הישרדות 1106

Ulong

New member
../images/Emo41.gif הישרדות 1106 ../images/Emo41.gif

וואיי וואיי.. איזה טרייבל! ז'אד עושה בלאגנים וזה בהחלט כיף אבל אני שונא אותו. מסכנה מרגרט.. כולם פחדו ממנו, חוץ מרייף שניסה להיות יפה נפש כולם עושים כן עם הראש. האתגר עם הכדור היה יפה ואיימי שוב מוכיחה שהיא לא תוותר אף פעם. כיף לראות שוב את העונה.

RedDevil17

New member
ממש קיויתי להיות בייביסיטר כדי

לראות את זה שוב. אחלה פרק, ויותר טוב במבט לאחור ממה שחשבתי בהתחלה. הקטע עם ג'אד היסטרי.

קקטוסץ

New member
נחמד, נחמד.

ג'אד אידיוט ואני לא סובלת אותו. אני כל-כך מקווה שהוא לא יגיע לפיינל טו, עוד עלולים לתת לו את המיליון! "אני יכול לעשות עם האנשים האלה מה שבא לי". שמוק, בחיי, שמוק. בגדול, היה פרק לא רע. המשימות נחמדות ולראות את איימי נפצעת שוב היה עצוב אבל הניצחון שלה אחר-כך היה מדהים. תותחית. ודני הזאת, כמה שהיא נראית גבעולית, יש לה כוח לבחורה. בריאן קצת הזכיר לי את רוב ס. עם כל הבנת המשחק שלו והוא עף בשלב מוקדם מידי של המשחק. יכל להיות מעניין לראות אותו במושבעים ואולי אפילו בפיינל פור.

אסל

New member
בראיין/קובי- רוב ס.

נראה לי שרוב ס. היה בסופו של דבר ייחודי ושובר-דרך בתפקיד הבחור החלש פיזית שמצליח להצחיק ולהיות נחמד ולתמרן אנשים. גם בגלל שאחריו אנשים התחילו לשים לב לאנשים כאלה הרבה יותר, וגם בגלל שאחרים אימצו לעצמם את פוזת "ההוא שהוא כמו ססטרנינו" שהם לא ממש ראויים לה. למשל קובי, עם כל הפרצופים המשעשעים שלו, לא ממש הצליח לטעמי לבנות לעצמו אנשים שיילכו איתו, וכנראה שגם בראיין לא. שניהם היו הרבה יותר מדי בולטים, בעוד שרוב באמת הצליח- בצורה מרשימה- להשאיר את הפסאדה כעוד חייל נאמן בחבורה הרבה מאוד זמן.

אסל

New member
פרק טוב, עונה טובה מאוד

השרשור המקורי אכן טרייבל גדול, ג'אד עשה הצגה שאני לא זוכר כמוה בטרייבלים, וגם הסיפור שהיה לפני זה עם הבירות... הבחור ייחודי, אין ספק. אגב, לגבי הריב שלו עם מרגרט, קל להיות ישר בעדה בגלל הדיבור השקט והתרבותי שלה, אבל בפועל אני לא בטוח שהיא לא שחקנית-צוות פחות טובה ממנו. היא נראית מאיימת (במובן המשחק שנקרא "הישרדות"), הוא לא ממש (באותו מובן). זה שיש לו פרצוף של מטומטם, זה משהו אחר. בכל מקרה, כל הפרק היה נחמד מאוד, הקרבות הפיזיים העונה טובים ומשעשעים. קרב-התרנגולים בין בובי ג'ון לג'יימי גם היה מצחיק ביותר. בראבו לאיימי, שלא עפה (ולפי מה שהראו לנו, גם לא ממש שוקלים להעיף אותה!) על שתי פציעות מהסוג שנראה רציני. זה כאילו שמישהו ניסה להראות לי שטעיתי כשהגנתי על ג'ף מעונה 10... לא ראיתי חלק מהדיונים ביאשה, אז לא ברור לי למה בראיין הועף. חבל, ברנדון היה עדיף. הפריוויו לשבוע הבא- מנסים לבנות מתח לאיזה עימות בין איימי לגארי על הזהות שלו, אבל הצורה שהיא דיברה- זה נראה שהיא רק צוחקת ולא יותר מזה. אני רוצה לציין שכמעט לא מזכירים את גארי בלי קשר לעניין הזה. אני גם לא רואה אותו כיתרון פיזי לשבט שלו, כמו שאולי הייתי מצפה מקווטרבק-בדימוס.

אסל

New member
יש הבדל בין בלייק לברנדון?

זה לא ששניהם קאובויים דרומיים כאלו, שאין להם הרבה מה להגיד אבל מאיה עושה להם סימני מאוהבת? אני שואל כי שבוע שעבר אמרת שעדיף שבלייק עף על ברנדון...

maya567

New member
עדיף שבלייק עף על ברנדון

משמע. שאני לא רציתי שברנדון יעוף. כנ"ל השבוע. כמה שבריאן היה שחקן חזק, העדפתי שנער החבל ישאר עוד שבוע. גם לי מותר לחטוא בשטחיות.

אסל

New member
[מיואש מעצמי]

אני פשוט צריך להזכיר לעצמי: יש בראיין ויש ברנדון. בראיין-ברנדון. השמות של שניהם מתחילים בשתי אותיות זהות אבל זהו. בכל מקרה, מה שהתכוונתי לשאול: מה ההבדל (גם במובן השטחי) בין בלייק לברנדון, שבגללו העדפת בשבוע שעבר שבלייק יילך על-פני *בראיין*, והשבוע העדפת ש*בראיין* יילך מאשר *ברנדון*? ואכן, מותר לך לחטוא בשטחיות. אני בהחלט נטיתי לסמן כפייבוריטיות את דבי וביאנקה במירוץ, וזה לא מסיבות האינטלקט או רוח-הקרב שלהן (הקטע שבו אחת מהן אכלה שני קילו של בשר קצת צינן את ההתלהבות שלי, ומן הסתם זה מגביר את אלמנט השטחיות). ב"הישרדות" זה לא קורה לי, אבל זה סתם עניין אישי.

maya567

New member
הממ... אני כבר לא ממש זוכרת

מה בדיוק גרם לי לאהוב כל כך את ברנדון (מעבר לצד השטחי כאילו). תשאל את מוצ. אולי הוא זוכר.

למעלה