החוקים

Cobe Anan

New member
../images/Emo41.gifהחוקים../images/Emo41.gif

(לא, אהבל.. לא החוקים של בלייזר. תקרא עד הסוף ותבין. כן, אני יודע שזה קשה לך.) אז ככה- נתחיל בזה שגם אני רוצה פינה שבועית, אז הייתי צריך למצוא רעיון למשהו מעניין. לא הצלחתי. במקום זה, נזכרתי במשחק שהיינו משחקים בצבא: מנחה המשחק ממציא חוק, הזוי ככל האפשר. המשתתפים במשחק צריכים למצוא לחוק הנ"ל צידוקים וסימוכין הגיוניים, המבוססים על ההיגיון הבריא, על קודים התנהגותיים, על חוקי המדינה, או על חוקי מרפי. הכללים פשוטים: הכל מותר- חוץ מאשר להעלות הצעת חוק אמיתי. זאת רמאות לשמה, משום בלחוק האמיתי (ובמיוחד בזה החל בצה"ל) אין כל היגיון. אז זהו, למשחק:
אני מציע חוק חדש, לפיו החל מרגע החלת החוק, יילמד הספר "מיין קאמפף" מאת פיהרר (במיל') הר אדולף היטלר במסגרת תכנית החובה לבגרות בספרות, בתנ"ך ובמדעי המחשב.
מה ההיגיון העומד מאחורי החוק

Cobe Anan

New member
טרייל בלייזר מעאפן.

הבלייזר המקורי מפלצת. החדש זה סתם אוטו פאר גבוה ויקר להחריד.
מה קשור עכשיו בלייזר, יא צמד עולים חדשים
אמרתי שזה לא כמו בבלייזר, זוג סתומים

איזה היגיון בדיוק?

גם ככה שום דבר לא הגיוני בתנ"ך למה לא צולבים שם אפ'חד ישו יותר מגניב

sagima

New member
זה כמו מטריקס

הספר הראשון רק מכין את הקרקע כדי להסביר למה ישו הוא האחד. ושימו לב שהתנ"ך אפילו יותר מקביל למטריקס, החלק הראשון (התנ"ך) היה ממש טוב, מלא אקשן ומתח, החלק השני (הברית החדשה) דיי נפילה, הכל ברור מראש ויש סתם מלא דיבורים מפגרים, החלק השלישי (הקוראן) בכלל נפילה, משהו שרק ערבי יכול להנות ממנו.

avinoam edry

New member
למה ?

דווקא זכור לי מספר שמואל שקוצצים למספר אנשים את הידים ואת הרגלים ותולים אותם מעל הבריכה בחברון

I l l Nino

New member
אהבתי את הרעיון,

חבל שהשכל של 90% מהפורום ב-Down For Maintenance כבר שלוש שנים וכרגע הכישורים הנורמולגיים הדרושים לזיהוי רעיון גדול רדומים אצלם. החוק חייב להיות מייושם בהקדם האפשרי! הסופר הדגול א. היטלר ויצירת המופת הקלאסית שלו 'מיין קאמפף' (הקאמפף שלי, יעני) הן דוגמא שאין לה אח ורע בספרות הגרמנית הדלוחה לדמגוגיה איכותית, שליטה על ההמונים והולכת עם שלם אחריו לקיבינימט (עבור התנ"ך, כגרסא חלופית ויותר אמינה מבחינה היסטורית), לאנאפורות ומוטיבים לשוניים מקסימים כמו 'סכין בגב האומה' (עבור חובבי הספרות שבין התלמידים), ובהוצאות מיוחדות שנחתמו ע"י הפיהרר עצמו - תיאור טכני מפורט של אופן הסטת מסילת הרכבת מורשה לברגן בלזן בצומת אלברכטשטראסה,, ש... זה הדבר הכי קרוב שניתן למצוא ל-'מדעי המחשב' במיין קאמפף, ת'כלס. תורי להנפיץ חוק: החל מיום זה והלאה, על כל אזרח תושב מדינת ישראל מוטלת החובה לחסל אחת לשנה לפחות רמזור תנועה יחיד באמצעות אחד מהכלים הבאים: שדכן, מעדר, קצין בדרגת סרן ומעלה, עוד שדכן או צ'אק נוריס (אם פנוי באותו זמן)
יאללה, נסו למצוא לזה צידוק :->

Cobe Anan

New member
טוב, זה ברור...

נתחיל בכך שרמזורים הם הגורם מספר 2 לתאונות דרכים- מיד לאחר נשים, וממש לפני ערבים שיכורים. מאחר שתנועת נשים הוגבלה למטבח, ותנועת ערבים הוגבלה לפיזור רב כיווני כתוצאה מתגובה כימית אלימה, לא נותר אלא לפתור את בעיית הרמזורים. שדכן הוא כלי מצויין לביצוע עבודה זו- הסיכות הקטנות חודרות אל לב הסיבים המוליכים ומייצרות קצר חשמלי פטאלי, אשר משבית כליל את פעולת הרמזור. הבעיה עם שדכנים, שעבודתם דורשת מיומנות, דיוק, ואשכנזיות, מה שאין לרבים מאזרחי המדינה, המכונים "שחורים", ומזוהים בד"כ עם ענף הכדורגל, רכבי "הונדה סיוויק" משופרים (עם אולטרות מלמטה), ותחומי פשיעה קטנים. בשביל בבונים שכאלה, צריך כלי שיכול לפרק רמזור בצורה אגרסיבית, אם כי פחות יעילה מבחינת צריכת אנרגיה. בנוסף, כריתת עמוד הרמזור תביא לכך שהוא יוכל לשמש אותם לישיבה או מגורים, מאחר שרבים מהם עדיין לא הסתגלו לירידה מהעצים. לכן ניתן אישור לקופים להיעזר במעדר-"טוריה" בשפתם. כמובן שהדבר יביא לכך שכל העם יחליט ללכת בדרך הקלה ולכרות רמזורים באמצעות מעדרים, ולכן יש להחדיר לעם בכוח את השימוש בשדכן, תוך הבאת קצין בדרגת סרן ומעלה שיפקח על הדבר. כדי למנוע המשך זיוני שכל, הוחלט להביא את צ'אק נוריס שיבעט בך לכל הרוחות, לאור העובדה שזהו אחד החוקים המטומטמים ביותר שאי פעם נתקלתי בהם- כולל אלו החלים בצה"ל. תמות

YAntler

New member
חבר אתה חופר..

איבדתי אותך איפשהו ב: "נתחיל בכך ש..."

למעלה