EliranMaor
New member
../images/Emo41.gifהמצעד|!!../images/Emo41.gif
תודה שהצפתם לי את התיבת הודעות, לרגע הרגשתי חשוב
וטוב שההודעה הקודמת של המצעד שהייתה ביום שני לא עברה עוד שניה לארכיון
. אז יאללה!! עוד שבוע של המצעד הקטנטן שלנו נגמר, והתוצאות של השבוע הראשון מפתיעות? לא ממש
טוב שלא כולם הצביעו לאותו השיר
טוב אז הכללים שלו מאוד פשוטים
דרגו את חמשת השירים האהובים שלכם ובכל סוף שבוע יתפרסמו תוצאות המצעד ונראה מי עלה, מי ירד, מי יצא מהמצעד, מי נכנס למצעד וכו' וכו'
את כל ההצבעות שלחו לי במסר איך עושים את זה? לוחצים על השם משתמש שלי פה בצד ההודעה ואז בחלון שיפתח לוחצים על "שלח מסר" ושולחים את 5 השירים שאתם רוצים להצביע להם בינתיים רק השירים משני האלבומים יהיו כאן אבל אם בא לכם להצביע עבור אחד השירים האחרים שהם ביצעו מתישהו [גשם, wherever you will go, ספרי אקוסטי וכו'] אתם מוזמנים לשלוח במסרים
מקרא
עליה
ירידה
כניסה חדשה
לא שינו מקום ואני אחשוב על סמיילים בשבוע הבא, כשאני באמת אצטרך להשתמש בהם
טם-טם-טם
התוצאות!!!
1. צועקים על אהבה 2. לחבק אותך 3. ספרי 4. זה לא ביחד 5. יום יפה 6. עוזב 7. מרגיש אחר 8. יחד נתגבר 9. חום יולי אוגוסט 10. אלפי זוגות עיניים
כל מי ששלח מסר, שיכתוב פה "שלחתי/הצבעתי/|מסר|/משה מחפש דברים מגניבים בשוק" כדי שאני אדע למצוא אתכם
ורשימת השירים למי שלא זוכר [תזכרו, אפשר להוסיף שירים שלא ברשימה, כל עוד שסינרגיה ביצעו אותם מתישהו] אלפי זוגות עיניים אלפי זוגות עיניים [גרסת הפסנתר] אני לבד עכשיו אשם את לא כאן גשם זה לא ביחד זה לא ביחד [גרסת הפסנתר] חום יולי אוגוסט חושך יום יפה יחד נתגבר כוכב כל הזבל עלייך לחבק אותך ליבי נשבר מגיע לי אותי מה עשיתי מחוץ לזרם ממשיכים לרוץ מרגיש אחר סינטטי סינרגיה ספרי ספרי אקוסטי עד אלייך עד שהכל יגמר עוזב צועקים על אהבה תראי זה אני אז יאללה, להתחיל לשלוח הצבעות!! שבתשלום
תודה שהצפתם לי את התיבת הודעות, לרגע הרגשתי חשוב