הייי חבר'ה חזרתי

hey sexy lady

New member
../images/Emo41.gif הייי חבר'ה חזרתי ../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

אני יודעת שנעלמתי מהפורום לתקופת מה, אבל אני תמיד שמחה לחזור!!! בהזדמנות זו אומר שלום לכל החדשים וברוך הבא!!!! קיוטי וכולם, שתדעו שלא שכחתי אף אחד מכם ואתם באמת יקרים לי, אבל יש לי תקופות שבהן אני מעדיפה "להסתתר" ולא לחפור יותר מידי במחלה שלי, וחלק מזה מתבטא בקריאה בפורום הזה. הפורום מקסים ומעניין אבל לפעמים הוא פותח לי נקודות חדשות שקצת מלחיצות אותי. בכל מקרה, אני מאמינה שכעת אתחיל תק' חדשה ולא אזניח את הפורום!!!
ולענייננו... הייתי היום בשיחה עם פרופ' נויפלד היא מדהימה. היא נתנה לי כמה הדגשים והייתי רוצה לעדכן אתכם ולשמוע גם תגובות מכם. הנה:
חשוב לקחת את הכדור (אצלי זה למיקטל) בהפרש של 12 שעות. אני אוהבת לצאת לדיסקוטקים בימי שישי ונוהגת לקחת את הכדור של הלילה כשאני הולכת לישון (ב6 בבוקר) ואז את הכדור שאמור להילקח בבוקר אני לוקחת בצהריים. כמובן שזה לא תקין. צריך לקחת כדורים בזמנים קבועים-נניח 7 בבוקר ו7 בערב.
אסור בכלל לשתות אלכוהול-מה אני יעשה??? אני אוהבת להיות עם חבר'ה ולתפוס ראש קצת עם
. איך אסתדר בלי?
לגבי רשיון זה קצת יותר מורכב. כל עוד שאין לכם התקפים במשך שנה אתם יכולים לנהוג ולהיות מבוטחים גם מבחינת החוק וגם מבחינת הכיסוי. אם קיבלתי התקף לפני חודשיים אסור לי לנהוג במשך שנה (ולצערי אני נוהגת כ2-3 בשבוע...איך אפשר בלי?), אם אני עושה תאונה בשנה הזו מכל סיבה שהיא (לא רק התקף חלילה) יתבעו אותי על מליונים, וגם חב' הביטוח לא תרצה לכסות אותי. בקיצור בלאגאןןןןןןןן
היא הסבירה לי את היתרונות של למיקטל ובגלל הקפיצות שיש לי לפעמים בבוקר (בחסך שינה בעיקר) המליצה לי על הוספת 0.25 מ"ג של קלונקס ביום. מקווה שעזרתי במשו... מצפה לתגובות ועידודים מכם בנושא... אוהבת!!! סקסי ליידי

ספיר 11

New member
חשוב להמשיך את החיים בצורה

נורמלית וסדירה אך להמנע מ"סכנות" כגון אלכוהול
דוגמית קטנה,בליל הסדר בתי לגמה כוסית יין אשר לדעתי לא יכלה להזיק,ובכן טעיתי בגדול,אחרי כוסית אחת של יין ליל הסדר הפך לגיהנום עלי אדמות,הילדה לא הפסיקה לפרכס,ראוי שתקחי זאת בחשבון ותדעי שאלכוהול מאוד מזיק לחולי אפילפסיה,אגב זה כתוב גם בספרים ובכתובים. בנוגע לנהיגה משהו לא ברור לי,באם חולה אפילסיה יהיה מעורב חלילה וחס בתאונה מכל סיבה שהיא,מזאת אומרת יתבעו אותו? למי את מכוונת? לי אמרו מומחים בתחום כי מערימים קשיים איומים על כל חולה אפילפסיה המבקש רשיון נהיגה ויש כל מני קריטוריונים מסוגים שונים ומשונים עד אשר מקבלים את הרשיון הנכסף,ואם כבר מקבלים את הרשיון לא יתכן שיהיו התקפים במשך שנתיים "בדיעבד". רק טוב חמודה,עושה רושם שאת בחורה צעירה שחיי חברה מאוד חשובים לה ,זה מצויין לדעתי,עשי חייל ושמרי על עצמך.

