החוליה החלשה שובר שוויון שלב א'

../images/Emo41.gifהחוליה החלשה שובר שוויון שלב א'

בשלב הקודם הגענו לתיקו של שני שירים! בצד הימני של הזירה השיר יותר "גדולה", ובצד השמאלי נמצא "מליון". תכתבו בכותרת של התגובות להודעה זאת איזה שיר אתם רוצים להעיף, וכדאי לכתוב נימוק קצרצר בהודעה. May the best song win!

שוודה

New member
אף אחד ../images/Emo46.gif

אני מחרימה את המשחק הזה. וכל מיש בוחר את אחד השירים המדהימים האלה להעיף הוא גוי. פיכסה.

limors2

Well-known member
מפתאום מההתחלה../images/Emo54.gif

ככה אנשים בחרו כי ככה הם חשבו
למרות שאחרי שיותר גדולה עף אני יוצאת מהמשחק כי אין סיכוי שאני אצליח לבחור שיר אחר להוציא

חח אבל זה בסה"כ משחק..../images/Emo85.gif

חייב להיות שיר אחד שאת פחות מתחברת אליו... ושיר שאת הכי.. אז פשוט תוציאי בהדרגתיות. ויותר גדולה זה שיר יפה:].

limors2

Well-known member
ויותר גדולה היה היחיד../images/Emo54.gif

על כל השאר אני לא יכולה לוותר

prongs3

New member
מיליון

אני לא יודע למה נטפלתם ל"יותר גדולה"- הוא שיר ממש יפה לדעתי (למרות שיש משהו בטענה שהוא אינו תואם לרוח הלהקה). מיליון, לעומת זאת, די משעמם...

../images/Emo128.gif יותר גדולה

שיר מונוטוני ומעצבן. בלחן ובאיטיות באמת מזכיר קצת את מליון אבל יותר חזק גם בלחן וגם במילים.

IkMfNiY

New member
יותר גדולה ../images/Emo128.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

הוא מזכיר שיר מהיפה והחיה :X אבל בלי כל קשר, מיליון פשוט יותר יפה. יעל

יותר גדולה ../images/Emo128.gif

למרות שאני חושבת שזה לא משחק יפה ממש ושכל הדיסק של העוגיות ממש טוב... איזה מגניב זה היה אם היו מכניסים את "לנו לנו" ואת "אליהו" לדיסק!!

Mother Lucifer

New member
ברור כאילו.. ../images/Emo105.gif

א. תגידו היי לג'סטין
. ב. ברור שיותר גדולה! אבל חפיף תאמיני שולט. נועיה העיזה הצנחניץת שמחממת סוכרזית ממציאה משפטי מחץ באנגלית וכיום גם משתעלת.

clyps

New member
מליון../images/Emo128.gif

אני פשוט ממש אוהבת את יותר גדולה

limors2

Well-known member
../images/Emo128.gifיותר גדולה../images/Emo128.gif../images/Emo54.gif

כי ככה, וזאת סיבה מספיק טובה

Fuhrer

New member
אני בעד לסכם על

שמיליון ויותר גדולה אלו שירים לסרטים. מיליון זה שיר לקטע דרמטי בו יש תגלית מדהימה בסרט ויותר גדולה שיר אחד לפני סיום לסרט והוא בעצם שיר ההתאבדות של הגיבור !LOL ואז באה אנרגיה פוטנציאלית ועושה סיום לסרט מחזמר הזה. בעיקרון שניהם טובים כל המשחק הזה קצת מבאס כי לרדת על שירים של העוגיות זה לא נחמד

prongs3

New member
../images/Emo2.gif OMFG!!!

כתבתי סרט קצר שכולו מדבר על ילדה שבאמת מתאבדת בסוף, ובמשך כל הסרט (שאורכו כ-4 דקות) "יותר גדולה" מתנגן בו ברקע, ואז כשרואים אותה תולה את עצמה יש קאט למין ציור של אותו שוט, ומתחיל הקטע האחרון בשיר עם ה"מקהלה" שעושה קולות עצובים!

למעלה