הישרדות 1406

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד. אהבתי את הערבוב, שגרם ל-3 על 3 בשני השבטים. חבל שלא ראינו תיקו בטרייבל. למה שמוקי ורוקי יצטרפו לאדגרדו, דרימז ואלכס? זה מטומטם. עכשיו ליסי תחזור ואם הם יפסידו עוד פעם, רוקי או מוקי אומרים שלום. הפרומו לפרק הבא נראה טוב. מישל נופלת חזק באחד האתגרים. O_O מקווה שהיא בסדר כי היא בין היחידים שאני בעדם כרגע יחד עם קסנדרה ו... זהו בערך.

willo

New member
../images/Emo58.gif

אין הרבה מה לכתוב על הפרק רק שלוש הערות. ליזי סיימה את תפקידה בתוכנית, קשה לי לראות איך היא שורדת אחרי התגובה שלה שבה היא ביקשה לעוף. נראה לי שלמחנה של ראבו יש קארמה רעה. הקפיצות של מוקי וסנדרה מבטיחות שלפחות אין כאן הצמדות לשבטים ישנים. לגבי הפרומו לפרק הבא:- נראה לי שיאו-מן מוצא את אליל החסינות.

דורון

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

פרק מצוין 15 יום ליסי הזאת חושבת שהיא באיזה קייטנה ובשניה שהיא יוצאת ממנה היא מתחילה לילל כמה ימים וגם היא סוף סוף תעוף מהתוכנית מהרגע של האיחוד אנטוני היה outsider רציני וזה די היה ברור שהוא זה שיעוף, מוזר שהוא חשב שאיזה נאום יציל אותו... תכלס הוא היה צריך להיות גבר ולהתחבר עם כולם ולא להיות איזה עוזרת ניקיון במחנה. בפרק הבא נראה לי שמישל שוברת שם משהו עם הנפילה הזאת ואם עוד פעם ראבו מפסידים ליסי הפעם תעוף אלא אם כן הנורא מכל יקרה והיא תמצא את אליל החסינות

../images/Emo58.gif

לפחות הם לא מטומטמים. עם כל האמפתיה שלי לאנת'וני והגועל שלי מרוקי הם צריכים לשמור את רוקי. הוא מטרה הרבה יותר גדולה להמשך המשחק. מה גם שחשבתי שכבר סיכמנו שבריתות לא עושים עם חברים אלא עם אנשים בעלי אינטרס משותף. באמת שקשה למצוא פייבוריטים, כל הדמויות כל כך אנמיות. והדמות הצבעונית היחידה היא רוקי שגורם לי לרצות לחבוט במסך.

../images/Emo58.gifובעצם

אולי כל האנמיות שבאה לידי ביטוי העונה ובעונה שעברה נובעת משיטת הליהוק החדשה - ההפקה יוצאת לחפש אנשים. הממפפפףףף צריך לחשוב על זה. נראה לי שאדם שממלא טופס ומצלם את עצמו בוידאו יהיה הרבה יותר נלהב מאדם שניגשו אליו ברחוב והציעו לו להשתתף בתוכנית.

Kfozli

New member
../images/Emo58.gif1406

פרק נחמד, ההעפה כל כך צפויה, דבר אחד אני לא מבין זה למה רוקי היה חייב להשפיל את אנטוני כל כך בטרייבל. העירבוב הגיע בידיוק בזמן, במקום ועשה את העבודה שלו. שבט גברים צעירים מול שבט נשים ומבוגרים. יאו מן קרע אותי בסוך האתגר "I got strength now to carry the flag" ליסי כזאת מפגרת אחרי שהיא קראה את הרמזים היא כזה "WHATEVER" אפילו לא התאמצה להבין מה רוצים ממנה, שיעיפו אותה כבר.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1406

קשה לי להגיד שהעונה התחילה באמת כמו שכתבתי בדעות לפרק הקודם, אבל לפחות היה יותר מעניין מהשיעמום של חמשת הפרקים הראשונים. מרגש ? לא ממש.

Snake Plissken

New member
../images/Emo58.gif

גם אתם חשבתם שבראבו אלכס דרימז ואדגרדו יהיו נחמדים וייתנו לאנתוני רוקי ומוקי לאכול את רוב האוכל לבדם?

../images/Emo58.gif1406

לא מבין מה יש פה לכולם נגד העונה הזאת. נכון, היא לא הכי מעניינת, אבל היא טלויזיה טובה. הטוויסט של חילופי השבטים היה במקום והפך את העונה ליותר מעניינת. אני ממש שמח שאנתוני עף - הוא היה משעמם. ארל נראה לי עכשיו כמו מועמד להגיע עד לגמר ומנהיג אמיתי. האתגר היה מעניין מאוד ושמחתי שמוטו ניצחו את ראבו. רוקי הוא דמות העונה ואני עדיין מחכה לפיצוץ בינו לבין דרימז, עכשיו בכלל כשהם באותו שבט. ליסי צריכה ללכת פרק הבא. גם עם ראבו יזכו בחסינות, איכשהו ליסי צריכה לעוף. פרק טוב, מותח ומעניין

Mr NV

New member
../images/Emo58.gif14X06

עדיין משעמם... אני בינתיים לא רואה מישהו שיזיז את אלכס מהדרך לזכייה בטוחה הלוואי שהעונה תתחיל להיות מעניינת מהאיחוד (עונה 9, 11)

