היכרויות

amikr

New member
איך אני יוצר קשר להכרות

העניין הוא שאין הרבה דתיים גאים שרוצים להכיר. הציעו לי לחפש לא דתיים אבל אני לא רוצה, מה הרעיון, נניח הוא יעשה אצלי שבת? מה הוא ישב ויראה טלויזיה בזמן שאני בבית הכנסת? איך אני יוצר קשר עם חבר'ה דתיים, דרך הפורום הזה???

dagystyl

New member
שבוע טוב...

היי כולם שבוע טוב בנים בנות אני כמו שכתבתי חייל בן 21 דתל"ש... אני חוזר מחר לבסיס לכמעט שבועיים. בעיקרון ארצה להכיר פה אנשים למטרות ידידות והיכרות. אני אפילו ארצה להכיר בחורה לסבית ודתייה לידידות משותפת. אשמח לקבל פניות. תודה רבה ושבוע טוב.

amikr

New member
קשר עם דתי כיפה סרוגה שאוהב שעירים

פרוד/גרוש, כיפה סרוגה, מחפש קשר עם דתי כיפה סרוגה שאוהב שעירים להכרות ולקשר (יכול להיות גם דיסקרטי) לא עם נשואים!!!! עמי

היי ../images/Emo8.gif

אני בן 21 השתחררתי לא מזמן, אני חילוני, וגם אני אוהב את עברי לידר..
וזהו.. שיעבור לך מהר הזמן בצבא ושלח לי הודעה אם בא לך..

היי אני חרדי בן 24

אני מפ"ת נשוי ואני אשמח להכיר אותך. . .הניק שלי בצ´ט תפוז "מרכז 24"חפש אותי ונדבר

BabyBoy1

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif

בעיקרון הפורום הוא לא פורום היכרות. אבל אתה מוזמן לכתוב ולהשתתף בפורום. ואם יש חבר פורום שנשמע לך נחמד, אתה יכול לשלוח לו מסר פרטי ולדבר איתו. וכדי שנכיר אותך טיפה יותר טוב, אתה מוזמן לכתוב כמה מילים על עצמך בשירשור היכרות

amikr

New member
רוצה להכיר דתי כיפה סרוגה

אם זה המקום לפרסם מודעה תנו לי O.K אם לא היכן???

xetkh1

New member
מדוע אין פורום הכרויות מיוחד לדתיים

? הפורום ההכרויות הכללי לא מתאים לאנשים דתיים. אם כן אני פונה למנהל הפורום - אנא פתח "היכרויות" לדתיים.

xetkh1

New member
וכמה מילים על עצמי....

אני דתי, כיפה סרוגה בן 25.5 (אוטוטו 26) מאיזור המרכז. אני שלם עם עצמי ואני מחפש קשר רציני עם בחור דתי בגילאי 24-29

BabyBoy1

New member
למה אתה חושב שהפורום

בנים בלבד היכרויות אינו מתאים? בכל אופן, פתחתי פה בפורום שירשור היכרויות, אני חושב שזה יספיק בינתיים. אם נראה שבאמת יש המון ביקוש לפורום כזה, נחשוב מה לעשות, כרגע, אני מבקש לכתוב את כל מודעות ההיכרות בשרשור ההיכרויות.

הוא צודק..

למרות שתמיד אפשר לפנות בפנייה לדתיים - אבל .. אני זוכר פעם איזה אחד חיפש חסיד , מאיזור י-ם , לא מסריח לסטוץ . משהו כזה ..
בכללי , יש כל מיני סוגי דתיים ויהיה יותר קל למצוא בפורום היכרויות לדתיים ולא בפורום כללי לכולם (אם בכלל חשבו עלינו , הדתיים..) .

אה , ושלא יהיה רזה כמו מקל ../images/Emo6.gif

וגם שיבוא נקי .. חח אני יודע.. כאילו שחסידים מסריחים (
) . כל אחד והדרישות שלו ..
צריך לפנות לפורום משוב בתפוז\להנהלת הפורומים . אם מישהו רוצה , שיזום את זה .

nmc1985

New member
מחפש גם!

להזכיר, אני בן 19.5 מירושלים, דתל"ש... מחפש בחור, אין לי העדפה דתית, אבל רצוי שיבוא עם סימפטיה למסורת לכל הפחות...!

למעלה