הכנס

gcnet

New member
גמני מגיעה

אבל אני לא כ"כ מכירה כאן את רוב הבנות... :S

איזה כייף!!!

אני מנחה שאותי יהיה קל יותר לזהות ... ובכל מקרה - למישהי יש רעיון לנקודה בולטת ונוחה למפגש באיזור קולנוע לב?

אשבל1

New member
הכנס היה מעניין ואני שמחה שהגעתי!

עוד מישהי הייתה? סקאלי, לא ניגשתי אלייך פשוט כי רוב הזמן ירדו לי דמעות ולא היה לי מצב רוח לשיחה, מקווה להיפגש במפגש הבא, חוץ מזה היה מאוד מעניין, מחמם לב לפגוש כל כך הרבה בנות מקסימות אחת, אחת............. והאירגון היה פשוט..כל הכבוד.

היי אשבל.

היו עוד בנות מהפורום. כמובן אם הן ירצו - הן יספרו על כך. אכן תהינו אם את שם. אך אני בהחלט יכולה להבין אותך. היום היה מאוד טעון רגשית. מקוה שיצא לנו להיפגש בהזדמנות אחרת.

תודה על הכנס!../images/Emo140.gif

במקרה נתקלתי אתמול בידיעה על הכנס והחלטתי לבוא. לא הכרתי את הפורום או את העמותה . אמי נפטרה לפני 9 וחצי שנים והיה עצוב כמובן אך מרתק ומרגש לראות שאני לא לבד בתחושה שזהו ארוע מכונן בהוויה שלי. למרות שלא עוסקת בכך בד"כ מחלקת את חיי לפני ואחרי, אם כי בד"כ הנושא מודחק - לצערי לא ניתן היה לי לדבר על כך לא עם בני משפחה (יש לי אחים ואב אבל לצערי אין עם מי לדבר) ולא עם חברות / חברים שלא חוו, ולא יכלו להבין, במיוחד שהייתי כבר בוגרת (30+). הצער שנגרם לי בשנים הראשונות אף גרם למשבר ביחסים עם חלקם שלא ידעו כיצד להכיל אותי, האופטימית - עם הצד החדש של הצער העמוק. אז המשכתי הלאה בחיים. הגדירה זאת יפה היום תמר גרנות כשאמרה שהאם בעצם מתה פעמיים פעם אחת עם פטירתה ובפעם השנייה כאשר זכרה מודחק ולא מדברים עליה. תודה לכל מי שטרחה, יצרה, אירגנה והפיקה

אני שמחה שבאתי לכנס...

הנושאים שנגעו בהם היו מאוד מעניינים והיה מצד אחד מנחם ומצד שני מאוד עצוב לראות כמה נשים נמצאות באותה "קלחת"... מה שהרגשתי שהתפספס היה שהופ אדלמן לא יכלה להגיע ושהיקצו כ"כ מעט זמן לתמר גרנות לדבר...אבל אני מבינה שהיו אילוצי זמן...

אשבל1

New member
לא הייתן ליד המדרגות הנעות, נכון?

מקווה שניפגש בהזדמנות הבאה............

למעלה