הסוד

../images/Emo41.gifהסוד../images/Emo41.gif

היום מצאתי משהו מאחד הפרקים של הסידרה "דני הוליווד". אני לא צופה של הסידרה, אבל לא יכולתי שלא להמשיך לצפות כששמעתי על מה מדובר ב-3 הוידאו האלה!! אתם מוזמנים להיכנס לקישור הזה. אחרי זה ל[URL='http://www.youtube.com/watch?v=QT2Ibam-uLs&feature=related']פה[/URL]. ואחרי זה לחלק האחרון פה.

לעופרה וכל האנשים שיכולים להגיב=)

אני מקווה שראיתם את הוידאו שאעליתי לצפייה שירשור. הייתי מעוניין להבין יותר לעומק את הנושא שעליו היה מדובר שם. "הכל קורה במגביל" - מדברים על זה "בסוד" ואני שואל את עצמי שאלה: "הכל קורה במגביל? ...זאת אומרת שכל מחשבה חולפת או ממוקדת קיימת כבר? כלומר, אפילו דבר הכי לא אמין שאפשר לדמיין הופך לקיים במימד אחר?". מדברים גם על האפשרות להפוך את המחשבה לקיימת במציאות... האם שוב זה חוזר לעיקרון "כוח המשיכה" - אנחנו מתמקדים/מאמינים וזה מופיע בסופו של דבר? אשמח מאוד להבין זאת, כי זה יפתח לי עוד דלת ליצירת מציאות! תודה!!

kikona126

New member
לא ראיתי עדיין

אבל מה שאתה כותב כאן מזכיר מאוד את הבליפ. ואלו שאלות שגם עלו לי בנוסף, אני חושבת שהספר המשוואה של דנטה יעניין אותך (הוא גם מספר על תורת הקוונטים)

kikona126

New member
גיא, לצערי עדיין לא הספקתי לראות

את הסרטונים. לא מוצאת זמן לזה... מקווה שבסופ"ש יהיה לי
בכל מקרה אם הנושא הזה מעניין אותך, אני ממליצה לקרוא את המשוואה של דנטה, אני קוראת כרגע ונהנת מאוד מהקריאה (זה ספר מתח, ולא ספר "הוראות")

ואו, זה מגניב ../images/Emo13.gif

ממדים מקבילים. זאת דוגמא מאוד מוחשית. זה מה שרציתי לחקור מגיל 18. הצבתי את זה כמטרה לחיים הבוגרים שלי. ממש מגניב.

ע ו פ ר ה

New member
גיא אני מתנצלת

חזרתי הביתה עכשיו אחרי יום ארוך מחוץ לבית. מחר מחכה לי יום דומה. אני באירגונים אחרונים למסיבת חתונה לבן שלנו, ואי לכך אני בנוכחות חלקית. אשתדל לצפות בלינקים , אבל איני מתחייבת לזמן. באהבה עופרה

שיהיה המון במזל טוב../images/Emo140.gif

המון ברכות ואיחולים לזוג! כמובן תהני=) הלינקים פה, ותמיד אפשר לצפות:)

ע ו פ ר ה

New member
תודה קיקונה

המחשב נתקע בבוקר אז אני עונה לך עכשיו. עוד מעט יוצאת לשדה התעופה. באהבה עופרה

למעלה