הכניסה חובה לכל מתכנת מקצועי

• פותח הנושא NaK
  • פורסם בתאריך

NaK

New member
../images/Emo41.gifהכניסה חובה לכל מתכנת מקצועי../images/Emo41.gif

יש לי הצעה מצויינת בשבילכם, ברשותי יש דומיין ושרת אכסון לחצי שנה מראש האתר התחיל כאתר סקס אך ללא הצלחה! אנו רוצים לפתוח האתר האתר כאתר חדש בנושא אחר! כעט אני מחפש מתכנת מקצועי שיהיה מוכן להצטרף לניהול האתר בתמורה לכך שהוא יתכנת את האתר! עדיין לא עלה לנו נושא חדש לאתר, ככה שבאפשרותך להציע לנו מה יהיה נושא האתר! כתובת האתר מצורפת למטה! כל מי שמעוניין שיצור איתי קשר באחד האימיילים הבאים: [email protected] [email protected]

NaK

New member
תראה..

כסף אין! אם תשים לב רשמתי שאותו מתכנת יצטרף לצוות ניהול האתר, וזה אומר שבמקרה והאתר מכניס רווחים הם מתחלקים בין מנהלי האתר וזה אומר שגם המתכנת ירוויח!

patael

New member
אז בוא תראה אתה!

בגלל המצב בשוק, יש לי בערך 5 הצעות כמו שלך ביום, בפורום הזה יש 2\4 הצעות ביום, בשאר הפורומים 40 עד חמישים ביום, כולם מגדירים עצמם ככמעט רווחיים, אבל אף אחד לא יכניס את האתר לשרת שרת אלא סתם איזה חינמי, או איזה כתובת ארוכה... תשקיע כסף, תרוויח כסף. אם היה לך עסק והיית רוצה עובדים, אפילו מנהלים, האם השכר שלהם היה מותנה ברווחים שלך? (אם ארוויח אשלם לכם), לי יש היום רעיון כמעט רווחי לאינטרנט, לא אתחיל אותו, מבלי שיהיה לי את כל התקציבים כדי שהוא יהיה פעיל וריווחי, כולל מתכנתים בכסף ולמרות שזה בגדר חלום קניתי דומיין שיכול להיות שלא אשתמש בו בכלל. כסף עושים בכסףףףףףףףףףףףףףף בהצלחה

NaK

New member
אחי יש לך טעות...

האתר לא יושב על שרת חינמי!! הוא יושב על שרת שקנינו!! אם לא ראית אז - http://www.2ta.co.il זה לא שרת חינמי!

NaK

New member
ועוד משהו...

אנחנו לא חברה ואין לנו מספיק כסף כדי להשקיע ולשלם למתכנתים, לכן אנו מציעים את ההצעה הזאת שבמקרה והאתר ירוויח משהו הוא יחלק שווה בשווה!! אל תשכח שאנחנו כן השקענו והשקענו יותר מ 1500 שקל על השרת והדומיין לחצי שנה!! חצי שנה!! מראש.. במקרה ויש לך רעיון טוב תוכל להציע לנו אותו ולהצטרף כמתכנת (במידה ואתה מתכנת) ולהיות כחלק מהצוות שלנו וזה אומר שהאתר יהיה גם בבעלותך! לשיקלוך..

patael

New member
את זה לא ידעתי, כי לא צויין

אבל בכל זאת, אם אתה רוצה מתכנת טוב ונאמן, תיהיה לדעתי חייב לשלם לו כסף מיידי, כך גם לא תיהיה חייב לו את בעלותו באתר.... בהצלחה

lizard

New member
לא לפורום הזה אבל

האתר שלכם אמור לחקות את http://www.sex4free.co.il ? אם תצטרך מתכנתים תפנה אלי באימייל ICQ או מערכת המסרים של תפוז. ולא, אין לי רעיונות לאתרים רגע. מיכה

למעלה