היי כולם

BtVSfan88

New member
../images/Emo41.gifהיי כולם

אני רפא- בת 17 מירושלים. אני רק לפני כמה שבועות התחלתי לראות את ורוניקה ועכשיו אני מכורה!!!! אבל עדיין לא ראיתי את הפרק האחרון-זה משגע- אני מתה לדעת איך הכל נגמר
ממתי,עד מתי ואיפה המפגש של הפורום לראות את כל העונה
מישהו כאן גם מירושלים
רפא

gavan

New member
קודם כל ברוכה הבאה!!!!!!

מקווה שתהני כאן, אני גוון!!!! ועכשיו... את רוצה לדעת איך זה נגמר? לא ראית את הפרק באחרון? על המפגש יש כמה הודעות ואת יכולה לקרוא... אני מראשל"צ........

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כולנו פה מכורים לסדרה....
. כשאת אומרת שעדיין לא ראית את הפרק האחרון, את מתכוונת שאת תראי אותו מתישהוא?? או שאין לך דרך לראות אותו??? בכל מקרה, הוא פרק מעולה!!! בכל מקרה- השתלבות נעימה, עוד לא סגור שום דבר בקשר למפגש... וד"א- אני מירושלים

נצל"ש!!!!!!!!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

מישהו יכול לשים פה את הכרזה של הסדרה?? אני מתכוונת לכרזה המקורית!! זאת שגם כתוב למטה- UPN וכו'.... אני צריכה אותה די דחוף!!! תודה

Moreiro

New member
../images/Emo6.gif זה כמו באליאס ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

בפרומו של עונה 2
Spying. Stealing. Murder. And you think your family has issues. [סלחו לי אם זה לא מעניין אף אחד, אני סתם מתלהבת
]

בורוניקה עושים את זה מדי דרמטי..

אפשר לחשוב.....
. וד"א, זאת אחת הססמאות היותר יפות ו"קולעות למטרה" של סדרות טלויזיה... זה וגם Like mother like daughter? Like hell (למרות שמה שאת הבאת יותר טוב...).

Moreiro

New member
../images/Emo6.gif אהבתי ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

מאיפה זה?

irene17

New member
האמת שהמקורית הייתה עם דאנקן

מקדימה... איזה כיף ש UPN הבינו מי באמת צריך להיות שם!

karyn

New member
ברוכה הבאה! זה האיקיון המאומץ ש ../images/Emo10.gif

BtVSfan88

New member
כולם כל-כך נחמדים../images/Emo39.gif

אני לא יכולה לראות כי הדיסק שהו**תי ממנו לא עובד- אין לי שומ מושג מי הרג את לילי- אם דנקן וורוניקה באמת אחים ולמה לעזעזל היו ללוגן בחדר מצלמות
אבל אני גם לא רוצה לדעת עד שאני רואה את הפרק! מהפרק שאתם הכי אוהבים? הדמות? ציטוט? אני מאד אוהבת את מאק בפרק like a virgin ואחד הציטוט הכי טובים לדעתי הוא בחתימה שלי
רפא

karyn

New member
שאלה איזה זוג את מעדיפה?-../images/Emo10.gif

ורוניקה ולוגאן? או ורוניקה ודאנקן?

ברוכה הבאה!!!

ברוכה הבאה לפורום!!!
אני אלה, בת 16, מקריית גת. ויייי, איזה קטע שלא ראית את הפרק האחרון, אני הייתי משתגעת ממתח.... אבל אני בטוחה שיהיה כאן מישהו שיוכל להביא לך אותו... השתלבות נעימה ומהירה....

חותםםם

New member
ברוכה הבאה!!

אני רותם בת 14 מת"א.. ויש לי את הפרק על המחשב אבל באיכות לא הכי טובה.. אם את רוצה תרשמי את האייסי/מסנג'ר שלך.. והשתלבות נעימה!

למעלה