חולה על הישרדות 6
New member
../images/Emo41.gif החוליה החלשה- עונה 5 ../images/Emo41.gif
אני בטוח שכולכם מכירים את המשחק, בכל אופן למי שלא: מה שנעשה כאן זה ניתן רשימה של כל הפרקים מהעונה החמישית, ולאט לאט אתם תבחרו את מי להדיח עד שנגיע אל הפרק הזוכה. כבר עשיתי את זה לפני שנתיים עם העונה הרביעית והפרק הזוכה היה- חנוכת בית, שגבר על תחתונים במקום השני. רציתי לפתוח כבר אז על העונה החמישית, אבל החלטתי לתת לה ולפרקים שלה עוד קצת זמן להתעכל לכם בבטן לפני שתדעו סופית מה אתם אוהבים ומה פחות
בגלל שאנחנו מתחילים עם הרבה פרקים, אני אפתח עוד סיבובים לעיתים קרובות בשביל שלא נמשיך עם זה עד שהפורום כבר יתחיל להיות פחות פעיל. בהמשך אני אתן יותר זמן להצביע. יאללה בהצלחה
הפרקים: 1. הפיג'מות חוזרים 2. פרק עם פוטנציאל 3. פרק 3 עונה 5 קלאסי 4. בלתי מושגת 5. דפקט הפרפר 6. שרה טבעות 7. דיסאוריינטציה 8. הגשר 9. צמחוני נגד מנדלבאום חלק ד' 10. מתנות בחינם 11. הצרפתים באים 12. הצרפתים הולכים 13. פרק 100מם 14. פיתוח קול 15. המבול 16. פרק כשר 17. כה אמר זרתוסתרא 18. אבאלה 19. פיק פיק פוק 20. תעלומת הטמגוצ'י 21. עסק מסריח 22. ארצה 23. מסודרים 24. סוף העולם 25. גיבורי העל-אק 26. אח שלו 27. סלברקה 28. הפרק שלכם 29. אפס אפס אפס 30. כל האמת 31. במדבר 32. מזל סרטן 33. משפחה חורגת אותך 34. חצילו! 35. חתונת הכסף 36. לא מצחיק שימו לב! בשני הסיבובים הראשונים נדיח 3 פרקים. לא 1, לא 2, 3! אז תבחרו את 3 הפרקים הפחות מועדפים עליכם ותשתדלו לנמק ולפתח דיונים. יאללה בהצלחה
אני בטוח שכולכם מכירים את המשחק, בכל אופן למי שלא: מה שנעשה כאן זה ניתן רשימה של כל הפרקים מהעונה החמישית, ולאט לאט אתם תבחרו את מי להדיח עד שנגיע אל הפרק הזוכה. כבר עשיתי את זה לפני שנתיים עם העונה הרביעית והפרק הזוכה היה- חנוכת בית, שגבר על תחתונים במקום השני. רציתי לפתוח כבר אז על העונה החמישית, אבל החלטתי לתת לה ולפרקים שלה עוד קצת זמן להתעכל לכם בבטן לפני שתדעו סופית מה אתם אוהבים ומה פחות