החוליה החלשה- עונה 5

../images/Emo41.gif החוליה החלשה- עונה 5 ../images/Emo41.gif

אני בטוח שכולכם מכירים את המשחק, בכל אופן למי שלא: מה שנעשה כאן זה ניתן רשימה של כל הפרקים מהעונה החמישית, ולאט לאט אתם תבחרו את מי להדיח עד שנגיע אל הפרק הזוכה. כבר עשיתי את זה לפני שנתיים עם העונה הרביעית והפרק הזוכה היה- חנוכת בית, שגבר על תחתונים במקום השני. רציתי לפתוח כבר אז על העונה החמישית, אבל החלטתי לתת לה ולפרקים שלה עוד קצת זמן להתעכל לכם בבטן לפני שתדעו סופית מה אתם אוהבים ומה פחות
בגלל שאנחנו מתחילים עם הרבה פרקים, אני אפתח עוד סיבובים לעיתים קרובות בשביל שלא נמשיך עם זה עד שהפורום כבר יתחיל להיות פחות פעיל. בהמשך אני אתן יותר זמן להצביע. יאללה בהצלחה
הפרקים: 1. הפיג'מות חוזרים 2. פרק עם פוטנציאל 3. פרק 3 עונה 5 קלאסי 4. בלתי מושגת 5. דפקט הפרפר 6. שרה טבעות 7. דיסאוריינטציה 8. הגשר 9. צמחוני נגד מנדלבאום חלק ד' 10. מתנות בחינם 11. הצרפתים באים 12. הצרפתים הולכים 13. פרק 100מם 14. פיתוח קול 15. המבול 16. פרק כשר 17. כה אמר זרתוסתרא 18. אבאלה 19. פיק פיק פוק 20. תעלומת הטמגוצ'י 21. עסק מסריח 22. ארצה 23. מסודרים 24. סוף העולם 25. גיבורי העל-אק 26. אח שלו 27. סלברקה 28. הפרק שלכם 29. אפס אפס אפס 30. כל האמת 31. במדבר 32. מזל סרטן 33. משפחה חורגת אותך 34. חצילו! 35. חתונת הכסף 36. לא מצחיק שימו לב! בשני הסיבובים הראשונים נדיח 3 פרקים. לא 1, לא 2, 3! אז תבחרו את 3 הפרקים הפחות מועדפים עליכם ותשתדלו לנמק ולפתח דיונים. יאללה בהצלחה

עסק מסריח, אח שלו, הפרק שלכם ../images/Emo128.gif

הפרק שלכם- אורי זיו ושמוליק, אל תעלבו, באמת שכתבתם טוב, אבל ממש אהבתי את העונה הזאת, ולא יכולתי לבחור פרקים אחרים. אבל אני כן אוהב את זה יותר מאת אח שלו ועסק מסריח. עסק מסריח- אחד הפרקים הפחות אהובים עליי בכל הסדרה בכלל. גרי היה מעיק בפרק הזה, השלישייה לא הורגשה, הקטע עם הריחות היה מיותר ומעצבן למי שלא היה לו כוח להביא את כל המוצרים. רק אילן הביא פרק באמת טוב. אח שלו- חופר , עלילה מעצבנת ובדיחות סתומות ("לא, עשיתי ספונג'ה" חהחהחה באמת
)

נעלבתי.

סתם
..אם לא הייתי כותב את אחד הפרקים יכול להיות שגם אני לא הייתי מתחבר לקונספט של הפרק המשולש, אבל אני לא אובייקטיבי

kuliv

New member
איה!

סתם, סתם
מסכים עם אורי לחלוטין. בדיוק כמו שרבים לא אהבו את "הסיפור האמיתי" בגלל הקונספט של פרק שמתחלק לכל מיני, אני מאמין שגם "הפרק שלכם" סובל מהנסיבות האלו. אולי כי גם פשוט זה לא הצחיק אנשים מסוימים. לגיטימי

