החוליה החלשה

AmiTrigger

New member
../images/Emo41.gif החוליה החלשה ../images/Emo41.gif

כפי הנהוג בפורומים רבים בתפוז, משחק החוליה החלשה יבוא גם לפורום חמי רודנר למי שלא מכיר, המשחק הולך ככה: כל שבוע אביא פה את רשימת השירים של אחד האלבומים של חמי ואיפה הילד, ואתם תבחרו שיר אחד שלדעתכם השיר הטוב באלבום ותרצו לתת לו חסינות, ושיר אחד שלדעתכם צריך להעיף. גם אם אתם לא ממש מוצאים שיר שאתם לא אוהבים באלבום, תרשמו את זה שאתם הכי פחות אוהבים. השיר שיקבל הכי הרבה קולו נגדו יועף מהרשימה והשיר שיקבל הכי הרבה בעדו יקבל חסינות - כלומר - בשבוע הבא לא יוכלו להעיף אותו. ההצבעה שלכם תתבצע כך, הצבעה שלא בדיוק איך שבחוקים לא תיחשב בכותרת ההודעה אתם כותבים את שם השיר שאתם רוצים להעיף והסימן
או הסימן
ובתוכן תרשמו את השיר שלו אתם רוצים לתת חסינות - שמו של השיר +
/
שיהיה לנו משחק מהנה

AmiTrigger

New member
../images/Emo41.gif ונתחיל מהאלבום הראשון - זמן סוכר ../images/Emo41.gif

רשימת השירים : 1. אמריקה קרובה 2. נפלת חזק 3. השמיים הגבול 4. מסיבת התה של עליזה 5. איפה הרוח 6. זמן סוכר 7. העצב שלה 8. מה שעובר עלי 9. אחד אלוהים 10. ציפור גן-עדן 11. קראתי את מכתבך 12. יושב בכורסא 13. כנפיים, אינך שומע ועוד חוק - חובה לרשום גם שיר לחסינות וגם להעיף שיר, אי אפשר לתת חסינות בלי להעיף ולהפך

kyle

New member
מתישהו אני אצטרך הסבר,

איך זה שאנשים לא אוהבים את מסיבת התה של עליזה (ואני מכיר לא מעט).

אני אנסה להסביר לך:

מסיבת התה של עליזה הוא שיר לא מהטובים של איפה הילד לדעתי מכמה סיבות: 1) אם הם ניסו לעשות פסיכדליה, זה לא הלך להם לדעתי. זה נשמע כמו ניסיון לא מוצלח. 2) השירה שם לא טובה. אולי אם חמי היה שר את זה היה יותר טוב? רעיון 3) הוא לא קשור לשאר הדיסק, מבחינת הטקסט, וממש לא קשור מבחינת הלחן. איך להסביר לך את זה.. אמ... הוא פשוט די תקוע כזה.. 4) וזה לא שלא אוהבים את השר, פשוט יחסית לשאר זמן סוכר-הוא גרוע. באופן כללי הוא לא רע... אל תשכח מה יש לך בזמן סוכר, זה הכל..

Ronushnush

New member
הסבר לא מספק

אבל אני לא מצפה לכזה. או שהשיר עושה לך את זה, או שלא. אני מחבבת את השיר הזה מאוד

AmiTrigger

New member
אני מבקש שבפעם הבאה

השיר שאת רוצה לסלק תרשמי בנושא ובתוכן את השיר לחסינות כי זה טיפה מבלבל אותי כרגע.

למעלה