qt1

New member
SEXY MY LOVE../images/Emo23.gif../images/Emo68.gif../images/Emo65.gif

מ'ניינים מתוקה? איזה חיים ארוכים יהיו לך
, היום אחת הכותבות הצחיקה אותי וכתבתי לה שמישהי שנעלמה ותשוב...תמיד הצחיקה אותי וקראו לה סקסי
אז היית אצל פרופ' נויפלד ולמדת דברים חדשים? , תראי אחותי... אני אחרי שנתיים של איזון התחלתי להרשות לעצמי בירה פה ושם , קרלסברג PLEASE
... לגבי רשיון נהיגה, טוב , אנחנו מדינה מס' 1 בתאונות דרכים אז הסיכוי להיות מעורב בתאונה מאוד גבוה באמת , אני הוצאתי רשיון רק אחרי 8 שנות איזון , אני לא יודעת מה ליעץ לך , אני לא אוהבת להטיף - סומכת עליך. לגבי הקלונקס , לא היה לה משהו פחות חזק? למרות שזה יכול לעזור לך פלאים , שימי לב ,אם זה מרדים אותך תקבעי אליה פגישה נוספת ותנסי לרדת מהתרופה הזו , אם לא , הרווחת , נראה לי שאת בדרך לאיזון. יופי שחזרת התגעגעתי אליך מאוד , גם אצלי אגב הרבה הודעות פותחות פצעים ישנים שלא נעים לי איתם , אבל אני חייבת להמשיך כי זה חלק ממני ובריחה מזה לא ממש עוזרת לי , אז יש לי אתכם ולכם יש אותי...

hashy

New member
גם לי אלכוהול עושה בעיות אז אני

לוקחת שלוק מהכוס של בייב ומסכימה איתך שבאמת חבל להתגרות בגורל אלא שהזמן לפעמים עושה את שלו... לגבי התביעות ששאלת - אם לא מצהירים על המחלה זו עברה פלילית
. במידה ותהיה תאונה כתוצאה מהתקף (כאשר לא דווח על המחלה) הביטוח האישי יתבע את הנהג שלא הצהיר והביטוחים של המעורבים יתבעו על שבאשמתו הייתה התאונה והמדינה תתבע על שלא הצהיר... יש עוד אינפורמציה בטאגליאנס..

hey sexy lady

New member
אז ככה ..בקשר לתביעה...

כשהייתי בצבא מילאתי טופס תאוריה עם המצב הבריאותצי, זה נשלח למכון לבטיחות בדרכים והם החזירו את הטופס חתום (לקח להם 4 חודשים!!!) שאישר לי לנהוג אבל אחרי שנתיים הייתי צריכה להיות מזומנת אצלהם שוב. פעם אחת הם שלחו לי את הטפסים ומילאתי ושלחתי אליהם ויש לי רשיון כמו כל בנאדם רגיל. הם היו אמורים לזמן אותי שוב אבל לא עשו את זה. ואז פתאום לפני חודשיים חטפתי התקף אפי' (סוג ההתקפים שלי נובע בעיקר מחסך שינה, ומתרחש אך ורק בבקרים, יש לי בעיקר את הקפיצות המיוקלוניות), הייתי מתוסכלת ולא ידעתי מה לעשות. מי שהיה איתי נלחץ והזמינו מד"א לבי"ח ולכן הייתי רשומה בבי"ח... אתמול הפרופ' אמרה לי שלפי החוק אני צריכה להיות מאוזנת לפחות שנה מהתקפים על מנת שאהיה מבוטחת לכל דבר. אם עכשיו אני נוהגת וקורית תאונה מכל סיבה שהיא, הביטוח לא מכסה אותי!!! ברוררררר שהצהרתי על המחלה, מבינה? זה לא העניין... אוףףף אני בהיסטריה מזה :(

hashy

New member
סקסי מאמי, התשובה שלי הייתה לספיר

אני יודעת שהצהרת... קחי את זה מהכיוון של את שומרת על החייים שלך (בודקת את האיזון) ככה וזו רק שנה. היא תעבור צ'יק צ'ק. עד שהוצאתי את הרישיון הייתי בטוחה שזה שנתיים והמתנתי ככה המון זמן מיותר [מה גם שהבטחתי לאמא שלי שאני אמתין שנה יותר], אבל את יודעת בדיוק כמה וחבל להסתכן. שולחת לך
ענק

