../images/Emo58.gif../images/Emo103.gif
תכלס- פרק רגיל, לא הכי מרגש... נראה שהעונה נכנסה חזק לשגרה
. אני ממש שמח שסילביה עפה, היא הייתה מעצבנת מהפרק הראשון ונהיה לי ממש קשה להסתכל על הפרצוף המוזר שלה שנראה כמו מייקל ג'קסון שהתפרק עוד יותר
. מישהו אמר על ערבוב שבטים- אני מאוד נגד... כן זה יהפוך את העניינים ליותר מעניינים קצת, אבל זה משהו שנעשה כל כך הרבה פעמים שזה כבר לא מוסיף פלפל... קחו לדוגמא את הישרדות 11- כשערבבו את השבטים זה אומנם שינה חזק את המשחק, אבל זה בשום אופן לא הפך את העונה למעניינת בהרבה. אני חושב שעדיף אם כבר להחליף מחנות. שפתאום יהפכו את השבטים ובאמת יראו אם ה"שבט העשיר" הוא החזק יותר. כרגע זה לא נראה ככה כי ראבו הפסידו בגלל שטויות. הם בשני הפרקים הקודמים היו ממש צמודים, ובפרק הזה סתם נראה לי שהיה להם מורל דפוק והם כבר די התייאשו. וכדי להחליף מחנות אני מניח שהם יצטרכו לנצח מתישהו... אבל שלא יהיה שידור חוזר עם מה שהיה בפאלאו. כלומר, אהבתי את פאלאו מאוד, היא אחת העונות האהובות עליי, אבל אני שונא שדברים חוזרים על עצמם, בטח ובטח שרצף הפסדים כמו שהיה בה... ברכות למישל על הבערת אש לגמרי לבד- למה באמת אף אחד מעולם לא ניסה עם המשקפיים? לא האמנתי שהיא תצליח... כשג'ף אמר שלא הרבה שבטים עשו את זה- הוא לא התכוון ל"אף שבט לא עשה את זה"? אני לא זוכר שהצליחו להבעיר אש לבד בכל העונות שאני ראיתי לפחות
. אם מישהו יכול לרענן את זכרוני אז בבקשה... כי אפילו בעונה 8 שלושת השבטים נשארו בלי אש בימים הראשונים... אני אוהב את הטוויסט שאליל חסינות (חרא תרגום הה?), נמצא ממש מתחת לאף במחנה... זה מצויין- הרבה יותר קשה למצוא אותו בלי להיתפס. היה צריך שיקרה משהו מעניין עם זה אחרי שיול מצא אותו בפרק השני בעונה שעברה
. אני מקווה שהעונה תשתפר מתישהו. ושיפסיקו לזרוק כל כך הרבה פרסים... זה כר ממש לא הישרדות!