המנעד הקולי של שירי מימון

../images/Emo41.gifהמנעד הקולי של שירי מימון../images/Emo41.gif

מישהו/י כאן יודע מהו המנעד הקולי של שירי, לא ניראה לי שהיא עוקפת את ה 2 וחצי אוקטבות, למרות הקול העוצמתי שלה... ראיתי באחד ההודעות אנשים שאמרו ששירי מגיעה גבוהה יותר ממאריה קארי, אז הינה 3 שירים של מאריה קארי להורדה, תורידו תשמעו ואז תגיבו למי יש קול עוצמתי יותר וגבוהה יותר.. אל תבינו אותי לא נכון אני מת על שירי, פשוט רציתי לסדר כאן כמה אי הבנות. without you one sweet day - זה דואט emotion - בין השירים הכי עוצמתיים של מאריה מבחינה קולית.

הקפצהה - תורידו תשירים../images/Emo45.gif

עמלתי בשבילכם אז תורידו אותם ותתנו תגובות...

גיא246890

New member
הם כול הערצה שלי לשירי אין מצב ..

מריה קארי היא אחת הזמרות היחידות בעולם שמגיעים לטונים כאלו... וכמובן שני הדיוות השניות סלין דיון ו ויטני יוסטון.... אומנם שירי שלנו דיוה אבל לטונים כאלו צריך הרבה עבודה וכישרון.....

dovratl120

New member
אני מיד מצרפת שתי קבצי קול

כדי שתראה ששירי לא רחוקה מוויטני ובכלל לא פחות טובה ממנה....

dovratl120

New member
והנה שירי

לא יצא כ"כ טוב כיוון שהוצאתי את זה מקובץ ווידאו אבל בכל זאת היא שרה כ"כ נקי!

יאאאא את יכולה לעלות לפה את הסירטון

או את הקטע ששירי שרה את זה? או להראות לי מאיפה אני יכולה לשמוע????? אני מתה על השיר ואני מתה לשמוע את שירי שרה את זה....

dovratl120

New member
ממה ששמעתי שירי...

לא רחוקה מהן[מריה קארי, ווטני יוסטון...] בעוצמות הקוליות שלה...

dovratl120

New member
מה שכן גם שמעתי את שירי ...

מבצעת את 'I will always love you" של וויטני יוסטון וממש התרשמתי יותר משירי אם משווים את הגירסה ששמעתי של שירי לוויטני לדעתי שירי לוקחת ....

גיא246890

New member
חברים אל תגזימו.....בכל זאת..

ויטני זו זמרת ששרה כמעט 20 שנה אם לא יותר אם הרבה ניסיון וכישרון...!! שירי עוד בעצמה אמרה שהיא היתה מעריצה שלה שהיא היתה קטנה וזה מה שהיא שמעה ויטני יוסטון ומריה קארי... וגם בגללל זה הם נקראת THE BIG (מריה ויטני וסלין) יש להם עוצמה מדהימה בקול... אני מציעה לכם לשמוע תשיר Power of Love של סלין ואת השיר טיטניק בדקה ה3:15 בפול וליום ואז תיראו מה זה עוצמה של קול.... למרות זאת לפי דעתי שירי לא רחוקה מהם כול כך אבל היא צריכה עוד הרבה שנים של עבודה כדי לשיר נקי וברמה כזו... אפרופו נקי מישהו שמע תשיר של פיק אפ???? אתם מבינים משהו??? זה פשוט בדיחה חחחחחח

dovratl120

New member
מה שנכון זה...

שוויטני ושאר הזמרות הללו באמת בעלות ניסיון ויש להם קול מדהים אבל אני לא בטוחה ששירי ממש רחוקה מהן... מה שכן אני בטוחה שהיא עוד תגיע לרמה שלהן ועוד תעבור אותן כי באמת יש שירים שלדעתי שירי מבצעת בצורה יותר טובה ועוצמתית מכל שלושת הדיוות.... <> אם היה אפשר הייתי שולחת לך את הסרטון ששירי שרה "I will always love you" וזה כאילו מדהים זה נראה כאילו היא לא התאמצה בכלל...

עם עבודה על הרחבת המינעד שירי אולי

אולי אולי תגיע לוויטני יוסטון, אבל למאריה קארי אין מצב!!! אבל לדעתי המנעד לא הכי קובע אלה הצורה שהזמר/ת שר ואיך הם מעבירים את השיר לקהל, ושירי ללא ספק עברה את המבחן הזה כבר בכוכב נולד

dovratl120

New member
אני עדיין חושבת שהיא לא רחוקה מהן..

כל כך כמובן שיש עוד על מה לעבוד אבל ב"ה היא עוד תגיע... ומריה קארי באמת מדהימה ! (-:

חחחחח תראי לא צריך להגזים, מנעד

זה לא דבר שאפשר להרחיב עד אין סוף, ממנעד מסוים אפשר להרחיב אותו רק בכמה צלילים ... אבל זה לא הכי חשוב,, כמו שאמרתי הרגש וצורת השירה יותר חשובה מאלף ממנעדים חח

dovratl120

New member
אתה צודק בכל מילה...אבל תזכור

ששירי רק בתחילת הדרך והיא עוד לא הראתה רבע ממה שהיא יודעת... נחכה ליציאת הדיסק ואז יהיה ניתן יותר להשוות ככה אין כ"כ על מה להסתמך... ואני מאמינה ששירי עוד תגיע רחוק...

שמים לב לפי ההופעות שלה, אם

שמת לב כשהיא נותנת את הצליל הכי חזק שלה(ומראים שהיא מתאמצת)... זה שהיא עוד תגיע רחוק אין וויכוח

dovratl120

New member
יש מצב שאתה צודק אבל לך תדע..

איך הייתה וויטני יוסטון, מריה קארי....[ושאר הגדולות] בתחילת הדרך עוד לפני שהתפרסמו כ"כ ...

גיא246890

New member
יש לי את הסרטון של המפגש מעריצים..

שירי שרה תשיר ברמה אין מה להגיד וגם במסיבת עיתונאים באירוויזיון היא שרה אותו ברמה מאוד גבוה..............

למעלה