החוליה החלשה - המנצח

Twilight Girll

New member
../images/Emo41.gifהחוליה החלשה - המנצח../images/Emo41.gif

טוב אין מה לומר, זה היה ברור
.. .ובכל זאת הדמות האהובה על הפורום (וסביר להניח שעל הרוב הגדול של מעריצי HIMYM) היא
ברני!
ואחריו:
מרשל
לילי
רובין
טד
אז למה ברני הוא הדמות האהובה? ולמה טד הכי פחות?
=) רעיונות, דעות.. ברכות?
.? חחח

טוב אז הבטחתי למישהי מסוימת חפירה../images/Emo98.gif

אז למה אנחנו אוהבים כל כך את בארני?! 1. דבר ראשון, god bless him, הוא חתיך. אי אפשר להכחיש. נכון, בפרקים הראשונים הוא לא בדיוק משך את העין, אבל מי כן? אם התאהבנו לאט לאט בבנים, על בארני נדלקנו ברמות הקשות ביותר אחרי מספר פרקים. יש בו משהו בייבי-פייס ועם זאת מסוקס. ובלי חולצה
2. הוא עושה כל דבר מכל הלב וכל הנשמה. באמת, הפלייבוק? משקיען אמיתי! אצטט את "תתחיל לחיות כמו בארני סטינסון" ואומר: הוא תמיד יוצא מנקודת הנחה שכל דבר שהוא יעשה יהיה אגדי (או בשפת-בארני: Legen – wait for it – dary!). אין ספק שאם תכניס את עצמך לרבאק לפני כל דבר שאתה עושה, אתה תהנה ברבאק מכל דבר שתעשה. 3. הוא לא רק יודע לעשות קסמים, אלא גם להקסים. לבחור יש את זה, לא סתם הוא השכיב 236 (+++++) בנות מכושפות. מעטות חסינות בפני כל מה שיש לבחור להציע, על כל קסמיו הפיזיים והמטאפוריים: יש בו כריזמה, יכולת משחק מעולה, ביטחון עצמי שגורם לאנשים להתמגנט אליו ברגע. כן, גם דרך מסך בארני סטינסון שובה את לבבותינו, הצופים (בעיקר הצופות אני מניחה). 4. הוא פשוט כיפי. הדמות הכי מצחיקה על המסך, מלאה בתיאטרליות, קלילה, בשילוב עם המשפטים הקליטים והנטייה להיות "הבחור שהכל קורה לו" בכל פרק. אם לכותבים יש רעיון מטורף או סתם בא להם להתעלל בדמות באופן קיצוני, או להצמיד לו קליפ מטומטם וגאוני ברמות על כמו "nothing suit me like a suit" בארני תמיד שם! 5. הוא אישיות. הרעיונות הבלתי-צפויים (מה שלא יהיה, אנחנו תמיד מצפים ממנו להפתעה ולעולם לא מתאכזבים, כמו למשל קורות החיים המקוריים שלו), השורות שלו שאנחנו מאמצים בדבקות, החוקים שמנסח לעצמו וחי לפיהם, כמו חוקי האחוקים. הבחור יוצר שפה משלו. ואנחנו? אנחנו מתים עליה! 6. הוא הכי צעיר נפשית מכולם ביחד! בארני לא מוותר על דברים רק כי הוא מבוגר מדי. לא אכפת לו כמה הוא מבוגר מדי בשביל סטוצים, פורנו, תחרויות לייזר, קומבינות ומתיחות, התערבויות כאפה, מילוי מקום מסוים בנייר טואלט או הזדקקות מתמדת לעצות ולעזרה מהגננת, איך לא, לילי. אין שום סיבה לזרוק את הדברים האדירים האלה הצידה רק בגלל שעברו כמה שנים, בטח לא אם אלה הדברים שגורמים לך לחייך כמו דביל וליהנות מהחיים. 7. הוא אדם טוב, ומעבר לכך - הוא אוהב מכל הלב והנשמה. עד כמה שטד ובארני יכולים להיות קיצונויות שונות - טד רומטי עד דביקיות וממוסד, ובארני רודף נשים חסר-מוסר שלא דופק חשבון (אלא אם כן היא נראית ממש טוב), הם דומים להפליא: עמוק בתוכו, בארני רגיש כמו טד. השיעורים הפרטיים על רובין? הקנאות בה הוא מגונן על רגשותיו הפרטיים, וכל מה שמראה שהוא בעצם אנושי? ויותר מהכל, המסירות המדהימה, המופלאה, שנים על גבי שנים בנאמנות אין קץ - לחליפות? בחייכם, לאדם הזה יש סופר-לב! בדיוק כמו שיש לו סופר-כל-דבר-אחר, and he is just AWESOME! דבר חשוב לגבי בארני: אנחנו מתרגשים, מתלהבים, ועוד פעלים נרדפים שאמורים להעלות בכם הזדהות בכל פעם שבארני מגלה רגישות ומוסריות. החדירה הזאת לתוך נפשו מתרחשת ברגעים כל כך נדירים ויקרים עד שאי אפשר לא לחגוג כשנשבר לו באמת הלב או בפרצי קנאה על בחורה שהוא אוהב, כמו בעניין רובין-וטד-עושים-סקס. ההתעללות שלו בטלוויזיה, הפרצוף הנסער, שום דבר לא יכול יותר להגביר את ההערצה שלנו אליו, כי עכשיו לא רק שהוא סופר-דמות-מטורפת, אלא גם מעלה הזדהות, כי באיזשהו מקום עכשיו הוא בנאדם בדיוק כמונו. הסיבות של טד בדרך

