הישרדות 1403

../images/Emo58.gif 1403

סוף כל סוף פרק עם 2 אתגרים!!! ריטה -
. צינזור מחורבן!!! לעניינו: הייתי בטוח שאחרי שהם הדליקו אש הם גם ינצחו באתגר. אבל לא, כי הם לוזרים. סילביה האטה אותם בטירוף ובכלל בו אכל אותם בלי מלח. איזה בחירה נוראית אבל של מוטו בפרס. למה לקחת שוב ציוד דייג כשכבר יש לכם אחד? למה לא את פריטי המותרות? (אני מבין בערך למה לא את הפירות, אבל עדיין בחירה נוראית) אתגר חסינות טוב ויש קצת מתח בין בו לרוקי, יהיה מעניין. מקווה שהם יגיעו לאיחוד ובכלל שימשיכו את זה בכל אתגר. קצת אקשן בעונה משמימה יחסית, מה יש? אנתוני היה כל כך גרוע. אפילו דרדסבא, עם צלע שבורה או מה שלא יהיה לו, אכל יותר ממנו. בקשר להחלטה להעיף את סילביה ע"פ אנתוני - החלטה טובה מבחינת כוחות, אבל בפרק הבא יהיה מעניין לפי הפרומו.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

מצטערת אבל עדיין משעמם... נמשיך לראות מכח האינרציה. אולי יקרה משהו מעניין. ואגב, יש לי רעיון לטוויסט מעניין - שבפעם הבאה שמוטו יקבלו חסינות יתנו להם 2 אפשרויות - או שהם מחליפים מחנה עם ראבו, או שהם מעיפים 2 אנשים הביתה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1403

כן. די משעמם. וככה זה ימשיך עד שיהיה ערבוב שבטים מתישהו. לא חושב שראבו מפסידים או מעפנים כי הם השבט העני ומוטו השבט העשיר. העובדה שהם חולקו ככה גורמת להם להיתפס לזה כמעין תירוץ להפסדים ולתפקוד הלא מרשים באתגרים. תכלס אי אפשר להצביע על שום אתגר ולהגיד כי בגלל שהם היו יותר רעבים או בלי מים הם הפסידו. שני האתגרים בפרקים הקודמים היו ממש ממש צמודים. האתגר של הבוץ והקליעה לסל היה פשוט עניין של טכניקה ולא להיות חסר מושג כמו סילביה. אתגר החסינות כבר היה עניין של רצון ופה שוב ראבו הוכיחו שכל עוד יש להם את התירוץ של "אנחנו השבט העני" הם ימשיכו להפסיד כי הם לא מחוייבים לנסות לנצח באמת. אין לי אף אחד שממש גורם לי להיות בעדו. כמובן שאני מעדיף לראות את ראבו מנצחים כדי להנציח את אולונג העלובים בראשותה של הסטפני כשבט הכי לוזר בתולדות הישרדות אבל גם אם איכשהו ראבו יצליחו להשתוות לאולונג זה לא ממש יבאס אותי. המשחק יתחיל פשוט מאוחר יותר מבחינתי ואני מקווה שעדיין יהיה לי מספיק אכפת כדי להתרגש.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif 1403 ../images/Emo58.gif

אני דווקא חושב שאחרי השעמום הבלתי יאומן של שני הפרקים הראשונים,הפרק הזה היה ממש טוב. נהניתי מהאתגרים נהניתי ממה שהלך במחנה סילביה ממש לא טיפשה תאמינו לי שמה שהראו שהיא עשתה לא היה נראה בדיוק כמו לחפש את האליל ראיתי כבר הרבה פעמים אנשים בהשרדות מתוך שעמום מתחילים לקחת כלי כלשהוא ולחפור זה לא היה נראה לי 'יוצא דופן' אני עדיין מעדיף שחשיפת האליל תהיה אחרי הקולות אבל מילא אני גם לא מבין את ההצבעה של ריטה היא הייתה יכולה להביא אולי לשיויון ואז היה יותר מעניין בכ"א חבל לי על סילביה היא הייתה איכשהוא קצת מעניינת בנתיים הפבוריטיות שלי הן שתי האסיאתיות הקטנות:מישל וסטייסי [?] וגם ליסי חביבה מוקי ואמממ...כל השחורים [?] עולים לי על העצבים וכל השאר לא ממש מעניינים נראה שפאפא גארי הולך לפרוש בפרק הבא/: הוא דווקא היה חביב.

