המפגש

יעל 13

New member
../images/Emo41.gifהמפגש../images/Emo41.gif

איזה כותרת דרמטית
טוב שמעו... הגיע הזמן שנארגן מפגש לא? אני אשים את כל התאריכיםם של שבוע הבא ואתם תגידו לי מתי נוח לכם... אבל באמת תגידו!! תרשמו בכותרת איזה תאריך הכי נוח לכם ורק בתוכן את מה שאתם רוצים לכתוב... על מקום ושעה נחליט אחר כך... תעשו לי טובה תשתפו פעולה ותרשמו איזה תאריך הכי נוח לכם.. התאריכים: ראשון - 9.4 שני - 10.4 שלישי - 11.4 רביעי - 12.4 חמישי - 13.4 או שבוע אחר כך ראשון - 16.4 שני - 17.4 שלישי - 18.4 רביעי - 19.4 חמישי - 20.4 תבחרו כמה תאריכים שאתם יכולים... ושימו לב.. תרשמו רק את התאריכים שאתם כן יכולים ולא מה שאתם לא יכולים חג שמח, יעל

אמ אני:]]

ראשון - 9.4
מחויבות אישית:] שני - 10.4
(לא בא לי ללכת לחוג
) שלישי - 11.4
(כי יש את המסע אז לא נעשה משו בטוח
) רביעי - 12.4
גם נראלייי
, תקשיבו אין לי מושג מה הכיתה שלי תארגן ובאיזה תאריך זה יהיה חחחחחח חמישי - 13.4
(נראלי אם אנחנו לא והלכים ליםם) או שבוע אחר כך ראשון - 16.4
מחויבות אישית:] שני - 17.4
מפגש של רודברג:]] שלישי - 18.4
(נראלי שובבבב) רביעי - 19.4
(חוגגגגג) חמישי - 20.4
(נראלי, אני לא יודעת מה יהיה עד אז..)

הדס..../images/Emo110.gif

המפגש של הפורום של אגם לא אמור להפריע.. אפשר אחרי.. או לפני.. או משו כזה.. חוצמזה ש80% מפה זה פורום אגם...

ממש ממש לא מיכל!

80
למה נראה לך
מה עם חלי?, יקיר?, רון?, יאיר?, הילה?, הילה השניה?, אביחי?, שיר? ועוד מלאאא. שנמצאים רק באגם... נראה לך שהם 80 אחוז מי שנשאר מהם

../images/Emo204.gif

א. הוא כבר לא
ב. אני שמחה שהבנת ג.לכי לספר של בני גורן של כיתה ח'.. אלגברה
לא של אספיס..., בני גורן.. יש שם עמוד 150 אחוזים
תלמדי ואז תגידי לי אם זה 80 אחוז
טוף
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יעל 13

New member
9,10,12,13,16,17,19

אני יכולה בכולם חוץ מבימי שלישי כי יש לי משהו וב20 אני נפגשת עם הבמאי של המסיבת סיום...

אממממממממממ

אני צריכה לברר כמה דברים ואז אני יגיד לכם. כיייייי יש לי מלא אבל מלאאאאא דברים בחופש פסח אז ניראה

../images/Emo39.gifאממ יום ראשון

ניראה לי ששתיהם אם יהיה לימודים לאמא שלי יום ראשון של ה-16 עדיף ניראה לי [אני אשאל אותה]

למעלה