kuliv

New member
לא מצחיק, אח שלו, שרה טבעות ../images/Emo128.gif

ותרשו לי להיות פוליטי לרגע: "החוליה החלשה" בעצם בא לבחור את הפרק הכי טוב. עד שנגיע לפרקים באמת טובים, אנחנו פשוט מדיחים את אלו שלא מתקרבים לזה- מה שאומר שגם אם יש פרק אחר שזכור לי כפחות מצחיק, אני אצביע לפרקים שכבר מופיעים כדי שהמשחק באמת יזוז לאנשהו. אגב, אני חייב לראות את "חנוכת בית" עוד פעם, אם הוא גבר על "תחתונים" (אגב, הפרק הראשון שבו עודד אמר "א-י-י-י-י-י-י-י-י-כ-ס". היסטוריה!). מעולם לא הבנתי את "לא מצחיק", נתתי לו זמן, ניסיתי לעכל- הוא פשוט באמת פרק רע. מין התחכמות שלא ברור למה היא נעשתה. אבל גם קשה לשחק את "החוליה החלשה" על עונה 5, אני ממש לא זוכר הרבה פרקים בה. ועכשיו, כשאני מושבת בבית בגלל הפציעה בברך, יש מצב שאולי אני אשוב ואעבור עליה בזריזות כדי לברר איזה פרקים אני אוהב בה. הזיכרון שלי אומר שגם "משפחה חורגת אותך" ו"סלבריק'ה" אלו פרקים שיטוסו מהר, פשוט לא ממש זוכרים אותם. ואם אני טועה- אתם מוזמנים לתקן. לי זאת פשוט הייתה עונה ממש ארוכה ואני כבר לא זוכר הרבה. את "עסק מסריח" כמעט הדחתי כי הוא לא פרק מדהים, אבל האמת היא שיש בו כמה קטעים ממש גדולים. נג'י מבצע את "Ne Me Quite Pa", הנגינה המפגרת של הקלידים (שכבר ב"האמת לאמיתה" ההפקה די משועשעת ממנה), הריחות שגרי מציע. יש קטעים. ואז נזכרתי ש"אח שלו" ממש זכור לי כפרק חלש להפליא. אז אני מדיח את "אח שלו". "שרה טבעות" הוא פרק קונספט נורא מייגע שאחרי שראית אותו פעם אחת באמת התעייפת ממנו. ב"עשו לעצמכם צמרמורת" זה עובד, אבל בניסוי טלוויזיוני זה די מעצבן לשחק עם הזמנים. ותסריט בפני עצמו הוא גם לא מאוד משעשע.

הכוונה היא לא רק לבחור את הפרק הכי טוב

אלא בעצם לדרג את כל פרקי העונה (קצת אובססיבי אבל מתבקש בתור מעריצי הסדרה
)

טווול

New member
מתנות בחינם, הפרק שלכם , כה אמר זרתוסטרא

אין לי שום דבר נגד 3 הפרקים האלה הדבר היחידי הוא שאני לא חושבת שלאף אחד מהם מגיע לזכות בפרק העונה יש פרקים הרבה יותר טובים ככה שלא באמת משנה לי בנתיים את מי להעיף אבל מה שכן לפרק שלכם לא מגיע לזכות הוא פרק טוב אבל אתם יודעים.ץץץץץ..... מתנות בחינם הוא פרק דווקא טוב פשוט שוב למגיע לרמות של פרקים אחרים ואותו דבר על כה אמר זרתוסטרא

barak97

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo40.gif

36. לא מצחיק פשוטו כמשמעו. שם הפרק מרמז על סיבת הבחירה. 19. פיק פיק פוק אחד הדברים הנוראיים. ממש שנאתי אותו. 17. כה אמר זרתוסתרא פרק משעמם ברמות נוראיות...