|המשךחפירה|

ולמה טד, גיבור הסדרה, לא קיבל הפעם אפילו מעט מן התהילה? אותו טד מוסבי שלילי המציאה פועל על שמו? (to ted-up: to over-think)... אותו טד מוסבי שהומצאה דרך להתחיל עם בחורות בפלייבוק של בארני? אותו תסביך אני-אוהב-אותך שמטורף על מלחמת הכוכבים? מה לא בסדר בבחור?! וכן , כן, אחרי מחשבה מעמיקה, יש לי תשובה. תנו לי רק להתנסח: אני חושבת שבתור דמות בסיטקום, אין בו יותר מדי קווים ברורים. טד שלנו עמוק מדי בשביל המסך. בעוד שמארשל, לילי, בארני ורובין מאופיינים בקלילות והגזמה : # מארשל הוא סוג של באסטר מארתור, שמנמן מגודל וחמוד ומעורר חמלה שמאמין בחייזרים. יש לו אובססיות קטנות, כמו לכל דמות, והוא הטיפוס המתפנק הזה שיוצר תחושה ביתית ו"מינסוטאית". # לילי היא ה"אמא" של החבורה, ואחראית על הרבה מאוד עניינים רגשיים. היא מבינה ומזהה רגש בקלות בין חבריה, יודעת תמיד איך צריך לנהוג בעניינים שבלב ושימו לב שכמעט תמיד כולם פונים אליה בבקשה לעצות, וגם כשלא פונים אליה היא דוחפת את האף ומסדרת את העניינים - כמו בעניין מבחני הקבלה למרפסת האחורית של הבחורות של טד, ובנטייה של רובין או של בארני ללכת בכיוון ההפוך מהכיוון אליו נוטה ליבם. מי לא ראויה יותר לתפקיד השופטת בהתערבות הכאפה! #בארני הוא... צריך לפרט? תחברו את כל המשפטים הקליטים, כל דבר מטורף זה בארני. #רובין היא הזרה הקנדית העצמאית, שאוהבת להתחפר במגזינים על אקדחים ובתלונות על העבודה כעיתונאית במקום להתמודד עם עניינים רגשיים. יוצאת די "גבר" רוב הזמן, מה שלא מטריד עד כדי כך ומתאזן במהרה כי היא ממלאת גם את תפקיד היפה והנחשקת. אבל טד?! כמה סתירות! כמה קשה לאפיין אותו! מצד אחד טד רומנטי ודביק וממיס, מצד שני הוא טייס המשנה של לא אחר מאשר בארני סטינסון ושותף ללא מעט מעשי זימה. מצד אחד טד מגלה חיבה ואהבה נוסטלגית לבניינים עתיקים ויצירות אומנות, או אם תרצו, לוקה בפלצנות-יתר - מצד שני הוא מתכוון להרוס בניין כזה. מצד אחד טד חכם, עמוק, קורא, מתעניין, יודע ומגלה לא מעט צדדים שאפשר לכנות אותם חנוניים - ומצד שני כעבור כמה פרקים אנחנו צופים במטומטם שמשתכר ונותן שיקעקו לו פרפר על הגב התחתון, ועושה עוד שטויות נוספות כמו להאמין שלסטלה יש חיבה יתרה לשפמים או לנסות לשכנע אישה מאורסת לצאת איתו כי "לפי המחשב את התאמה של 9 אחוז!" או משהו כזה. חוץ מזה טד הוא הפרופסור בחבורה, ומי אוהב מורים? לסיכום: הסתירות האלה, הדבקות שלו בחלומות על משפחה, הפלצנות והחנוניות שלו, הפרופסריות שלו, כל אלה עושים אותו דמות כבדה מכדי שיהיה רצוי עבור דמות בסיטקום. ועם זאת דיי!!! הוא מקסים.
אני אוהבת אותו הרבה יותר מאשר רובין.

