החידה

../images/Emo41.gif החידה ../images/Emo41.gif

הוראות: (לחדשים שבנינו)
כל מה שאתם צריכים לעשות בשביל לנצח ולהיכנס לטבלת האלופים זה לדעת מאיזה פרק לקוח התסריט ומאיזה פרק לקוחה התמונה. בבקשה, אם אתם עונים על פרק אחד תכתבו אם אתם מדברים על התמונה או הפרק
הדברים האלו כל-כך חשובים. ולא התיאור של הפרק, השם של הפרק
התמונה:
משמאל
התסריט:

Lorelai: Hey. SOOKIE: Hey. So I´m working on the menu for the Duncan wedding. Lorelai: I can´t read that. SOOKIE: I know. I had it all typed up nice and neat to begin with but on the drive into work, I got an inspiration. I just started crossing it out and writing in the new stuff. And it ain´t easy writing and driving, and…I can´t read that. What is that - cumin? Lorelai: Sookie, I can´t read that either. SOOKIE: Oh. I´ll just get you a new one. Hey, how did your talk with Mia go? Lorelai: Fine. Good. She took it like you said she would - classy. SOOKIE: She is classy. Good, good. That´s a relief. It is a relief right? I mean, you said she took it good? Lorelai: Yes she did. SOOKIE: But you look upset. Lorelai: She´s gonna sell the inn. SOOKIE: You´re kidding. Lorelai: No, she said she gets offers and she thinks this might be kind of fortuitous timing for her. SOOKIE: Well, great, so everybody wins, that´s good. Look happy. Okay, this does not look happy.​
טבלת האלופים:
יום שישי 12 אפריל 2002 – z O e I – לירון. יום שישי 19 אפריל 2002 – מסניפה חמץ – רחי. יום שישי 27 אפריל 2002 – z O e I – לירון. יום שישי 03 מאי 2002 - *קליאו* - מאיה. יום שבת 18 מאי 2002 – פינקילושה – כרמל. יום שישי 31 מאי 2002 – Gilmore Fan – חן. יום שישי 07 יוני 2002 – פינקילושה – כרמל. יום שישי ‏14‏ ‏יוני‏ ‏2002 - YaLdoNet 4 EveR – אופיר. יום שישי 21 יוני 2002 - rotem224 – רותם יום שישי 28 יוני 2002 - Gilmore Fanatic – חן. יום שבת 06 יולי 2002 – Gilmore Fanatic – חן. יום שבת 20 יולי 2002 - ifonly16 – סיגל.
בהצלחה לכולם

evil boy

New member
אין לי מושג בקשר לפרקים

אבל לדעתי צריך לכתוב בטבלת האלופים ניקוד ולא תאריך וזה

Benjemin

New member
תשובה לחידת השבוע !

התשובה שלי גם כתובה לקראת תחילת הדף הזה . יש לי תשובה גם לתמונה ואף גם לתסריט : התמונה - מתוך הפרק שנקרא "Kill Me Now" . ו ... התסריט - מתוך הפרק שנקרא באנגלית : "The Ins And Outs Of Inns" . שניהם לקוחים מן העונה הראשונה, נראה לי ! בן !

Benjemin

New member
בקשר לחידה שעניתי ...

טעיתי בכך שאמרתי בסוף המכתב, ששניהם לקוחים מן העונה הראשונה . התמונה לקוחה אכן מן העונה הראשונה, וזהו הפרק השלישי בעונה . Kill Me Now A GOOD WALK SPOILED - When Rory (Alexis Bledel) mentions to the family that she has to learn a sport for school, Emily (Kelly Bishop) insists that she spend a day with her grandfather Richard (Edward Herrmann) at his club, learning to play golf. Lorelai (Lauren Graham) is sure that Rory will follow in her footsteps and reject everything about her parents´ rarefied life, but grandfather and granddaughter form an instant bond during a wonderful day of golf, leaving Emily to gloat and Lorelai to feel surprisingly left-out. Meanwhile, a double wedding at the inn with two sets of identical twins drives Michel (Yanic Truesdale), Sookie (Melissa McCarthy) and Lorelai crazy. Scott Patterson, Liz Torres, Sally Struthers, Ted Rooney and Alex Borstein also star. Adam Nimoy directed the episode written by Joanne Waters. והפרק של התסריט לקוח מן העונה השנייה, פרק שביעי : The Ins & Outs of Inns Lorelai and Sookie have the first fight of their long friendship when, upon hearing that the Independence Inn may be sold, Lorelai panics and decides that their shared dream of opening an inn together is doomed to fail.

