ריגשת אותי!
Y yaelrs New member 1/3/07 #20 איזה קקעי.../images/Emo192.gif כל הפורומים עושים מפגש ביום שני ואני יכולה רק ביום ראשון. ווי פי.
C CitizenErased New member 2/3/07 #25 ../images/Emo10.gif פורום MTV2 עושה בראשון, אני אהיה שם ב2 הימים
L L A D Y B U G 2 New member 2/3/07 #21 אני לא אגיע... אבל לא נורא, למה לך לראות אותי פעמיים באותו השבוע? אורטל. נ.ב: משהו קטנטן... צילמתי את הוידיאו שלי למיוז בלי ידידים שלי שכנראה אני אצלם שבוע הבא... אפשר לשלוח לך את זה שבוע אחרי ההופעה של אינקיובס?
אני לא אגיע... אבל לא נורא, למה לך לראות אותי פעמיים באותו השבוע? אורטל. נ.ב: משהו קטנטן... צילמתי את הוידיאו שלי למיוז בלי ידידים שלי שכנראה אני אצלם שבוע הבא... אפשר לשלוח לך את זה שבוע אחרי ההופעה של אינקיובס?
L L A D Y B U G 2 New member 2/3/07 #28 הי חמודה!!! אם זה היה תלוי בי אז הייתי מגיעה אבל כנראה שלצבא חשיבה אחרת
C CitizenErased New member 2/3/07 #27 ../images/Emo3.gif יאיי אינקובוס וסבבה. כל עוד זה מגיע אלי לפני ה16 בחודש זה בסדר.
S Sweet berries New member 3/3/07 #30 ../images/Emo113.gifשיבי! אני אהיה ביום שני למפגש אחר. אז אקפוץ לבקר
C CitizenErased New member 4/3/07 #32 טוב אני שולחת לכולם את המספר שלי כי ברור לי שאני הולכת לאבד אתכם אם לא חח