hashy

New member
אזהרה, משרד הרישוי מהווה סכנה חמורה

הלכתי למשרד הרישוי נדמה לי באפריל 2002, הייתה שם פקידה אחת שנתנה לי את הטופס של נהגים ציבוריים למילוי - זה טופס שיש בו כתובת, הצהרת בריאות והצהרת יושר במישטרה. אמרתי לה: "תראי אני חולת אפילפסיה, לא מוציאה רישיון ציבורי, אני אמורה לקבל טופס לרופא למלא ולחתום - את בטוחה שזה הטופס הנכון*8-?" היא אמרה לי כן ושאני צריכה ללכת למישטרה ולהביא אישור - תאמינו לי, שאלתי פעמים. כשיצאתי משם בייב אמר שמשהו לא נראה לו הגיוני אז התקשרנו אליהם ומי שמכיר יודע - המענה הטלפוני של משרד הרישוי מזמן נחשף כמזויף והם לא עונים... אז שלחנו את אחות של בייב למשרד הרישוי בחולון - שם יושבת הוועדה הרפואית היחידה בארץ(או לפחות כך נאמר לנו) ושם לא היו מוכנים לענות לה על שאלות "היא מחיפה, שחיפה יטפלו בה". ההיא יצאה ואחרי הרהור קל הסתובבה ונכנסה אליהם שוב והתחילה "להפוך שולחנות"
בסוף הסבירו לה שאני צריכה ללכת שוב למשרד הרישוי, לתת את הטופס. הם ישלחו אותו לוועדה והיא תשלח לי מכתב הביתה תוך חודש עם הטופס למילוי הרופא. אחרי שהם יקבלו את זה חזרה הם ישלחו לי או זימון או הודעה הביתה... חזרתי למשרד הרישוי (ושכחתי לאמר שהייתה שביתה באמצע). הפעם לקחתי את בייב איתי - שיהיה עוד מישהו שישמע מה אומרים. איך שהתיישבנו מול הפקידה היא דחפה את הכיסא אחורה, נעמדה ואמרה "אני לא מוכנה לעבוד עם זוגות!" סליחה? מה זאת אומרת? "30 שנה אני עובדת פה ואני לא מוכנה לטפל בזוגות. אני אקרא למנהל" אמרתי לה "בבקשה, תקראי לו וכמה שיותר מהר" היא הלכה למנהל וחזרה עם המאבטח. המאבטח שאל אותנו מה קרה (בזמן ההמתנה פיתחנו איתו קצת קשרים. כשהוא בדק תיקים בייב אמר שאני הפצצה והוא התותח או משהו כזה), סיפרנו לו ועוד לפני שהוא הספיק להוציא מילה הגיע המנהל (שראה את המאבטח) ושאל את הפקידה
מה קרה? היא אמרה לו "הם באו ביחד אני לא מוכנה לעבוד עם זוגות" הוא אמר לה: "טוב, את תטפלי בהם עכשיו ואתה (כשהוא פונה לבייב) שלא תעז להוציא עוד מילה!" בייב הסתכל עליו בהלם [הוא הרי פעם אחת בחייו
לא הוציא מילה עד אותו רגע, גם לא לפקידה] ואמר לו: "אתה חצוף". המנהל אמר לו "אני חצוף?" ואז הורה למאבטח לגרור אותו אחורה. המאבטח [שמאותו הרגע זכה לכינוי גיבור היום] ענה לו:"לא. הוא לא עשה שום דבר וזה לא התפקיד שלי"... בייב כמובן לא התאפק ואמר למנל "אתה לא רק חצוף, אתה ביריון חצוף. היא צורחת סתם ואתה רוצה לגרור אותי אחורה? אני רוצה את השם שלך..." ובכל אותו הזמן כשהמנהל מתנקל לו מתעלמת (שומעת מהצד) ומדברת עם הפקידה - אמרתי לה, "לא מעניין אותי מה את לא עושה, זו בעיה שלך. אני כבר כמעט חצי שנה מנסה לקבל טופס [טופס מזורגג] ופעם קודמת את או הפקידה שהייתה פה במקומך (היא טענה שזו לא היא והן היו כל כך דומות אבל לא הייתי בטוחה) שלחתם אותי למשטרה..." "למשטרה? מה פתאום משטרה? כל מה שהיית צריכה זה למלא את הוטפס פה בצד ופשוט לתת אותו חזרה. תוך חודש יגיע אליך בדואר ה"טופס לעוית"(שם נורא)"... נתתי לה אותו חזרה חצי רועדת. רשמנו את השמות של כולם והלכנו. פחדתי שהיא לא תעביר את הטופס אז כבר התחלתי לברר על קשרים. אבל, בדיוק לאחר חודש הגיע הטופס המיוחל מהועדה הרפואית בחיפה [זוכרים שאמרו שיש רק בחולון? אז לא. יש גם בחיפה - יד
לא יודעת מיד
והם ממונים על הרישוי - מזל שלא על תאום הרמזורים D-:]. הרופאה מילאה אותו, שוב היו 4 חודשי שביתה... הגשתי אותו חזרה ואחרי שבועיים קיבלתי מכתב - את טופס הבדיקות הרפואיות עם חותמת "מאושר לרישיון סוג 2, לאחר שנה בדיקות". זה היה במאי 2003... אז בראשי נוסחה האזהרה הבאה: אזהרה, משרד הרישוי מהווה סכנה חמורה לשקט הנפשי שלך. יש להימנע משימוש לפני נהיגה... LOL

