הישרדות 1402

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אני מקווה שהם ימשיכו במתכונת של אתגר אחד לפרק גם בפרקים הבאים, נחמד לראות סוף סוף חיי מחנה במקום אתגרים שתופסים חצי שעה מהפרק. מה שכן הטוויסט הזה,כמו שחשבתי בהתחלה, נותן יתרון מאוד לא פייר לשבט עם המחנה הטוב שפשוט מגיע חזק לאתגרים, בניגוד לשבט השני שצריך לחכות שההפקה תזרוק להם כמה אננסים כדי לא למות מרעב. טוב שהאימיונטי איידול "תוקן" והוחלש קצת, מעניין שג'ף אמר שאפשר להשתמש בו עד וכולל הפיינאל 5, מה שכנראה מרמז שגם העונה יהיה לנו פיינאל 3 במקום פיינאל 2.

willo

New member
../images/Emo58.gif

העונה הזו תזכר כעונת ההתעללות האולטמטיבי, שישה ימים בלי אש, טוב שלפי הפרומו בפרק הבא הם מצליחים (האם זה אומר שהם זכו באתגר???). אני לא מבין אותם לגבי סיליביה, היא נחש ומעצבנת, נכון שאריקה גם מעצבנת אבל לפחות יש לה מוטיבציה. השינויים באליל הם לא בשר ולא חלב, טוב שהאליל לא יכניס אדם לגמר מנגד למה לחשוף אותו לפני ההצבעה, זה קצת לא הוגן.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1402

עדיין אני לא מספמט אף אחד באופן מיוחד. טוב שאריקה עפה - ממש עצבנה בפרק הזה. פרק שעבר רוקי הבטיח שאין מצב שהוא מצביע נגד ג'סיקה ואריקה ותוך פחות משבוע הוא אמר שלום לשתיהן (אחת אמנם הוא לא רשם את שמה בעצמו אבל עדיין - השלים עם הדחתה). תכלס ההפסד שלהם לא ממש נבע מהחסרון שלהם בתור השבט בלי האמצעים - סתם טפשות ולחץ של אריקה. נקווה שיתפתח בצורה מעניינת.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

נראה לי שהטעות של אריקה בפאזל בסוף הייתה סתם עריכה מוגזמת. לא הגיוני שטעות של "תנסו שוב" תעלה לשבט בהפסד כשהם היו ביתרון די משמעותי.. הכל עריכה כדי לתת סיבה מוצדקת לאריקה לעוף.

viveros

New member
../images/Emo58.gif

התחלת עונה מאכזבת. בינתיים אני אתנחם בזה שבעונה 12 הייתה התחלת עונה אפילו גרועה יותר, אבל בהמשך העונה הפכה להיות אחת המבדרות והמעניינות שהיו. ההחלטה להעיף את אריקה הייתה תמוהה - הרי ברור שהיא אחד הגורמים החזקים בשבט, יש לה המון מוטיבציה, ובסה"כ לא נראה היה שהיא יותר מדי מעצבנת אנשים חוץ ממה שקרה באתגר. נכון שבעתיד היא יכולה להיות איום, אבל זה הרבה יותר מדי מוקדם בשלב הזה לחשוב על הדברים האלה - עוד הפסד שניים וכל השבט הזה יחוסל, מה גם שהם באים מראש מעמדת נחיתות בגלל התנאים הירודים. אני בכלל לא אוהב את הטוייסט עם השבט ה"עשיר" וה"עני" - זה מנוגד לכל מה שהתכנית הזאת מייצגת. ממש הכעיס אותי לראות את העו"ד (לא זוכר את שמו) מסתרק עם המזלג, ואת כולם אוכלים ושותים עם הסרוויס המהודר שלהם, מה גם שזה מעניק להם יתרון עצום על פני השבט השני. אליל החסינות אמנם הוחלש הפעם. זה כנראה אומר שמתישהו מישהו יהיה חייב להשתמש בו (כמו גארי בעונה 11), ולא רק לרמוז שיש לו אותו או לרמוז שהוא עלול להשתמש בו.

../images/Emo58.gif

דווקא אני נהנה. נכון הטוויסט קצת מעצבן, אבל זה בלתי נמנע לפתח חיבה אוטומטית לשבט החלש ומנגד לפתח סלידה קלה מהשבט החזק, למרות שהם לא עשו שום דבר רע. ההחלטה להעיף את אריקה הייתה די תמוהה, לא ממש הבנתי מי העלה את זה או למה. אז נכון, היא די השתגעה בתחרות, אבל סילביה גם ככה עצבנה את כולם בטירוף. לי זה ממש לא משנה, כי אריקה היא היחידה שלא אהבתי מהשבט הזה (חוץ מג'סיקה, אבל היא כבר בחוץ). מעניין עכשיו איך סילביה וארל יתנהגו אחד כלפי השני ואם זה בכלל יעלה באופן ישיר או שזה יהיה בסגנון "דוֹנְט אֶסְק דוֹנְט טֶל". מקווה ששבוע הבא הקבוצה השניה תפסיד ותעיף את דרימז. או לפחות שנראה אותם קצת יותר.

