המש9חה

../images/Emo41.gifהמש9חה../images/Emo41.gif

איזה יום שמח
יום של הפתעות
העולם מלא ניסים ונפלאואואואות
איזה יום שמח
יום של הפתעות
דונה עפה לכל הרוחותתת
איזה פרק מעולה ! סוף סוף הפרצוף נשר מעוות הזו עפה ! מקווה שבפרק הבא הדוד המ(נא)ייק הזה יעוף ! שרשרו תגובות לפרק !

Sole Survivor

New member
המשפחה

התחלתי ליראות את זה מהפרק השני לסירוגין.... ומה זה הדבר הזה לאן הגענו....לסכסך במישפחה לצען מליון דולר...במישפחה יש מספיק סיכסוכים גם בלי זה

שטן אני שונא אותך ... אופפפפ

קראתי תהודעה שלך ויש תשיר איזה יום שמח ... וזה כבר יותר משעה מתנגן לי בראש ניסתי להחליף שמעתי שירים וזה רצ פרינציפ אופ חחחחחח וואי וואי אני עומד להשתגע איזה יום שמח יום של הפתעות העולם מאל נסיים ונפלאות ומתנגן לי בראש גירסה של אחת מרגיזה עם קול מרגיז וואיייייייייי

yes REAL

New member
למישהו בכלל היה ספק שהיא תעוף?

ואיזה תענוג ב-BOT... נראה כאילו הןם רק חיכו שהיא תיפול להם לידיים..

ח

חציל לעזאזל

Guest
יקי סחטיין!!! סדרה ממש טובה!!

חוץ מהפגישת מחזור התוכנית הכי דפוקה בעולם היס ריל השנה היה ממש מעולה כל הכבוד !! ואם יש למשפחה עונה שניה תביא למה זו ממש תוכנית טובה..! מסור ד"ש לאלכס ותגיד לו שהוא חייב לי חצי נקניקיה:)

yes REAL

New member
אין עונה שניה, אבל יש גירסא בריטית

שמייצרת המון באז.

דוקא אני אהבתי את היס ריל של החורף

יותר... עכשיו הגעתי לשלב שאני לא רואה כמעט כלום... רק המשפחה... אני מרגיש שהסדרות הפעם ברמה בהרבה פחות טובה... "בית החלומות", "שחק אותה סטרייט", "אחוזת הטירוף"... זה ניראה כאילו בעצם הסדרות המובילות היו "השירדות", "המירוץ למיליון", "פרדייז הוטל", "עדן לנצח" ו"הרווק/ה"... ככה שאחרי שראינו את כולם כמעט ביס ריל של החורף, עכשיו לא ממש נשאר הרבה חוץ מעדן ועוד עונות של הרווק/ה... אהה והישרדות שהפעם היה בין הטובים (העונה ה 5 פחות אהבתי). קיצר לא יודע... אני מרגיש שיס ריל הזה הוא בעיקק שאריות ושהוא התבסס בעיקר על הישרדות ועדן לנצח... לא ככה?

Fair Play

New member
אחלה תוכנית

דיי להתלונן:" לאיזה רמה יורדים בלה בלה בלה" יש תוכנית, יפה תראו לא יפה אל תראו... לא בוחרים תוכנית לפי הרמה שאליה ירדו.

patito ƒeo

New member
תודה!! ../images/Emo107.gif

באמת לא ראיתי אתמול והיום פספסתי את השידור החוזר ולא ידעתי אך אני יכולה לדעת מי עף.. שמחה שהיא עפה

למעלה