הישרדות 1403

n l m

New member
Survivor S14E03../images/Emo58.gif

"פאפה סמארף, פאפה סמארף" חחח... פרק מעולה לעונה מעולה עד כה רואים שהיוצרים ראו את הביקורת שהופנתה כלפיי הסדרה בשנים האחרונות ועכשיו הם מנסים לחזור לאט לאט למקור קודם קאסט יותר "מציאותי" אחר כך הורדת הכח מאליל החסינות ועכשיו אפילו באתגרים החזרת הגרוס פוד צ'אלנג' היא החלטה מעולה זה תמיד היה האתגר האהוב עליי בכל העונות ולא הבנתי למה הוציאו אותו מהתחלה הוא מוציא תמיד את כל התחרותיות, התסכול והשמחה לעיד מכולם. כל כך שמחתי שמוטו ניצחו אחריי שרוקי קשקש שם את השטויות שלו בכלל חוץ ממישל ויאהו מאן כל ראבו יכולים מבחינתי להיעלם אחד אחד ולעוף לי מהמסך בקשר להעפה לא ידעתי בדיוק מה אני מעדיף מצד אחד אני לא סובל את אנטוני מצד שני גם את רוקי ומוקי אני שונא בסופו של דבר אבל למרות שהיה לי חבל על סילביה דיי שמחתי מהתוצאה, הפרצופים ההמומים של מוקי ואנטוני היו שווים את זה חוץ מזה סלביה יצאה דיי מפגרת בפרק הזה אז דיי הגיע לה אני ממש לא מבין את זה, מה הטעם לחפור ולחפש את האליל כשגם אנטוני, גם יהו מן וגם ארל נמצאים ליידך? אחריי זה בטח יאהו מאן הלך למישל ושנייהם החליטו להצביע נגדה למרות מה שהם קבעו עם רוקי ומוקי היא ממש הפילה את עצמה. יש לי הרגשה ששניי האסייתיים האלו בברית חזקה מקווה שימשיכו עוד הרבה כדיי שנוכל לראות אותם ממש בפעולה. ההצבעה של ריטה גם לא הייתה מובנת לי הריי ארל ממיילא היה עף בקרוב לפי התכנון של מוקי ורוקי (שהיא חושבת שהם שולטים בשבט) בכלל הוא נראה דיי קלולס בקשר למה שקורה ולא נראה לי שהוא כלכך טוב כמו שמנסים להציג אותו אז או שהוא ניצח במקרה ועכשיו העריכה מנסים לכתוב את סיפור הניצחון שלו או שהוא אחרון פרי ג'ורי קלאסי, אחד נחמד, נראה טוב, לא חכם במיוחד שקצת יבכו עליו. בנוגע לשבט השני, לא ראינו מהם הרבה אבל באופן כללי יש לי הרגשה טובה לגביי אלכס, ונראה לי שהוא ישפיע הרבה באיחוד עם השבט שלו יוביל סטייסי נראית לי כמו בקי, אחת שתהיה בטופ אבל לא תעשה הרבה בשביל להגיע לשם והיול שלה כמובן יהיה בו קסנדרה וגרי הם לא בטופ ולא בתחתית ואנשים יילחמו להשיג את הקול שלהם אם הם ינצלו את זה וישחקו עם זה טוב או פשוט ישבו בצד ולא יעשו כלום לא ידוע לי אבל סך הכל הם נראים לי דיי חכמים ואני מקווה שגרי יצליח למשוך את עצמו כלפיי מעלה ולהתגבר על הפציעה כי אני רוצה לראות יותר ממנו. ליליאנה וליסי נמצאות בתחתית וברגע שמוטו יפסידו תהיה התלבטות בין שתייהן רואים את זה בכך שליליאנה מנסה לעשות "מהלך" על הבנים ומי עושה את זה עם לא בחורה נואשת שמנסה להציל את עצמה? וליסי נראה שהיא נמצאת ברקע ולא ממש אכפת ממנה ובנוסף היא לא הראתה הצטיינות באתגרים