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק דיי מעניין, באמת יפה שרואים יותר את מה שקורה במחנה, ועכשיו אני יודע שלכושי עם הסיכה על הכובע קוראים אנת'וני... הם נראים קבוצה דיי מגובשת. אבל סילביה הזאת הרסה שם את הכל... היא סתם מעצבנת.. אבל נראה לי שהיא תגיע רחוק. הסיבה שהעיפו את אריקה הייתה דיי דפוקה, ונראה כאילו כולם שם כפופים לרוקי (אגב, שמתם לב שהוא ממש מזכיר את אוזי, והוא גם לובש חולצה צבאים כמו שהייתה לאוזי בעונה הקודמת..).. ארל נראה חכם, והוא הפייבוריט שלי עכשיו.. נקווה לראות אותו בהמשך. לפי דעתי היו מחלקים את האתגר, ככה היינו יכולים לראות את מוטו קצת, ואת ראבו מתארגנים לתחרות חסינות.. אולי אם היו מחלקים את האתגר אריקה לא הייתה עפה. ורק שלא יהיה אולונגיג בעונה הזאת. הספיק לי 10.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

בינתיים די פרווה. אין לי אפילו מה לכתוב על הפרק...

De fire

New member
../images/Emo45.gif|ספולר|

חוץ מהעובדה שאני שונא שמנסים לדחוף לי בכח פייבוריטים ומאכילים בכפית עם קטעי דרמה סוחטי דמעות. ממש יכלתי לשמוע את נעימת הנושא של עלובי החיים מתנגנת ברקע בזמן סיפור חייו הקשה של דרימז.

../images/Emo58.gif

לא יודע למה, אבל אותי זה ממש עיצבן שלא היו 2 אתגרים. כן - חיי המחנה מעניינים, אבל האתגרים מוסיפים מתח במחנה המפסיד וזה יותר מעניין. סילביה הייתה צריכה ללכת, כי בכל זאת אריקה מצאה את האננסים וזה סתם כפיות טובה. בו נורא הצחיק אותי - כמה מזל רע יכול להיות לבנאדם? גם העין, גם היד, גם הברך וגם נופל מהערסל? נ.ב. הנפילה מהערסל היה הקטע הכי מצחיק של הפרק. ישבתי וצחקתי איזה דקה אחרי זה. לארל יש פוטנציאל להגיע רחוק והוא ממש הרשים אותי על אקסייל. מישהו פה אמר בתגובות שיהיה מעניין לראות מה יקרה בין ארל לסילביה בפרק הבא, ואני מסכים בהחלט. עוד מישהו שהתחלתי לחבב: דרימז. נכון שיש לו סיפור שמאלצי וקורע לב, אבל הוא נראה בחור ישר, שבא לסדרה באמת בשביל לזכות במיליון דולר למען המשפחה שלו ולא בשביל לדקור אנשים בגב. נחכה ונראה מה יעלה בגורלו של ההומלס הכי נחמד בטלויזיה. סה"כ פרק בינוני, אבל ככה זה תמיד בתחילת העונה.

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif

ת'אמת, אם דרימז לא יהיה זונת אתגרים, או שלפחות ינצח בחסינות האחרונה, אין לו סיכוי להגיע לפיינל. אף אחד לא יקח אותו..

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

משעמם מוות כמעט התפחלצתי משעמום מלאך המוות שכן על כתפו של לא זוכר את שמו עם כל הכבוד חיי המחנה שלהם לא כ-א-ל-ה מעניינים היה עדיף לראות 2 אתגרים אני גם מעדיף ששולפים את האיידול אחרי ההצבעות לפני זה סתם טיפשי ומעצבן וההצבעה נגד אריקה הייתה טיפשית זהו אפילו אין הרבה מה להגיד

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

שאני אבין, אתה מעדיף שהאדם שישיג את האיידול פשוט יקבל חסינות עד הפיינאל 4? כי זה פחות או יותר מה שקורה בתרחיש שבו שולפים את האיידול אחרי ההצבעות, כמו שהוכח בשתי העונות האחרונות. גם ההצבעה נגד אריקה גם לא הייתה כזאת טיפשית; ברור שהסיבה להעפה שלה הייתה סתם תירוץ, שאר השבט פשוט יודע שיש להם את סילבייה בתור "העפת חינם" במידה והם יפסידו באתגר הבא.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אף אחד לא מבטיח כשהוא יגיע לפיינל 4 זה שזה קרה,זה לא אומר כלום. וזה כן טיפשי כי למה להשאיר את האבק למחר אם אפשר לנקות אותה היום?

Snake Plissken

New member
חשבתי על משהו...

אם האיידול נכנס למשחק לפני ההצבעות אני כמעט בטוח שלא יראו לנו שמוצאים אותו... לא יודע למה... תחושה... אולי בגלל עונה 11...

../images/Emo58.gif

מי שלא רואה עונה 14 לא יודע שחושפים את האיידול לפני ההצבעות... בעונה הקודמת זה לא היה ככה הרי

למעלה