המכתב

KerenWelling

New member
../images/Emo41.gifהמכתב../images/Emo41.gif

לגבי המכתב שכולכם שואלים עליו.. המכתב גמור, וביום ראשון ימסר לרכזות האנגלית בבית הספר לבדיקה אחרונה לפני השליחה. שלחתם קטעים לצרף למכתב והיו לכם המון שגיאות וקטעים לא קשורים..חח אז תיקנתי מלא מלא מלא וגם הוספתי מלא דברים משלי... ביום ראשון בערב תקבלו את המכתב בצורפתו הסופית וכל אחת תאשר אותו. לגבי שליחת המכתב.. אני אשלח אותו. ואעדכן את כולכן במה שקורה בנוגע אליו.

galevine

New member
אפשר לכתוב היום

ולשלוח לך..?אם כן---אז כמה שורות לכתוב.??.

galevine

New member
מתי את שולחת

את המכתב..??. שרשרתי נכון או לא????.....אם כן-תגידי לי לאן אני אמורה לשרשר

CiNdErElLa3887

New member
הללויה הללויה הללויה הללויה הללויה!

מאזל טוף!.. שרשרת נכון!!! סוף סוף! גא דאמט! אני הולכת להתכונן למבחן! ביי!

KerenWelling

New member
סוף סוף שרשרת כמו שצריך!!

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!! אני אשלח את המכתב עד סוף החודש. ביום ראשון אני לוקחת את המכתב לבדיקה אחרונה של האנגלית, מעצבת אותו יפה ומושקע מודפס מדהים, קונה מעטפה עושה את כל הסידורים של הדואר ושולחת. אני אפרסם את המכתב פה כשהוא יהיה בצורה הסופית שלו שתוכלו לראות.. ואני רוצה להגיד תודה לבנות שעזרו בכתיבת המכתב (אפילו אם האנגלית שלכם עילגת לחלוטין חחח אבל זה היה נחמד שרציתן לעזור!)

KerenWelling

New member
יואו איזה בלאגן עשית פהההההההההההה

שתהיה לי בריאה את חייבת ללמוד לשרשר ומהייייררררררר תפרסמי פה

galevine

New member
אולי בא לך

להוסיף עוד כמה שורות שלי.?..או שכבר שלחת שהן יבדקו....?

KerenWelling

New member
המכתב עצמו גמור אם בא לך

תשרשרי להודעה שלי את מה שאת רוצה להוסיף ואני אראה אם יש איפה להוסיף את זה, אם זה קשור ואם לא מדובר על זה.

KerenWelling

New member
אם את שואלת שאלה, ואני עונה לך עליה

תגיבי את ההודעה לתגובה שלי! שתיווצר פירמידה אחרת זה סתם מבולגן ולא קשור תכנסי לפה ותלמדי כברררר!!!!

galevine

New member
חח אני עושה ניסיון

סורי שאני קשהההה אני לא ממש מכירה את תפוז טוווובבב

KerenWelling

New member
טוב.

תשלחי את השורות שאת רוצה להוסיף פה ואני אנסה לראות אם אפשר ואיך אפשר לשלב אותן במכתב. קחי בחשבון שיכול להיות שאני אשנה אותן קצת או אוסיף להן דברים.. ככה קרה עם כל מה שכולם שלחו לי כי חלקכן כתבתן דברים לא קשורים או דברים לא נכונים בשפה האנגלית והייתי חייבת לשנות...

KerenWelling

New member
אז למה בכלל התחלת לדבר על זה אם

את בכלל לא רוצה להשתתף?! תחליטי כבר מה את רוצה די לשחק משחקים של ילדה בת 10..טוב?

למעלה