אני את שלי אמרתי. לילה טוב!

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifעוד לקוח שלך?../images/Emo4.gif

תמעיטי בלקוחות!בסוף תיכנסי להיריון ולא תדעי ממי זה,באמת....

../images/Emo214.gifששש אל תצעקי../images/Emo2.gif../images/Emo11.gif

כאילו שאיכפת לך ממני בכלל..את רק מקנאה!!!

moton

New member
איףף תעשה לי טובה

אנחנו המנהלים חשבנו על הרעיון הזה בתור הפעלה לפורום. חשבנו על זה בינינו. כרגע אין לנו שום קשר עם האתר או עם הצוות שלו, ותאמין לי שגם אם הביוגרפיות ילקחו מהפורום (מה שלא יקרה בחיים..) זה יקרה אך ורק באישור הכותב וגם יכתבו לו קרדיט. אבל שוב, זה לא יקרה כי האתר יקבל נתונים מסודרים מההפקה.

תראה חמוד..

פקס אחד לסוכנויות השחקנים עם בקשה של קורות חיים של החשקן שרוצים.. ונחש מה?!?! הפלא ופלא...!!!!! אתה מקבל פקס חזרה עם כל מה שהשחקן עשה.... אני בטוחה שאףאחד מצוות האתר לא חשב על זה... אולי תציע להם??

ShirUsh22

New member
אייאיי ואם נכתוב את הביוגרפיה../images/Emo20.gif

בשביל האתר
מה יקרה
כולה מידע על שחקנים

danit1234

New member
ולמה שאני יאמין לך?

שאני מכירה אותך אם אפשר לקרוא לזה ככה בערך לעומת מוט נעה שיר ומר שאני מכירה כמעט שנהואפשר לסמוך עליהםכאילו שהם עשו את זה פעם |:ואממ אין להם שום אינטרס לעשות את זה הם יכלו לעשות זאת בקלות אם רק רצו בכך \:

למעלה