hey sexy lady

New member
וואווו נשמע ממש סיוט ../images/Emo4.gif

מסכנה... איזו אדישות יש להם!!! אבל מה המצב שלך כעת? את מאוזנת מהתקפים? איזה סוג אפי' יש לך? שלחו לך זימון לחודש הקרוב, כלומר לאחר שעברה שנה? אני לא יודעת מה לעשות, הם לא שלחו לי שום זימון לבדיקות ואני ככה באויר... מה אתם מציעים לי לעשות כעת? אני מאוד רוצה לנהוג אבל גם חוששת שתהיה חלילה תאונה ויהיו נפגעים ואז המשטרה או כל גוף שהוא יכולים לתבוע אותי על סכומי עתק, וגם לא אהיה מבוטחת. אוףףף!!! ההתקף הזה הרס לי את החיים...ממש מעצבן
אני כ"כ אוהבת לנהוג
והעניין הזה כ"כ מגביל אותי!!! יש למישהו מושג אם אפשר להמשיך את הרשיון בתנאים מגבילים? נניח אם ידוע שיש לי לפעמים "קפיצות" קלות בבוקר בשל חוסר שינה אז יכולים לאשר לי לנהוג חוץ מבבקרים? זה מאוד יכול לעזור לי... צריכה מידע בענייןבדחיפות!!! ואת hashy אני שמחה לשמוע שאת יודעת לעמוד על העקרונות שלך (תכונה מעולה) וגם שיש לך מישהו שיתמוך בך ויקבל אותך כמו שאת. לי אין חבר אבל יש אמא שתומכת...אבל זה לא מספיק...

hashy

New member
אל תחשבי על לבקש הקלות!!!

אם תלכי עכשיו לבקש דברים כמו לא לנהוג בבוקר לא יבטחו אותך כלל!!! שום חברת ביטוח לא תיקח סיכון ויעשו לך רק צרות... אני יודעת שזה כואב,מרגיז ומגביל אבל קחי בחשבון אני הוצאתי את הרישיון בגיל 29. לך יש כמה שנים של יתרון עליי. שנה יותר או פחות העיקר שתהיי בריאה. וזה לא נכון שנגמרו לך החיים בגלל זה. לאט, לאט תראי שהכל מסתדר. את תלמדי את המוגבלויות שלך ואת היכולות שלך ותדעי ממה להישמר. אני גם אהבתי לשתות עם החבר'ה ולא ויתרתי על בילויים - שהם ישתו אלכוהול, אני שותה מיץ. אחרי שתהיי כמה זמן מיוצבת תוכלי לנסות חצי כוס יין, אחרי זה בירה, אחרי זה דברים יותר חזקים - לא הכל בבת-אחת, אלא אחד פעם ב.. ותיראי מה התגובה של הגוף שלך. יש לי אפילפסיה מסוג הג'ובנייל מיוקלוניק, גם אני סובלת מתיקים בעיקר בבוקר ולוקחת ריווטריל (שזה קלונקס בטיפות). בינינו, מה זה שנה? 365 יום בסה"כ - עברו כבר כמה? לגבי הבדיקות. את הרישיון עצמו הוצאתי רק בספטמבר (3 טסטים) אז יש עוד זמן. אם הם לא יקראו לי - לא אלך, למרות שאין לי חשש מפניהן. במצבך, אני מציעה לך להשאיר את זה ככה ובעוד שנה ליצור איתם קשר, לעשות את הבדיקות מיוזמתך וזהו. שלא יורידו אותך מהכביש כי לא עשית ואם עד עכשיו לא קראו לך - אז אפשר להמתין קצת... אמא תומכת זה המון... אל תשכחי. אהבה עוד תגיע, במיוחד לסקסית כמוך... ויש רק דבר אחד ששכחת בכל רשימת הפחדים שלך - אם תקבלי התקף על ההגה את יכולה להרוג את עצמך
ולא הייתי רוצה שזה יקרה, את מוצאת חן בעיניי
ועוד אחד...

ufo11

New member
ברוכה השבה:)

גם לי זכור שצריך לקחת את הלמיקטל בהפרש של לפחות 12 שעות, אבל גם לא להגזים עם הפרש השעות (כמו שאמרת לפנות בוקר)... לגבי אלכוהול, הבהירו לי בפירוש שאסור בתכלית האיסור לצרוך אלכוהול, אפילו לא בכמות הכי קטנה שיש... לגבי נהיגה, בהחלט בלאגן, אבל אין ברירה... לצערנו...(צריך פה את חיים הכט באיזה משפט חכמה... כמו שהיו לו ביום שבת בתכנית על הנהיגה)... זהו... שיהיה רק טוב:)

למעלה