המשך

Pink Angel1

New member
../images/Emo41.gifהמשך

Business יצא 1.Cleanin Out My Closet 2.Sing For The Moment 3.Superman 4.Hailies Song 5.My Dads Gone Crazy

galileho

New member
../images/Emo128.gifmy dad gone crazy

לדעתי זה אחד השירים היותר מכוערים שלו

Ill Fame

New member
'סעמאק

עכשיו כשאין לי אינטרס בבחירת השירים (אלה שאני אהבתי סולקו), אני אלך עם Cleaning Out My Closet.

®NuLy®

New member
בהרבה הרבה דמעות אני מוציאה את

My Dads Gone Crazy זה מתחיל להיות ממש קשה!!

אמינוני

New member
My Dads Gone Crazy

איך אתם יכולים להוציא אתCleanin Out My Closet זה השיר הכי יפה בדיסקקק!!!!

ווווואי שנים שלא הייתי פה, מחפשת פה

את ילדת המומולדתתתת ולא מוצאת=// אבל בדרך נענה: וואי כל כך קשה אבל נלך על ביזנס כל השאר כל כך קשההה לבחור אז נשאר עם זה ולכל החדשים <בעצם כבר כולם כבר חדשים חוץ מהילה הנסיכה המדהימההה שלי> אז אני ישנה וותיקה חח כבר שנה ומשו פה כבוד P= קיצר אני עדי נעים מאוד מקווה להכנס בקרוב=] הילההההההה סתם בא לי לומר לך שאני אוהבתתתתתתתתתת....

bLAck hALo

New member
וואיייייי!!! הייתכן? אני רואה טוב?

אני הוזה? נראה לי לקחתי את הכדורים הלא נכונים :| דידייייי שנים נסיכה שלי..!! איזה מוזר לראות הודעה שלך כאן חוץ מהמסרים..חח וואי ראסמי שנים! חח בובה אי אפשר להוציא את ביזנס כי הוא כבר יצא :p ואנושקה גם כאן נטשה אתי כאן <רעות! כולכן נטשתן אותי. בושה.> חחחחח אני רצינית זה מוזר לראות את הניק של כאן O_O אוהבת אותך גם בייב!

וואייי אני מגיבה להילההההה חחח

זה לא קרה שנים כן עליתי על זה אחרי כמה זמן מה לעשות יש אנשים עם נזקים בלתי הפיכים... אבל בסוף קלטתי אז הוצאתי את סינג פור דה מומנט אוי עצוב עכשיו כשאני חשובת על זה אמינם שואו דיסק ענק אוי אני עייפההההה וכרגיל כמו בימים הטובים אני נשארת פה בגללך=]

bLAck hALo

New member
../images/Emo32.gif חח מי כמוני יודע..היי, גם למפ

-גרים יש זוכויות.. <למרות שבמקרה שלנו יותר נכון להגיד סניליות אבל לא הפעם ;]> חח וואי כזה נוסטלגיייי חח מגנטטטטטטטטטטטטטט
אךך הימים היותר טובים..גרררררררר

למעלה