viveros

New member
../images/Emo58.gif 1403

פתיחת העונה החלשה ביותר שאני זוכר עד כה. אף אחד בקאסט עדיין לא מזיז לי, וגם אין לי שבט מועדף. הפעם האתגרים היו נחמדים, למרות שהאתגר הראשון היה קצת ארוך ונמרח מדי. שתי התחרויות היו תחרויות שראבו היו יכולים לנצח בהן בקלות, אבל לא נעים לומר - הם פשוט גרועים. אין שם אף אחד ראוי חוץ מרוקי, מוקי ואולי גם ארל. השבוע הכינו אותנו לאפשרות שפאפא סמארף (אלוהים, איזה כינוי דבילי...) יפרוש, וכך זה נראה גם מהפרומו. אני מקווה שיהיה איזשהו טוויסט מעניין באחד הפרקים שאולי יציל את העונה הזו, כי בינתיים זה פיהוק אחד ארוך ומתמשך.

Kfozli

New member
../images/Emo58.gif1403

אהה פרק לא משהו. ממש לא פייר שלשבט אחד יש הכל ולשני כלום, המפיקים באמת חשבו שהשבט העני ינצח מתישהו? לי נראה שפשוט הם רצו לשבור את השיא של השבט עם הכי הרבה הפסדים. אי אפשר לנצח בזמן שלשבט אחד בקושי יש אש והשני מתווכח באיזה צבע לצבוע את הרצפה. אתגר הפרס היה משעשע, הנפילות של פאפא סמארפ קורעות
דו קרב בין יאו מאן הקשיש עם הרגלים הקטנות מול דרימז השחור שנולד ברחוב
גיליתי שיש במוטו אחד בשם אדגרדו ובו היה מעולה באתגר. אתגר האוכל המגעיל חזר, ראבו סוף סוף אוכלים משהו. ההתלהבות של מוקי באמת לא במקום, אם הוא ימשיך עם זה באתגרים הבאים זה יהיה כמו ג'ימי ובובי ג'ון רק עם מוקי ובו. מי עוד שם לב לספאנק בטוסיק שרוקי הביא למוקי? טוב שסילביה עפה, היא מיותרת ולא מעניינת. לא הבנתי מה ריטה ניסתה לעשות בזה שהיא הצביעה לארל. והתמונה, מוקי שולח ידים ליאו מן?

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif

חבל שסילביה עפה, חבל. היא מזכירה את שי אן, רק תוסיפו לה כמה שנים טובות, ובריחת היגיון מדי פעם. היא הייתה יכולה לעשות את העונה הזאת יותר מעניינת.. סטייל מישהי שוכלם רוצים להעיף אבל איכשהו ניצלת מזה (אלייזה 9). האתגרים היו מעניינים, לא אתגרים נטחנים שחוזרים על עצמם.. היה יפה. וזהו ת'אמת אין לי הרבה לומר על הפרק.. היה פרק סביר, לא משהו מיוחד. ראבו צריכים מוטיבציה, ואריקה הייתה יכולה להביא להם מוטיבציה.. אבל היא עפה. פייבוריטים: מישל, ארל וזהו

Ogakor

New member
../images/Emo58.gifקטנצ'יק לפרק הבא מאתר CBS

· Frustrated over losing a challenge, one Survivor explodes in anger, berating other tribemates and throwing rocks around camp. · One Survivor's deteriorating health becomes a major problem, causing the medical team to arrive. Can this Survivor recover and continue in the game or will their tribe be forced to continue on without them? זה פאפא סמארף · A surprise twist is revealed at the Immunity Challenge, forcing the winning team to make a tough decision that could change the course of the entire game. נחמד... · One Survivor becomes suspicious of another's strategy when they're caught flirting with members of the opposite sex. ליליאנה ו..?

Snake Plissken

New member
אררגגג ../images/Emo58.gif

אני מנחש שהטוויסט הזה באתגר זה שהמנצחים יכולים לחטוף מישהו מהמפסידים לתמיד.

