המצעד

../images/Emo41.gif המצעד../images/Emo41.gif

מי שלא יודע. כל אחד בוחר שיר אחד בלבד שהוא הכי אוהב\שמע השבוע. שלושת השירים המובילים לפני שבועיים הם: עם 7 קולות..
מקום1: time to dance עם 5 קולות..
מקום2:lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off עם 3 קולות...
מקום3:nails for breakfast tacks for snacks אזאזא.. הוספתי שיר שאני ממש אוהבת של פאניק [קאוור] ששמו קארמה פוליס D:
I Write Sins Not Tragedies
This Is Halloween
build god then well talk
but its better if you do
camisado
i constantly thank god for esteban
intermission
introduction
london beckoned songs about money written by machines
lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off
nails for breakfast tacks for snacks
the only difference between martyrdom and suicide is press coverage
theres a good reason these tables are numbered honey you just havent thought yet of it
time to dance
karma police [קאוור לשיר של רדיו הד ] תהנו D:

אין לי כח לאנגלית אז תתאמצו.. חוץ מזה שלא קשה

להבין שמודבר בכינוי שלי P: לייניג איז דה מווסט פאן א גירל כאן האב וויט'אווט טאייקינג האר כלווטז[או שזה יהיה כלוודז] אוףף

3has3

New member
camisdo

חברה שלי חורשת עליו... זאת אומרת הולכת ושרה אותו

BrsJ

New member
אם כבר בקאברים אז round here

שהם עושים לקאונטינג קראוז. כל פעם שאני שומעת אותו בא לי לבכות. חוץ מזה אני בוחרת בthis is halloween

BrsJ

New member
וווווווווואהההההההההה!!!

יש לך את ראונד היר יענו בתור שיר לMP3?!

Jast a girl1

New member
DD:

פאניק אט דה דיסקו גדולים!! חחח.. והשיר הכי יפה הוא theres a good reason these tables are numbered honey you just havent thought yet of it !! אני יודעת את כול המילים בעל פה!!! ^0^

mcfly danna

New member
lying is the most fun a girl can have without

taking her clothes off , אני מכפרת על זה שהצבעתי לbut it's better if you do בראש בראש...

chen010189

New member
ליינג איז...סבתאל'ה בישלה דייסה

וכן! אני אמשיך להתעלק על העובדה שהשם של השיר הזה יותר ארוך מכל ספר טוב של הרלן קובן! [נו כן התמכרתי לספרים שלו בדיליי
]

the shibby

New member
חח בכלל לא ידעתי שהם עשו קאוורים

>> camisado ולמישהו יש רשימה של כל הקאוורים שהם עשו?? אני כבר ממש מתה לשמוע משהו חדש שנשמע כמוהם..! =="

למעלה