לאנה

New member
אין טעם לענות הם הקדימו אותך.....

אלא אם כן יש לך תשובה שונה, אבל אין לך.....

Benjemin

New member
וואו ! אתם יכולים להיות יותר דוחים

אני לא מבין מה הבעיות שלכם : וזה מופנה ללאנה, Evil Boy (yeah right), ולמנהל הפורום השני (איך שקוראים לך) . ללאנה - את יכולה להיות יותר דוחה !!! אז אולי כתבתי "אנחנו" כשאמרתי שהיא הרסה לנו בקשר לספוילר מהעונה השלישית . את לא צריכה להיות כל- כך ביצ´ית בגלל זה, אז הם כתבו לפני רציתי גם לכתוב, למה יש לך בעיה עם זה ? שהיית צריכה לבזבז זמן מחייך לכתוב לי את זה כאילו אני לא יודע שכתבו לפניי . מה אין לך חיים יותר מעניינים, מאשר לחדש לי דבר שכבר אני יודע ?! ל- "ילד רע" (גם כן ילד רע ...) - מה אתה אומר לי שאני לא מבין או יודע שום דבר מהפרקים . אני יודע יותר ממך, ומכולם כאן תאמין לי . על בנות גילמור, על השחקנים, על לורן ואלכסיס ובקיצור על כולם !!! אז לפני שעשיתי לך משהו, שווה שתשמור על ההערות הסרקסטיות שלך במקום אחר . במיוחד, שבן- דודי הוא החבר הטוב ביותר של מפיקת הסדרה "בנות גילמור, איימי פלדמן . כך שיהיה לי סיכוי, שנה הבאה לראות את לורן ואלכסיס . במיוחד, שכתבתי להן מכתב ואלכסיס השיבה לי בחזרה . ולמנהל הפורום (הנה, אמרתי פורום לא אתר) - אני לא יודע מה הבעיות שלך שנתתי מילה טובה למכושפת ולא לך, אז שווה שתתחיל לתפוס פחות מעצמך, ולהתייחס יותר טוב לאנשים שמבקרים בפורום .

../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

יש לך מכתב מאלכסיס?? יש לך מכתב, מ|הגדש|אלכסיס?? מאלכסיס?? וואוו....... !!!!!!!

דבר ראשון- כולם רק תיקנו אותך.

דבר שני- המנהלות הן בנות. עוד תיקון. ולא צריך לכעוס רק מזה שאנחנו מתקנים אחד את השני. הנה, תיקנתי אותך. מה, עכשיו תכעס גם עלי
אני לא חושבת..

לאנה

New member
האמת היא שכן.

אני יכולה להיות יותר דוחה.
אה, ואם את כל-כך בקיא בבנות גילמור, אז איך אתה לא יודע ששם משפחתה של איימי, יוצרת הסדרה, הוא שרמן-פלדינו ולא, אהמ, פלדמן?, חוץ מזה שסך הכל תיקנו אותך, אז לא צריך להפוך את הפורום למלחמת עולם שלישית, קיי?

Benjemin

New member
להירגע ...

לא ניסיתי להפוך את הפורום לשום מלחמת- עולם שלישית . אך בכל זאת, ישנה עוקצנות וישנה הערה . ההערה שלך, הם כבר הקדימו אותך, אין לך מה בכלל לנסות היא תגובה מאוד סרקסטית ממך, וחבל !!! במיוחד, שלא עשיתי לך כלום, והתייחסתי אלייך בצורה נחמדה מאוד כדי ליצור איתך קשר . שרמן, הוא שם משפחתה המקורי של איימי פלדמן, ופלדינו זה אותו הדבר . כמו, שיש אדם יהודי ששמו דוד, אך גם קוראים לו דודי או דיוויד (באנגלית) . באמת, שאין כה הבדל . אם את לא מוכנה להאמין לי, אני ממש לא יפגע . העיקר שאני יודע מהי האמת !!! ואת יכולה לטעון את טיעונייך ככל שתרצי ...

למעלה