החידה

../images/Emo41.gif החידה ../images/Emo41.gif

הוראות: (לחדשים שבנינו)
כל מה שאתם צריכים לעשות בשביל לנצח ולהיכנס לטבלת האלופים זה לדעת מאיזה פרק לקוח התסריט ומאיזה פרק לקוחה התמונה. בבקשה, אם אתם עונים על פרק אחד תכתבו אם אתם מדברים על התמונה או הפרק
הדברים האלו כל-כך חשובים. ולא התיאור של הפרק, השם של הפרק
ועכשיו, חדש, מי שינצח בחידה יזכה להיות בתור "חבר הפורום" של השבוע בעמוד האנשים.
התמונה:
משמאל
התסריט:
EMILY: This is either the greatest steak I’ve ever eaten, or I’m so hungry, I’m delirious. Pass the horseradish, please. LORELAI: I never knew you were a spicy girl. EMILY: Oh, believe me, I can handle my heat. One summer when we were first married, your father and I stayed at this little village in Thailand where we spent two weeks eating viciously hot chilies and skinny-dipping. LORELAI: Ah, Mom! EMILY: Well, you certainly couldn’t put your clothes on after eating those things. LORELAI: Stop it! I like to think of parents the old fashioned way – separate bedrooms. FEMALE SINGER: And now it’s time for my favorite part of the evening – our salute to the Chairman of the Board.
טבלת האלופים:
z O e I – לירון. 2 מסניפה חמץ – רחי.1 *קליאו* - מאיה. 1 פינקילושה – כרמל. 3 Gilmore Fan – חן. 3 YaLdoNet 4 EveR – אופיר. 1 rotem224 – רותם 1 ifonly16 – סיגל. 1 Schnickelfritz – חן 2
בהצלחה לכולם

T N T girl

New member
אוקיי !!! יש לי שאלה ... ../images/Emo4.gif

מאיפה אני אמורה לדעת ולזכור איך קוראים לכל פרק
חחח אין לי מושג
אני לא יודעת כלום בפורום הזה
זה מצחיק אבל אולי במובן אחר גם עצוב ...
... אין לי מושג מה אני רוצה מכם
אני מקשקשת המון שטויות
הכל נובע מהשעמום

shirakl

New member
לא יודעת לגבי התמונה...

אבל התסריט לקוח מהפרק שאמילי ולורליי הלכו יחד לספא, נכון? לא זוכרת איך קראו לו...

למעלה