המלצות

../images/Emo41.gifהמלצות../images/Emo41.gif

אני חדשה בעסק של ביורק. ז"א אני מכירה אותה , תמיד הכרתי אותה, תמיד חשבתי שהיא מאוד יחודית עם סגנון מגניב. מכירה כמה שירים שלה, וקליפים ותמיד אהבתי את מה ששמעתי. אבל משום מה,לא יצא לי ממש להתעמק ולהכיר אותה יותר ואת החומר שלה. אי לכך ובהתאם לזאת, הורדתי אתמול את כל הדיסקוגרפיה שלה (לא לדאוג, הכל חוקי ובתשלום), וכאן בדיוק אתם נכנסים: עם אילו אלבומים לדעתכם עליי להתחיל? :) ובכלל בכללי תנו המלצות. תודה רבה ושבת שלום :)

סריט

New member
היי, ברוכה הבאה

את רוצה אולי לספר איזה שירים שלה את מכירה ומה אהבת? בכל מקרה אם יש לך את כל הדיסקוגרפיה את תמיד מוזמנת להתחיל בהתחלה. דביוט-פוסט. לפני ואחרי. אחר כך להתקדם לאט ובבטיחות להומוג'ניק, ווספרטין ואם תצלחי את זה בגבורה תצעדי לעבר מדולה. את יכולה גם לשמוע את וולטה, האלבום האחרון שלה, הוא קצת סלט של הכל אבל גם נחמד להתחלה. בכל מקרה אני תמיד אמרתי שהכי טוב להכיר את ביורק מהקליפים שלה. פה בקישורים של הפורום יש את כל הקליפים שלה מסודרים לפי אלבומים. את יכולה להכנס ולראות. בהצלחה ותעדכני מה החלטת! :]

Dolev יי

New member
לדעתי

לא טוב להתחיל עם וולטה בהתחלה, אין שם שירים קלאסיים של ביורק תתחילי אולי מפוסט, הומוג'ניק, צריך להתרגל לקצב שלה

תודה לכם

בעקרון השירים שאני דווקא מכירה הם מפוסט ודביוט.. כנ"ל לגבי הקליפים מאותם אלבומים. אני חושבת שזו פשוט הייתה התקופה שבה ראיתי יומם וליל את MTV שפעם היה ערוץ נורמלי. אח"כ כבר די הפסקתי לשמוע אותה, אולי פה ושם אבל בקושי. שוב תודה לכם.

plants and rags

New member
כמו שסריט אמרה

דביוט ופוסט חביבים ומציגים את ביורק בצורה הכי מיינסטרימית שיש, כך שזה נותן התחלה קלה יחסית, ומשם ישנה התפתחות טבעית ויוצאת מן הכלל אם תאהבי אותה. סדר כרונולוגי, הכי טוב. בהצלחה.

למעלה