" הילד הזה הוא אני"

קרניjack

New member
../images/Emo41.gif" הילד הזה הוא אני"../images/Emo41.gif

והפעם....... הביוגרפיה של פראנקי
אז כדי ש"נרחיב אופקים" על פראנקי, שכל אחד יכתוב מה שהוא יודע על הבחור
ואני מקווה למצוא פה סיפורי ילדות מעניינים, כי יש כאלה!
בקשר לכל מה שכתבנו על ג'רארד שבוע שעבר (הביוגרפיה שלו), פתחתי לכל קטגוריה במאמרים, והכנסתי את כ-ל מה שכתבנו בשירשור לשם, והוספתי תמונה ערוכה יפה שלו, שהעולתה כאן. אני אעשה ככה לכל אחד מחברי הלהקה, ויש לי בקשה שמישהוא יכין תמונה ערוכה של פראנקי קלוז אפ (בפוטושופ או בכל תוכנה אחרת), ואני אעלה אותה יחד עם המאמר
אם אתם כבר במאמרים, שימו לב לקטגוריית
הפאן פיקים
שם העלתי את "פאנפיק האונס", ואני מקווה שעוד אנשים פה יכתבו פאפנפיקים ויעלו אותם לפורום, הרי MCR מעוררי השראה

kati666

New member
אינה,

מצאתי במעמקי המחשב.אני מתה על התמונה הזאת בחיי :] http://img305.imageshack.us/img305/9255/image10xz.png

קרניjack

New member
יפה!

את יכולה לעשות את זה יותר קלוז אפ? תסתכלו מה שיש במאמרים, זאת תמונה קטנה והפנים צריכות להיות יותר גדולות.

MyMystery

New member
אההם סתם 3 עובדות:

הוא מנגן בגיטרה מגיל 5. הוא נולד ב31.10, מזל עקרב היתה לו עוד להקה לפני מיי כמיקל רומאנס ויש לו הרבה קעקועים חאחא אין לי כוח להזכר בהכל :p

EveDark

New member
ממ, שלי:

הלהקות הקודמות של פרנק: pencey prep, שם הוא היה סולן. [*אולי* גיטריסט]hybridsector 12 ניגן בקצרה ב- i am a graveyard. להקות אהובות:Black Flag, The Bouncing Souls, American Nightmare and Beastie Boys הוא אוהב את הבישול של אמא שלו\ אוכל איטלקי, ופרמז'ן חציל[מה זה?!] במיוחד. הוא הושפע מאוד ע"י אביו. הוא אוהב לקרוא הארי פוטר ^_^ He supposivley is full of himself. XDDDDD [זה מה שכתוב, אל תכעסו! P:] הצבע האהוב על פרנקי הוא: mauve- ארגמן. לפרנק יש שלושה כלבים, והוא נהג להיות מאוד חולה בילדותו. הוא למד ב-rutgers university. ה'קטע' החדש של פרנק הוא לקעקע שירה שהוא כתב על עצמו. לפרנק יש כל כך הרבה קעקועים שאין לו אחד מועדף!! פרנק סבל מזיהומי אוזניים, והוא היה חולה בברונכיטוס[מחלה, תקראו עליה או משהו]. פרנק התחיל לנגן בלהקות מגיל 11. לאמא של פרנק קוראים לינדה. Frank suffered from Epstein Barr Syndrome - רואים כמה מחלות היו לו? נקעקוע הראשון של פרנק היה גק-או-לנטרן [דלעת האלווין] שהוא עשה כשחגג את יום הולדת 18. ציטוטי פרנק: "ARRRRGH!! The romance got tested fer the scurvey they did, and got drunk off Cap'n Morgan.....arrrgh" "I can't imagine any other bands having better kids than ours, and if they do at least I know our kids can beat up their kids." "I wanna go to bed now!" "I would date Gerard." Frank: 'Has goldfinger ever seen any mooses?.' Mikey: 'That's not the plural of moose, it's moosi.' Gerard: 'Fuck off, it's meese.' Frank: 'Has Goldfinger ever seen a flock of meese advancing on him? It's a terrifying sight. They aren't small creatures. You would just run off like a firl or a boy. What does running like a girl mean anyway?' הייתי אומרת כמה גיטרות יש לו, אבל נראה לי שהם טעו\ הדף לא מעודכן, כי לא הראו שם את bela.

EveDark

New member
-מחפשת באינטרנט-

http://www.cdc.gov/ncidod/diseases/ebv.htm זוהי מחלה נפוצה בכל העולם, ולפחות 95% מבוגרים באמריקה בגילאים 35-40 חולים בה 0.0 סימפטומים: חום גבוה גרון כואב ובלוטות לימפה נפוחות [אל תשאלו אותי, אני לא לוקחת שום מקצוע מדעי שקשור לגוף האדם במגמות שלי :\] לעיתים, טחול\ כבד נפוח עלול להתפתח. בעיות לב או עירוב [נגיד, התערבות זה כשקורה משהו לחלק המסויים של הגוף] של מערכת העצבים המרכזית קורות באופן נדיר מאוד, זיהומים הקשורים ב-mononucleosis- מוֹנוֹנוּקְלֵאוֹזִיס [כמו המחלה הזו] הם כמעט אף פעם לא קטלניים [כפי שאנחנו יכולים לראות, פרנק בחיים! תודה לאל :)] הסימפטומים והבעיות של המחלה בד"כ נפתרות תוך חודש או שניים. כמה תאים של המחלה נשארים רדומים בתאי הגרון והדם של הבן אדם ליתר חייו, ותקופתית, הוירוס יכול לפעול מחדש- אבל הסימפטומים לא נראים במחלה לאחר שהאדם חולה בה שנית. ממה שהבנתי, התאים של המחלה מקיימים תפקיד תמידי במערכת החיסונית של האדם שחלה במחלה, ולפי מחקרים, לאנשים עם סרטן כלשהו [שני סוגים, לא יודעת מהם] הוירוס הזה נמצא בתוך הגוף, אבל הוא לא הגורם המרכזי\היחיד לסרטן. ***אנשים שחלו במחלה הם לא סיכון לזיהום של ה-מוֹנוֹנוּקְלֵאוֹזִיס*** ככה שפרנקי שלנו בטוח מה...מונונוקלאוזיס\whatever thingy הזה. אם תרצו עוד מידע, הלינק למעלה, פשוט קשה לי לתרגם את הכל כי אני לא מבינה בזה בכלל. דווקא נראה מעניין. מקווה שזה ענה על השאלה :)

למעלה