../images/Emo41.gifהממ...../images/Emo41.gif
נחשו למה לא הייתי כאן בשלושה ימים האחרונים? יופי! המחשב שלי התקלקל. שוב. והפעם בדרך הכי גרועה שיש - כשאמא שלי הפעילה אותו, קפצה ההודעה HARD DISK FALURE עוד לפני שהווינדווז אפילו נפתח. (לגרועים באנגלית - זה אומר ´כישלון בדיסק הקשיח´ או משהו כזה). אז אבא שלי נתן למחשב טרמפ למקום הזה ששמה מתקנים מחשבים, ולמזלנו לא קרה כלום לדיסק הקשיח, אבל בינתיים במחשב השני היה אפשר רק להשתמש באינטרנט לצורכי מסנג´רים וכדומה, ולא היה אפשר לגלוש. מחשבים מעצבנים. אז לא יכולתי לכתוב בפורומים. וגם היו צריכים להוריד את הצורב, כדי שהמחשב יעבוד...
אז כמה דברים, כי עוד לא הספקתי לראות את כל ההודעות מאז שעזבתי: 1. תודה רבה לכל מי שפרסם תמונות. אני אנסה להעלות את כולן מחר, או מקסימום מחרתיים אם המחשב שלי יעשה שוב בעיות. 2. יעל (שמפרסמת ספוילרים) - אני מבקשת לכתוב שזה ספוילר!!. זה לא פייר כלפי אלה שלא רוצים לדעת ספוילרים, וההודעות שלך שמכילות ספוילרים בלי סימון, ימחקו ללא הודעה מראש. מצטערת... אבל זה חובתי כלפי הגולשים. 3. בקשר לפרויקט תעודת זהות - אתם מתלוננים ומתלוננים שהפורום מת, אבל כשאני מנסה לעשות משהו, לא מגיבים! אני מחדשת את זה שוב - לשרשר להודעה הזאת כל מה שאתם יודעים על בוסקו! -מיכל-
נחשו למה לא הייתי כאן בשלושה ימים האחרונים? יופי! המחשב שלי התקלקל. שוב. והפעם בדרך הכי גרועה שיש - כשאמא שלי הפעילה אותו, קפצה ההודעה HARD DISK FALURE עוד לפני שהווינדווז אפילו נפתח. (לגרועים באנגלית - זה אומר ´כישלון בדיסק הקשיח´ או משהו כזה). אז אבא שלי נתן למחשב טרמפ למקום הזה ששמה מתקנים מחשבים, ולמזלנו לא קרה כלום לדיסק הקשיח, אבל בינתיים במחשב השני היה אפשר רק להשתמש באינטרנט לצורכי מסנג´רים וכדומה, ולא היה אפשר לגלוש. מחשבים מעצבנים. אז לא יכולתי לכתוב בפורומים. וגם היו צריכים להוריד את הצורב, כדי שהמחשב יעבוד...