הכנות לקראת הוידאו צ'אט

בזוקההה

New member
כנננססווו ../images/Emo82.gif

אפרת@הבית שלחה לי מסר שיש היום וידאו צ'ט עם הראל... אבל בקישור זה רק שכותבים תגובות... אם מישו יודע הוא יכול בבקשה לתת לי קישור לוידאו צ'ט עצמו...?!?! http://community.msn.co.il/comm_display_topic_threads.asp?ForumID=14328&TopicID=251207&PagePosition=1&ThreadPage=1&CommID=8482

גם לי היא שלחה את זה..

עדיין אי אפשר לתת לך קישור לוידאו עצמו כי זה עדיין לא התחיל. רק ב-20:00 זה מתחיל.

בזוקההה

New member
נכון...../images/Emo82.gif

אבל אני רוצה קישור...כשזה יתחיל ב-8 שאני אדע לאן להיכנס..

אבל איך..

אני חדשה פה =) אבל איך בכלל מצ'וטטים שם..?מה איך מדברים איתו..?אפשר בכלל לדבר איתו..? לא הבנתי..הלפפ מי..

נתנו לך קישור..

בקישור את יכולה לכתוב לו שאלות ואז אולי הוא יענה עליהן. וברוכה הבאה
.

ענת 12

New member
הוידאו צ'אט היום עם הראל ב msn

מישהיא יודעת האם הוידאו צ'אט היום עם הראל יהיה במקום המפגש מעריצים שהם msn הבטיחו לארגן?

מה זה יהיה איפה שהקישור..?

איפה שכתוב שיהיה היום בערב הצ'ט אז שם זה יהיה..? ולמה בmsn? הקישור זה לא לאמאסאן..רגע אולי לא הסתכלתי טוב.. ולא נראה לי שזה יהיה במקום המפגש מעריצים..?מתי בכלל המפגש מעריצים..מישו יודע.?

אוף אני לא רואה כלום.. ../images/Emo60.gif

אני רואה X איפה שאמור להיות הוידאו.. זה בגלל שהצ'אט עוד לא התחיל.. או שמשהו לא בסדר אצלי??

בזוקההה

New member
תבדקיי....../images/Emo82.gif

אמור להיות כתוב "מוכן" לצפייה.... וד"א אני מקווה שהפעם זה יעבוד לי כי בפעם הקודמת בוידאו צ'ט בMSN זה לא עבד לי

Vאולטה

New member
ראיתי כבר...

אני מניחה שממש אין שם גולשים אם הם מפיצים את זה במסרים. חה! נואשים שם החברה ב-MSN, הא

למעלה