ולמען אלו שלא זוכרים- תזכורת קצרה לכל פרק

1. הפיג'מות חוזרים- אילן אוסף את חברי הפי'גמות מגן העדן לסדרות בחזרה לסדרה. 2. פרק עם פוטנציאל- דנה מחפשת מקום לישון, ימית עוזבת את הלהקה, הלהקה חושבת שהיא עומדת להתפרק, בסוף דנה מצטרפת ללהקה ועוברת לגור עם ימית והכול מסתדר. 3. פרק 3 עונה 5 קלאסי- שודד משתלט על ההמבורגרי. 4. בלתי מושגת- גרי ורוני עושים על הפי'גמות תוכנית ריאליטי. 5. דפקט הפרפר- אילן ומרסל פוארו מנסים לברר מה גרם לביטול ההופעה שלהם בבר מצווה, ומסתבכים עם דבר שהוביל לדבר שהוביל לדבר. 6. שרה טבעות- החבר'ה מחפשים טבעת יקרה שאבדה. 7. דיסאוריינטציה- עודד חושב שהוא בהיריון. 8. הגשר- קובי ועודד רבים את מריבת ה"נכון לא נכון" ובזמן שימית מנסה לגשר ביניהם גרי מנסה לגשר בין אילן לבלהה חיה. 9. צמחוני נגד מנדלבאום חלק ד'- צמחוני פותח המבורגרייה מתחרה ועודד נשלח לרגל שם. 10. מתנות בחינם- דנה מקבלת קופון למספרה, עודד משמש כשליח שנותן בחינם "תפנוקי המבורגרי", אילן מתערב עם קובי שהוא יישאר עם החברה שלו שפועלת לפי תורת הפאנג שוואי. 11. הצרפתים באים- החבר'ה פותחים מלון פיקטיבי שבו הם מארחים תיירים מצרפת. 12. הצרפתים הולכים- החבר'ה לוקחים את התיירים לכור האטומי. 13. פרק 100מם- חגיגות המאה לפיג'מות, כל מנחי ערוץ הילדים מגיעים למסיבה והחבר'ה נתקעים במסך הלבן. 14. פיתוח קול- בעקבות ביקורת, גרי לוקח קורס לבישול מולקולרי, והפיג'מות הולכים לשיעורי פיתוח קול. 15. המבול- עודד מתעלף ונכנס להזייה שבה המנגל מדבר אליו ומבקש ממנו לאסוף חיות כמו בסיפור תיבת נח, אילן מנסה לכתוב שירים פואטיים ויש מבול גדול בחוץ. 16. פרק כשר- גרי מחפש רב להמבורגרי, הפיג'מות משנים את השירים שלהם לשירי דת. 17. כה אמר זרתוסתרא- כל אחד מעלה רעיון לתוכנית טוק שואו. 18. אבאלה- אבא של גרי מגיע לבקר ודור הזהב משתלט על התוכנית. 19. פיק פיק פוק- הפיג'מות מנסים לעשות קלטת ילדים מצליחה. 20. תעלומת הטמגוצ'י- פרק מאחורי הקלעים שבו גרי מנסה להפוך לבלש פרטי ולמצוא את הטמגוצ'י האבוד של דנה. 21. עסק מסריח- פרק עם ריחות, שמתעסק וסובב סביב ריחות. 22. ארצה- גרי מאבד את החולצה שלו בשעה שאילן הופך לכלב. 23. מסודרים- ההמבורגרי הופך לבית קפה והפיג'מות רושמים פטנט מצליח שעושה אותם עשירים. 24. סוף העולם- סוף העולם מגיע וכל אחד מתכונן לזה בצורתו שלוץ 25. גיבורי העל-אק- הסדרה הופכת לסרט על גיבורי על, גרי הארכי נבל מנסה להשתלט על העולם והפיג'מות מנסים למנוע בעדו לעשות את זה. 26. אח שלו- אח של גרי בא לביקור, אילן מנסה להכין כתבה לרדיו, דנה הולכת למגדת עתידות. 27. סלברקה- עודד מתחיל לצאת עם אליענה בקייר ונהיה סלב. 28. הפרק שלכם- 1. גרי שולח את עודד להתנדב בכל מיני מקומות, אילן מכיר בחורה בצ'אט, 2. עודד ואילן לומדים סריגה, טנצר המניאק מגיע להמבורגרי, 3. הפיג'מות מתחילים לעשות פרסומות, גרי מתקשר להתלונן על הפרסומות בטלוויזיה. 29. אפס אפס אפס- עודד מקבל קוד מהרוסים וכמעט גורם לפרוץ מלחמת העולם השלישית. השב"כ חוטף ת'חבורה ומנסה למנוע מלחמה. 30. כל האמת- גרי מתעסק עם החשמל בהמבורגרי, הפי'גמות נאלצים לאכול אוכל של טבח מאיים מטעם ימית. 31. במדבר- החבר'ה הולכים אחורה בזמן והרי לכם פרק על איך הפיג'מות היו נראים בתקופת התנ"ך. 32. מזל סרטן- גרי מנסה להתחמק ממילואים, עודד מטעה את החבר'ה שיש לו סרטן. 33. משפחה חורגת אותך- אלון דל מגיע לשנות את סדרי היום של ההמבורגרי, השלישייה מצטרפת ללימודי השירה בבית של ימית. 34. חצילו!- פרדי ועודד מנסים להשיג חפצים של סלבס, אילן עושה פרסומת לחציל. 35. חתונת הכסף- דוד של גרי מגיע לביקור בחתונת הכסף של גרי ושפרה וכולם רוצים חתיכה מהכסף. 36. לא מצחיק- פרק סיום לא חגיגי ולא מיוחד. לתסריטאים נגמרו הרעיונות ואין על מה לכתוב.

Jen74

New member
הפחות טובים בעיניי

המבול צמחוני-מנדלבאום ד' עסק מסריח פחות התחברתי אליהם. אגב, צמחוני נ' מנדלבאום מזכיר לי קצת את הפרק ב"שמש" שטנצר המניאק עזר למישהו לפתוח מסעדה מול האימפרייה של שמש, כמובן שבסוף זה לא יצא לפועל.

kuliv

New member
בקשר לזה -

את זוכרת מי היה האדם שפתח את המסעדה מול האימפריה? הדמות, למרבה ההפתעה, גולמה אז ע"י יניב פולישוק.

Jen74

New member
הפרק הזה היה ממש לא מזמן, לפני שבוע בערך

בשידורים חוזרים. הבנות שלי נהנות לראות את "שמש" עכשיו כשיש שידורים חוזרים. הן חרשו על הפרקים ב- VOD. ולא, ממש לא זכרתי שזה יניב פולישוק, ממש לא שמתי לב. איך זה יכול להיות שלא שמתי לב?

Superboi

New member
זה דווקא לא הוא../images/Emo13.gif

יניב מופיע ב-2 פרקים ב"שמש". באחד אכן יש לו מסעדה מול האימפריה, אבל זה לא באותו פרק בו טנצר עוזר למישהו לפתוח מסעדה, ובשני הוא חבר מהתיכון של אתי (שלא מצליחה לזכור את שמו) שמתגלה כמאלף אריות.

Jen74

New member
../images/Emo6.gif באתם לשגע אותי? זה הוא, לא הוא חחחחח

למעלה