החידה

../images/Emo41.gif החידה ../images/Emo41.gif

הוראות: (לחדשים שבנינו)
כל מה שאתם צריכים לעשות בשביל לנצח ולהיכנס לטבלת האלופים זה לדעת מאיזה פרק לקוח התסריט ומאיזה פרק לקוחה התמונה. בבקשה, אם אתם עונים על פרק אחד תכתבו אם אתם מדברים על התמונה או הפרק
הדברים האלו כל-כך חשובים. ולא התיאור של הפרק, השם של הפרק
התמונה:
משמאל
התסריט:

DEAN: Hello? LORELAI: Do you come bearing pizza? DEAN: I´m not an idiot. LORELAI: Then get in here. RORY: Hey. DEAN: Hey. LORELAI: Sit -- you´re missing it. DEAN: What are we watching? LORELAI: The incomparable "Donna Reed Show." RORY: What´s in there? DEAN: A salad. RORY: Salad? DEAN: Yeah, it´s a quaint dish sometimes used to precede large quantities of pizza.​
טבלת האלופים:
יום שישי 12 אפריל 2002 – z O e I – לירון. יום שישי 19 אפריל 2002 – מסניפה חמץ – רחי. יום שישי 27 אפריל 2002 – z O e I – לירון. יום שישי 03 מאי 2002 - *קליאו* - מאיה. יום שבת 18 מאי 2002 – פינקילושה – כרמל. יום שישי 31 מאי 2002 – Gilmore Fan – חן. יום שישי 07 יוני 2002 – פינקילושה – כרמל. יום שישי ‏14‏ ‏יוני‏ ‏2002 - YaLdoNet 4 EveR – אופיר. יום שישי 21 יוני 2002 - rotem224 – רותם יום שישי 28 יוני 2002 - Gilmore Fanatic – חן. יום שבת 06 יולי 2002 – Gilmore Fanatic – חן.
בהצלחה לכולם

ifonly16

New member
יש סוף סוף

כל חידה שהייתה או שבאתי מאוחר מדי או שלא ידעתי יש סוף סוף פתרתי נכון

shanto

New member
שאלה

זו בעצם יותר הערה... אולי תפרסמו זמני פרסום חידות מראשד או משהו כדי שכולם ידעו מתי זה (ולכולם תהיה הזדמנות שווה לפתור)

*קליאו*

New member
כנ"ל!! ../images/Emo6.gif../images/Emo105.gif

דווקא את זו ידעתי, אבל ראיתי שכבר ענו.

ifonly16

New member
תגובה

כן היה את זה בסוף הפרק נראה לי של זה אבל מצד שני היה את זה גם בדיר הנטר והיא אמרה שזה נכון.

Benjemin

New member
התשובות לחידה השבועית הן ...

שני הפרקים (התמונה והתסריט) לקוחים מן העונה הראשונה :
התמונה
- מתוך הפרק השני, ביומה הראשון של רורי בבית- ספרה החדש "צ´ילטון" . לורליי ורורי מחכות ליד הדלת, עד שמנהל ביה"ס ייפתח את הדלת, ויסביר לגילמוריות על "צ´ילטון". הפרק נקרא : "היום הראשון בצ´ילטון" ובאנגלית : "The Lorelai´s First Day At Chilton" .
התסריט
- התסריט לקוח מן הפרק החמישה- עשר הנקרא : "המופע של דונה ריד" ובאנגלית : "The Damn Donna Reed" ! אנא הודיעו לי במקרה ואני זוכה, תודה בן !

למעלה