הישרדות 1402

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif + בלוגים בCBS

היה פרק בסדר, פחות טוב מהקודם. נראה לי שהפערים בין שני השבטים באמת מוגזמים מדי, וחבל כי אני מחבב את השבט העני יותר. *המון* אנשים בכלל לא קיבלו יחס הכי מינימלי בפרק הזה, וחבל. נקווה שבפרק הבא מוטו יפסידו/יהיה ערבוב ומישהו ממוטו הנוכחיים יעוף - אני לא ממש מחבב אף אחד משם. החלשת אליל החסינות בהחלט מוצדקת - ככה גם יש סיכוי הרבה יותר גדול שאשכרה נראה אותו בשימוש, וזה גם דורש יותר תחכום ותזמון יותר טוב. בכל מקרה, למי שמעוניין, לכו לקרוא את הבלוג של בוב-דוג מעונה 12 באתר של CBS. פשוט אדיר! הוא לגמרי היה יכול להיות דמות קלאסית אם הוא לא היה כזה אדיוט P:

../images/Emo58.gifבלוגים CBS

הבלוג של ג'ונתן בכלל מעולה. הוא מלך אמיתי. |אייקון של צפניה תוהה האם לחשוף את תורת הוודו המופרכת ביותר שמוחו ההזוי אי פעם הגה. והיי, יש גם אליל חסינות!|

1402 ../images/Emo58.gif

- אני שמח שסילביה נשארה. חבל לי על אריקה, אבל עדיף שהיא תעוף מאשר סילביה. - מהלך נכון של ההפקה לעשות רק אתגר אחד (למרות שחייו של דרימז משעממים לא פחות). - אמנם יש סיכוי קטן שזה יקרה, כיוון שמישל לא סובלת את סילביה, אבל אם ראבו הלא-אסייתים לא יעשו משהו, יש סיכוי שהאסייתים יתאחדו לברית אחת, כרגע יש 4-4. - רוקי מזכיר לי בצורה חולנית למדי את סטאלון ומוקי את יול (בבקשה שיעוף כמה שיותר מהר!). - לעומת חלק מהאנשים, דווקא לדעתי זה די מגניב שיש שבט "עשיר" ושבט "עני" - שמח שלמדתי להבדיל בין אנתוני לארל. לעומת זאת, את מוטו אני לא מכיר בכלל. גו סילביה!

Tarantelle

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo103.gif

אריקה עפה! איזה יופי... ממש לא סבלתי אותה מההתחלה. זה קצת מצחיק שהיא זאת שעפה בהתחשב בעובדה שאחרי הכל אם היו מקשיבים לה אולי היה סיכוי שינצחו. האמת שהייתי בעד השבט הירוק שינצח רק בשביל שדברים יהיו קצת מאוזנים. אני לא ממש בעד ששבט מסויים יהיה האנדרדוג ויכנס לרצף הפסדים מסחרר (כמו 7 או 10). יותר מעניין כשהשבטים שווים. למרות שנראה שבסה"כ באתגרים השבטים די צמודים אחד לשני ואף פעם אין ניצחון מוחץ ששבט אחד נשאר רחוק מאחורה (כן בכל השני אתגרים שהיו חחח
). יאו מאן הוא נפלא. אני מקווה שהוא יגיע רחוק. סילביה סופר מעצבנת. גארי מזכיר לי את ביג טום (וזה טוב).

למעלה