החיילים 3

MajorWinters

New member
../images/Emo41.gifהחיילים 3../images/Emo41.gif

מקפרלן הכריזו (די מזמן) על ליין החיילים החדש שייצא באפריל. לדעתי הליין החדש הוא בסימן "הג'ובניקים". רב הדמויות הן או דמויות לא ממש קרביות, או דמויות קרביות במנוחה יחסית. הצלף המסורתי שמגיע בכל ליין הפעם הוא מהריינג'רס, ונראה יותר כמו באימון מטרות מבקרב. מהמארינז הפעם נקבל חייל RCT שלי יותר מזכיר שוטר SWAT. עם זאת, הוא בערך הדמות הכי קרבית. הNavy Seals שם יוצאים בכל סדרה הפעם בעמדת עלייה לסירה, הרבה פחות קרביים לדוגמא מאשר הSEALS של הסדרה הראשונה וההמשך שלה. הסדרה החדשה תהיה את האישה הראשונה בדמותה של מפקדת הליקופטר. הדמות הכי "קרבית" בסדרה הזו היא המאגיסט של הM60, אך גם נגדו כבר יש הרבה טענות בפורום הרשמי של מקפרלן, שכן הצבא כבר כמה שנים משתמש בM249. הדמות הכי מרשימה, היא הK9 security force. אמנם לא חייל קרבי אך הוא מגיע עם כלב. החייל עצמו שגרתי אבל החברה ממש השקיעו לדעתי בפיסול של הכלב והוא נראה מדהים מה שמעלה את הערך של כל הדמות. בסדרה הזו יהיו 4 Variants (סך הכל 10 דמויות). בסדרה הראשונה היו לכולם, אבל בסדרה השניה היו רק לשניים. אני אישית לא חובב של ורייאנטים. הם אמנם מוסיפים ונותנים את אפשרויות הבחירה, אבל מצד שני- הם לא מספיק שווים כדי לקנות שניים אבל האוסף מרגיש ריק בלעדיהם, מה שנותן דילמה די רצינית (אני בנתיים לא קונה ורייאנטים). סך הכל, הסדרה פחות "מגניבה" מהסדרות הראשונות, אבל לא יורדת ברמה מבחינת פיסול ורגש, מה שיגרום לי כרגיל, לקנות את כולם!

DVD10

New member
ליין החיילים הוא ליין יפה אבל...

ראיתי שאתה אוהב את הליין הזה וכותב הרבה עליהם, אבל בגלל הנקודה שהעלית הל זה שיש כל כך הרבה VARIANTS אני לא קונה אותם. כי אצלי ההפך ממך, אם אני קונה סידרה אני לרוב קונה את כולה, ואם קונים את כולה צריך לקנות גם את כל ה VARIANTS, אז זה יוצה הרבה, דמויות והרבה כסף, ויש כל כך הרבה סדרות, נכון שזה רק לטובה שיש הרבה מבחר, אז אני אישית למרות שאני מעריץ גדול של חברת MCFARLANE והליינים שלהם החלטתי לוותר על החיילים. אבל בהצלחה עם הליינים הקרובים, ראיתי אם אני לא טועה שבהחרזות של 2006 יהיו גם ליינים של סדרות 3,4 ואם לא החריזו אני בטוח שיהיו עוד.

MajorWinters

New member
הוכרזו חיילים 4 ו2.5

הוכרזה סדרת החיילים 4. וגם סדרת הRedeployed 2. אני אמביוולנטי כלפי הסדרה הזו. היא נותנת עוד דמויות, והקונספט שלה נחמד. הרעיון מאחוריה הוא יצירת יחידה קטנה, מה שנותן אפקט נחמד. הבעיה בה היא שהיא לא סדרה ממש בפני עצמה... היא כאילו חבילת הרחבה למשחק מחשב. פוזת הרגליים והגוף היא אותו דבר והדבר השונה זה הידיים הראש והצביעה... אני עדיין קונה את הסדרה, אבל זה קצת מגרד בלב...

DVD10

New member
דיברת על YODA?

כי זה לא שלי, צרפתי את התמונה כי זה אכן פסל יפה. משהו כזה עולה (לפני משלוח) בסביבות הפלוס מינוס $700. THE FORCE WILL BE WITH YOU, ALWAYS

MajorWinters

New member
אתה צריך להבין את מערכת התגובות

אם הוא היה מדבר על יודה, הוא היה משרשר מתחת ליודה.

DVD10

New member
אתה לא צריך לקפוץ להגנה

בוא נחכה ונראה למה הוא התכוון, אני מאמין שהוא מתיחס ליודה, אתה לחייל בתמונה. ואני יודע איך הולך שרשור, רק בגלל שהוא כתב "פסל" ואני הוספתי תמונה של פסל אני חושב שלזה הוא התכוון, אכן דמויות מקפרלן הם פסלים אך הם יותר AF מפסל! BAT TIME WILL TELL.

BIacKnight

New member
כמובן שהתיחסתי לחייל אבל

איך אפשר להתעלם מיודה הוא ענק !

למעלה