Tarantelle

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo103.gif

תכלס- פרק רגיל, לא הכי מרגש... נראה שהעונה נכנסה חזק לשגרה
. אני ממש שמח שסילביה עפה, היא הייתה מעצבנת מהפרק הראשון ונהיה לי ממש קשה להסתכל על הפרצוף המוזר שלה שנראה כמו מייקל ג'קסון שהתפרק עוד יותר
. מישהו אמר על ערבוב שבטים- אני מאוד נגד... כן זה יהפוך את העניינים ליותר מעניינים קצת, אבל זה משהו שנעשה כל כך הרבה פעמים שזה כבר לא מוסיף פלפל... קחו לדוגמא את הישרדות 11- כשערבבו את השבטים זה אומנם שינה חזק את המשחק, אבל זה בשום אופן לא הפך את העונה למעניינת בהרבה. אני חושב שעדיף אם כבר להחליף מחנות. שפתאום יהפכו את השבטים ובאמת יראו אם ה"שבט העשיר" הוא החזק יותר. כרגע זה לא נראה ככה כי ראבו הפסידו בגלל שטויות. הם בשני הפרקים הקודמים היו ממש צמודים, ובפרק הזה סתם נראה לי שהיה להם מורל דפוק והם כבר די התייאשו. וכדי להחליף מחנות אני מניח שהם יצטרכו לנצח מתישהו... אבל שלא יהיה שידור חוזר עם מה שהיה בפאלאו. כלומר, אהבתי את פאלאו מאוד, היא אחת העונות האהובות עליי, אבל אני שונא שדברים חוזרים על עצמם, בטח ובטח שרצף הפסדים כמו שהיה בה... ברכות למישל על הבערת אש לגמרי לבד- למה באמת אף אחד מעולם לא ניסה עם המשקפיים? לא האמנתי שהיא תצליח... כשג'ף אמר שלא הרבה שבטים עשו את זה- הוא לא התכוון ל"אף שבט לא עשה את זה"? אני לא זוכר שהצליחו להבעיר אש לבד בכל העונות שאני ראיתי לפחות
. אם מישהו יכול לרענן את זכרוני אז בבקשה... כי אפילו בעונה 8 שלושת השבטים נשארו בלי אש בימים הראשונים... אני אוהב את הטוויסט שאליל חסינות (חרא תרגום הה?), נמצא ממש מתחת לאף במחנה... זה מצויין- הרבה יותר קשה למצוא אותו בלי להיתפס. היה צריך שיקרה משהו מעניין עם זה אחרי שיול מצא אותו בפרק השני בעונה שעברה
. אני מקווה שהעונה תשתפר מתישהו. ושיפסיקו לזרוק כל כך הרבה פרסים... זה כר ממש לא הישרדות!

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif

נראה לי שהם לא הצליחו להבעיר אש כי עד היום השביעי לא הייתה שמש חזקה, היה מעונן.. וכדי להבעיר אש עם זכוכית צריך אור שמש ישר.. ובאולסטאר נראה לי, לא היה לסאבוגה מים ב-3/4 ימים הראשונים אבל לראבו לא היו מים עד היום ה-7/6 שזה הרבה..

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

הישרדות פלאו 2? לא יודע, לא נהנה לראות את יחסי הכוחות של שבט חזק שבט חלש. ערבוב שבטים אולי באמת יהיה הדבר שיציל את העונה הזאת.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

סילביה לא הייתה כזאת טיפשה כשהיא חפרה מול כולם. אף אחד חוץ מארל לא יודע שהאליל נמצא במחנה אז אף אחד בטח לא חשד בה. אם ארל היה בסביבה זה היה משהו אחר. בכל מקרה, לא היה פרק משהו. הקאסט לא מספיק... מוחצן. סתם אנשים רגילים. אני רוצה לראות קצת מריבות, קצת צעקות, מה יש? לא תזיק קצת דרמה. בינתיים הדרמה הכי גדולה זה שילדה בת 19 הצליחה להדליק אש עם משקפיים. אני בעד רוקי, מיש וסטייסי.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

למיטב זכרוני ארל כן היה בסביבה אני מוכן לבדוק שוב אבל גם אם לא לאנשים יש שכל, הם כל הזמן חושבים אם יש לה את האליל אז כשהם רואים אותה חופרת להם פתאום מה הם יחשבו? שסתם התחשק לה לחפור בור ולחפש קונכיות? זה מעורר חשד כלשהוא וגם אם לא חשדו וסתם דיברו על זה עם ארל בשיחה זה כבר קול אחד שיכול להיות נגדה וזו טיפשות לגביי הקאסט, עדיף ככה אני לא אוהב דמויות שמתפרצות לי לפרצוף מהפרק הראשון סטייל רוקי או ג'ונתן הרבה יותר עדיף את הדמויות שיפתיעו בפרקים הבאים שלאט לאט תבין אותם ואז רק בפרק 7 בערך הם יתגלו לך במלוא עורם או איך שלא אומרים את זה

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אנשים שלוקח להם עד פרק 7 להראות ממה הם עשויים הם לא אנשים שמתאימים לקאסט של תוכנית ריאליטי דרמטית. בהישרדות יש את האתגרים והמועצות שמעניינים רוב הזמן, אבל בתוספת של קאסט קיצוני כמו ג'ונתן או ג'וני פיירפלי (סתם שתי דוגמאות אקראיות), הפרק יכול להפוך להיות הרבה יותר מעניין.

hirshfe

New member
../images/Emo58.gif בתגובה

למה סילביה יצאה טיפשה? להפך! היא הבינה, שהולכים להעיף אותה הפעם אז הדרך היחידה שהייתה לה להשאר, זה למצוא את האליל גם אם זה אומר מתחת לאף של כולם

למעלה