המפגש מעריצים נדחה

../images/Emo41.gif המפגש מעריצים נדחה../images/Emo70.gif

מעריצים יקרים !!! המפגש מעריצים שאמור היה להתקיים ב- 31.07.07 נדחה למועד אחר (אמצע אוגוסט) וזאת לאחר התייעצות עם מספר גורמים ואנשי תקשורת כולל הבנים אשר מעדיפים לעשות את המפגש מעריצים כשיצא הסינגל החדש מתוך האלבום החדש שיראה אור בקרוב. הסינגל ייצא ממש בקרוב ויהיה ערב השקה שבערב הזה יוזמנו ה-150 מעריצות שנרשמו. שימו לב!!! המתנה של הבנים תינתן להם ביום ההשקה. ולכן לא גבינו כסף בחינם וזה כולל את כל ההוצאות. ולכן המחיר נשאר אותו מחיר 15 ש"ח לכניסה. אני מאוד מקווה שאתם לא מאוכזבים , תראו את זה בחיובי. הבנים וההפקה רוצים שתשמעו את השיר החדש במפגש איתכם ולא היה ניתן להשמיע לכם אותו לפני צאת הסינגל. עמכם הסליחה על השינוי, אבל קחו בחשבון שהכל רק לטובה!!! צוות המנהלים

../images/Emo41.gif אוף אחרי שתכננתי ושכנעתי את אמא שלי

באים ומבטלים
עכשיו איך אני ישכנע אותה שוב אני יורדת לאילת

כנסו אני צריכה עזרה

גם מי שלא הגיעה למיפגש עם המנהלת יכולה לבוא? *ולא באתי מסיבה אישית.

../images/Emo141.gifכנסי!!!

מי שלא הגיעה למפגש אז עשו שאלון של שתי שאלות בפורום הרישמי! ומי שלא הגיעה יכלה לענות הליאם ומי שענתה נכון זכתה לבוא אז מי שענתה על השאלון נכון יכולה לבוא ומי שלא ענתה גם על זה סורי לא יכולה=]]]

לא מאמי , היו שתי אפשרויות להכנס למפגש

1 מהם , הייתה לבוא לאחד המפגשים בצפון ,דרום , ומרכז . ולא הלכת . אז מי שלא הלכה , יכלה ללכת על האפשרות השניה . שהיא לענות על חידון , אבל כל אין את החידון .\; כבר כל מי שזכה בחידון , ניכנס .! אז לא ענית על החידוון אז אין אפשרות וד''א , המפגש נידחה ;\ שזה אומר שאולי, אולי יש מצב שיהיה עוד אפשרות להרשם למי שלא הספיקה . הבנת?

למעלה