Dgogo

New member
אמ..../images/Emo58.gif

הטויסט נשמע לי יותר משהו כמו שהמנצחים יכולים לבחור בין החסינות למחנה העשיר..

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

ואז אם השבט שכבר עשיר מנצח במשימה, הוא יצטרך לוותר על המחנה בשביל חסינות? לא נשמע לי הגיוני.

Snake Plissken

New member
נשמע דווקא די הגיוני.. ../images/Emo58.gif

אבל הבחירה קלה מדי. המחנה יותר חשוב

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

התרחיש דווקא יכול להיות מאוזן במידה וניצחון של השבט העני יתן להם בחירה בין המחנה הטוב+טרייבאל קאונסיל לבין להשאר במחנה הישן ולשמור על החסינות.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

זה די הגיוני אם השבט הלוזר מנצח, אבל כמו שאמרתי, אם השבט העשיר (מוטו?) זוכה, הוא בעצם מפסיד ולא באמת זוכה כי הוא חייב או להעיף מישהו או לוותר על המחנה. לא ממש הוגן.

pesek

New member
אני רק שאלה

בפרק הראשון, ג'ף אמר שמישהו עזב רגע לפני שהפרק התחיל... מי החליף אותו, מישהו מכיר את הסיפור?? נראה לי שזה אף פעם לא קרה...

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif בשאלה ופה בתשובה

לפי מה שג'ף סיפר אחת המתמודדות קיבלה "רגליים קרות" ממש יום לפני תחילת הצילומים של העונה והחליטה לפרוש. אף אחד לא החליף אותה ולכן מספר המתמודדים לראשונה בהישרדות הוא אי-זוגי (19). ואכן - לא יודע אם זה אף פעם לא קרה אבל בדרך-כלל הם מחזיקים "ספסל מחליפים" למקרה ואחד השורדים שנבחרו יצטרך לוותר על מקומו מסיבות כאלו ואחרות - יתכן וזה קרה בעבר אבל פרק הזמן היה כזה שהספיק להם לקרוא לאחד המחליפים למלא את מקומו. הפעם הסמיכות למועד תחילת הצילומים כנראה לא אפשר זאת והם נאלצו להתחיל את העונה עם 19 שורדים.

pesek

New member
הבחורה הכי מטורפת בעולם כנראה...

נראה לי (אם זאת אני לא לגמרי בטוח) כי טעות בידך....כבר מראש הם החליטו שהמספר יהיה 19 מתמודדים, כבר בהכנות לסידרה סופר שזה יהיה מספר המשתתפים. (עוד לפני שהתחילו לצם אי שם באוגוסט) האם מישהו הגיע אל הבחורה שפרשה בארצות הברית....איך אפשר לפרוש מדבר כזה, אלוהים אדירים!!!

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif

היא פרשה ממש יום או יומיים לפני ההתחלה של הצילומים, ראיינו אותה בריוויו שעשו לעונה (אתה יכול לחפש ביוטיוב). אגב, אאל"ט נדמה לי שטינה (12) הייתה אמורה להשתתף בעונה 11 אבל היא פרשה בגלל שהבן שלה נהרג בתאונת דרכים, אז שמו אותה בעונה 12.

LOVEtheMcMAHONS

New member
נא לקרוא את חוקי הפורום

תקפיד לסמן ספוילר בכותרת ההודעה ולא לרשום שום דבר בכותרת עצמה מלבד זה. לא רוצה למחוק סתם הודעות.

1403 ../images/Emo58.gif

פרק מותח ביותר; מהתחלה, דרך האתגר ועד הטרייבל. בסוף התאכבתי קשות כאשר סילביה, הפייבוריטית היחידה שלי, עפה. למרות שאני מחבב גם את מישל, זה לא באותה רמה כמו סילביה. היה מגניב איך שהיא הדליקה את האש. בא לי כבר שראבו ינצחו קצת שנראה לפחות את יחסיי הכוחות במוטו.

למעלה