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

קשה לי להחליט את מי אני שונא יותר, את אנתוני או "רוקי", הרי ברור שרוקי הוא סוג של ערס שכנראה לא קיבל מספיק תשומת לב בבית, אבל הצורה בה אנתוני פשוט הסכים לקבל את היחס בלי להגיד שום דבר להגנתו הייתה פשוט פתטוית, ללא ספק המתחרה הכי מעורר רחמים שהיה בתוכנית, אני מתפלא שהוא לא בכה שהוא עף... פייבוריטים גם לא ממש קיימים, הייתי אומר ארל אבל הוא יותר מידי מזכיר לי את הראפר פלייבור (במיוחד בצורה בה הוא מהנהנן 10 דקות אחרי שהוא מסיים להגיד משהו לא חכם במיוחד) לסיכום, מישהו יודע מתי ביג בראדר 8 מתחיל?

n l m

New member
../images/Emo58.gif

טוב החילוף היה מעניין לא שינה הרבה אבל היה מעניין ובהחלט גרם לי ליותר התרגשות כשהשבטים מתחלקים בדיוק לאלה שאני אוהב ואלה שאני שונא יאהו מאן
מיש
גם ארל דיי אחלה (אבל אני עדיין לא רוצה שינצח) בו, קסאנדרה וסטייסי מפגרים אבל יש בהם פוטנציאל להפוך לדמויות צבעוניות ומהצד השני? בושה וחרפה חבורה של גברים שנראה שבאו לשם אחריי שנכשלו באודישנים לMANHUNT פשוט מטומתמים ומשעממים איך אפשר לשמוע את המשפט "לא רוצה לשמוע שטויות נשיות" מאדם שקורא לעצמו רוקי הוא אוליי אחד מה"שטויות" הכי גדולות שהסדרה הזאת הביאה ואיתו גם החבר שלו אדגארדו, דמות משעממת, בן אדם משעמם, אין לי מושג איך הוא בכלל לוהק לסדרה אפילו אמבר וניק היו יותר משמעותיים ממנו בשלבים האלו, הוא פשוט שבר שיא ואלכס, שממשיך להסביר לי שוב ושוב את המובן מאליו תוך כדיי עריכת מנצח מדאיגה כלכך שנאתי את אנטוני מקודם והפעם כלכך רציתי שיישאר. איימושה, בבקשה תחזרי באיזה טוויסט כלשהוא ותעיפי את האנשים הדוחים האלה בבקשה.

1406 ../images/Emo58.gif

פרק פחות משעמם מהרגיל ואפשר להגיד שקיימת מגמת שיפור. את מוטו הנוכחי אני מחבב יותר משבט הגברים ושמחתי שהם ניצחו. חבל שהקאסט כ"כ אנמי. מקווה שזה יהפוך למעניין כמו עונה 9.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מבין. אוקי: 1. אנתוני ממש מסכן. כאילו, הוא נשמה טובה, וגם בביצפר תמיד הוא היה הבודד, וזה שבוחרים אותו אחרון בשיעורי ספורט, וגם עכשיו הוא זה שנבחר אחרון בבחירה של השבטים. וליסי - מה נסגר איתך? 2. אני לא מבין איך זה שתמיד השבט המשעמם מנצח כל הזמן. רוטו, צ'ואי גאן, דרייק (בשלבים מסויימים הוא היה הרבה יותר משעמם ממורגן), השבט הארור מהישרדות 10, גם בהישרדות 11 אותו דבר, וגם עכשיו. תמיד השבט שמפסיד כל הזמן זה השבט המעניין. אני לא מבין את זה. 3. איך זה שרוקי, מוקי ואנתוני כ"כ מטומטמים? הרי במקום לקחת את השלשה המגובשת יחסית שלהם, ודבר ראשון לחשוב איך הם מתפצלים, הם היו מחכים קצת, דרימז היה בכיף עובר אליהם כדי להתנקם באלכס ובאדגרדו שהשפילו אותו במוטו (ואחר כך גם בליסי). חוצמזה, לעבור צד זו החלטה דפוקה לגמרי. אתה 1, הם 3. מה גורם לך לחשוב שכשתישארו 4 אתה לא זה שתעוף? 4. רוקי גבר, אבל אהבתי אותו הרבה יותר לפני הטרייבל של היום, ואפילו העדפתי בסוף שהוא יעוף ולא אנתוני. הוא די מניאק יותר מדי לפעמים.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

זה בגלל ששבט משעמם זה שבט שלא מסוכסך עם עצמו ועובד יפה ביחד. חוץ מזה העריכה בד"כ תעקוב אחרי השבט המפסיד כי הוא ילך יותר לטרייבאל קאונסיל, מכאן שהצופה צריך להבין יותר את המצב באותו שבט "משעמם", ככה שזה לא שהשבט המנצח משעמם אלא שהוא מקבל פחות התייחסות בעריכה עד לשלבים המתקדמים יותר בתוכנית. יוצאים מהכלל היו קאסיה ולה מינה בעונה 12 ששם המצב היה הפוך, אחד הדברים שעשו את העונה הזאת לאחת העונות הכי טובות בסידרה,לדעתי.

Volldemort

New member
../images/Emo58.gif

למרות שאני חושב שאנתוני הוא סתם טיפש, רחמים על הבחור, איך רוקי יורד עליו ובסוף אנתוני עוד עף. חוצמזה היה פרק נחמד, והפרומו לפרק הבא נראה ממש טוב.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

האתגר חסינות הכי טוב שהיה כבר הרבה זמן. רעיון מצוין וגם המתח הרג אותי. ולשם שינוי, אני זוכר את כל השמות. לאלכס באמת יש עריכת מנצח כמו שמישהו פה אמר, והייתי אומר שעם איך שזה נראה עכשיו, עוד יש סיכוי שזה יקרה.

למעלה