hey sexy lady
New member
../images/Emo41.gif הייי חבר'ה חזרתי ../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif
אני יודעת שנעלמתי מהפורום לתקופת מה, אבל אני תמיד שמחה לחזור!!! בהזדמנות זו אומר שלום לכל החדשים וברוך הבא!!!! קיוטי וכולם, שתדעו שלא שכחתי אף אחד מכם ואתם באמת יקרים לי, אבל יש לי תקופות שבהן אני מעדיפה "להסתתר" ולא לחפור יותר מידי במחלה שלי, וחלק מזה מתבטא בקריאה בפורום הזה. הפורום מקסים ומעניין אבל לפעמים הוא פותח לי נקודות חדשות שקצת מלחיצות אותי. בכל מקרה, אני מאמינה שכעת אתחיל תק' חדשה ולא אזניח את הפורום!!!
ולענייננו... הייתי היום בשיחה עם פרופ' נויפלד היא מדהימה. היא נתנה לי כמה הדגשים והייתי רוצה לעדכן אתכם ולשמוע גם תגובות מכם. הנה:
חשוב לקחת את הכדור (אצלי זה למיקטל) בהפרש של 12 שעות. אני אוהבת לצאת לדיסקוטקים בימי שישי ונוהגת לקחת את הכדור של הלילה כשאני הולכת לישון (ב6 בבוקר) ואז את הכדור שאמור להילקח בבוקר אני לוקחת בצהריים. כמובן שזה לא תקין. צריך לקחת כדורים בזמנים קבועים-נניח 7 בבוקר ו7 בערב.
אסור בכלל לשתות אלכוהול-מה אני יעשה??? אני אוהבת להיות עם חבר'ה ולתפוס ראש קצת עם
. איך אסתדר בלי?
לגבי רשיון זה קצת יותר מורכב. כל עוד שאין לכם התקפים במשך שנה אתם יכולים לנהוג ולהיות מבוטחים גם מבחינת החוק וגם מבחינת הכיסוי. אם קיבלתי התקף לפני חודשיים אסור לי לנהוג במשך שנה (ולצערי אני נוהגת כ2-3 בשבוע...איך אפשר בלי?), אם אני עושה תאונה בשנה הזו מכל סיבה שהיא (לא רק התקף חלילה) יתבעו אותי על מליונים, וגם חב' הביטוח לא תרצה לכסות אותי. בקיצור בלאגאןןןןןןןן
היא הסבירה לי את היתרונות של למיקטל ובגלל הקפיצות שיש לי לפעמים בבוקר (בחסך שינה בעיקר) המליצה לי על הוספת 0.25 מ"ג של קלונקס ביום. מקווה שעזרתי במשו... מצפה לתגובות ועידודים מכם בנושא... אוהבת!!! סקסי ליידי
אני יודעת שנעלמתי מהפורום לתקופת מה, אבל אני תמיד שמחה לחזור!!! בהזדמנות זו אומר שלום לכל החדשים וברוך הבא!!!! קיוטי וכולם, שתדעו שלא שכחתי אף אחד מכם ואתם באמת יקרים לי, אבל יש לי תקופות שבהן אני מעדיפה "להסתתר" ולא לחפור יותר מידי במחלה שלי, וחלק מזה מתבטא בקריאה בפורום הזה. הפורום מקסים ומעניין אבל לפעמים הוא פותח לי נקודות חדשות שקצת מלחיצות אותי. בכל מקרה, אני מאמינה שכעת אתחיל תק' חדשה ולא אזניח את הפורום!!!