היי

tal afula

New member
../images/Emo41.gif היי../images/Emo8.gif ../images/Emo41.gif

היי, שלום לכולם. קוראים לי טל, אני תלמיד כיתה י"ב לומד 5 יח' מדעי החיים והחקלאות בבית הספר החקלאי ניר העמק בעפולה (אם מישהו מכיר
)... בכל אופן, אני עושה עובדה בהיקף של יחידה אחת על "השפעת סוג הקומפוסט וריכוזו על גידול החסה"... אני כעקרון סיימתי את העבודה והניסוי... והעבודה כבר מוכנה. המנחה שלי מתעקשת שאני אוסיף לסקירת ספרות של העבודה סיכום האומד על ההבדלים בין קומפוסט בע"ח לבין קומפוסט מזון... אני לא מצליח למצוא את זה... לא על גבי הרשת ולא בספרות. אשמח אם מישהו יכוון אותי למקור מידע שיש בו מידע על סוגי הקומפוסט הנ"ל.... תודה מראש, טל

r66

New member
טלוש היי ../images/Emo140.gif

קרוב לביה"ס שלך יש אתר קומפוסט ענק. לשם מגיע הזבל מעשרות רפתות. שווה לגשת, לצלם (יוסיף המון לעבודת הגמר) וגם לראיין את האחראי. האתר ממוקם בצד כביש מולדת-רמת-צבי, משטח ענקי- רואים אותו מרחוק. בהצלחה בעבודה וכל הכבוד לך

bel011

New member
יש בפורום המון חומר על קומפוסט.אני

מציעה לגשת למילון הפורום (שורה כחולה למעלה) ולחפש קומפוסא באות ק. גם בקישורים ומאמרים יכול להיות חומר וחלקו מדבר על ההבדל בין קומפוסט (מקור צמחי) לבין זבל (שמגיע מרפתות או לולים)הזבל הוא חומר הרבה יותר מרוכז ויכול לגרום לשריפת עלים אך במיוחד הוא מריח למרחוק ולכן...כאשר העיריות מפזזרות זבל פרות...אפשר להחנק. הקומפוסט לעומת זה הוא תוצר מוגמר עם ריח אדמה טוב.כל הצמחים שהיו התפרקו בתהליך. אני בטוהח שבבוקר יוסיפו לך עוד מידע

שקדי

New member
בגבעת עדה יש מפעל גדול לקומפוסט

נסה לברר...בטוח שיש להם חומר עיוני וכן ליד עפולה יש מפעל המכין קומפוסט מאשפה ביתית גם להם בטוח יש חומר עיוני....בהצלחה

tal afula

New member
../images/Emo51.gif לכולם!

אשמח אם למישהו יש עוד מה להוסיף! תודה רבה, טל.

טסונמי1

New member
מה זה קומפוסט בעלי חיים?

לדעתי בעלי חיים מיצרים זבל -קומפוסט בדכ לא מורכב מזבל בעלי חיים

למעלה