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif את התגובה הקודמת כתבתי לפני שקראתי

את זה. וכן, עכשיו אני אוהבת אותך יותר!

Ayelet 363

New member
כל הכבוד על ההשקעה!

אני דווקא מאוד אוהבת את טד... הוא מקום 2 או 3 אצלי.

חחח אוי כן../images/Emo6.gif איזה כיף היה להיות מטוגלן שם../images/Emo9.gif

יאא ההתרגשות חוזרת!

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo43.gif|זבל|.

*וואוו יש בזה משהו בנוגע לטד.. אף פעם לא חשבתי על זה.! וכמובן שלייק ענק על ברני

מה יא

New member
אני לא כל כך מסכימה עם זה../images/Emo96.gif

ואת יודעת שאני תמיד מסכימה איתך, כפרעלייך. זאת אומרת, את צודקת בעניין הסתירות אבל אני לא חושבת שזה עושה אותו לדמות כבדה/מורכבת יותר מהשאר, לדעתי זה עושה אותו קצת חסר אישיות. כאילו מכוונים אותו כל פעם למה שמתאים לסדרה, במקום שנדע לצפות פחות או יותר מה הוא יעשה, כל פעם האישיות שלו מותאמת להתפתחות העלילה. זאת לפחות ההרגשה שלי. אבל אני עדיין מחבבת אותו, כשהוא לא בתקופות הגרועות שלו. הוא יכול להיות ממש מעצבן.

איכשהו אני מסכימה גם איתך וגם איתי../images/Emo3.gif

כן, אני יודעת שיש סתירות בין הגישות שלנו, אבל אהבתי את ההבחנה שלך שטד הוא קצת כמו פלסטלינה שלשים לפי תבנית הפרק, אני חושבת שהיא ממש מדויקת. אולי אני הייתי מדויקת פחות כי טד הוא לפעמים טד שהיוצרים מתכוונים אליו, ולפעמים טד שמתאים לפרק המסוים הזה. ועדיין רוב הזמן הוא נראה לי כבד יותר מכולם. אולי כי הוא ה"נורמאלי", ככה הוא מרגיש לי לפחות. הוא הדמות הכי פחות שרוטה, וגם כשקוראים לו דברים מטורפים כמו להינטש בחופה כולם עושים מזה כזה עניין, כמו בעולם האמיתי...
הסיטואציות הביזאריות וההזויות הן פחות חלק מהחיים שלו, הוא נכנס פחות לרוח שטות מאשר מארשל, לילי או בארני. לא יודעת, אני עדיין מרגישה שיש לו אישיות לפעמים, בפרקים שבהם הוא באמת טד שהיוצרים התכוונו שהוא יהיה, ואיכשהו היא יותר... הגיונית מהדמויות האחרות.

מה יא

New member
אז גם אני מסכימה גם איתך וגם איתי../images/Emo13.gif../images/Emo96.gif

elad218

New member
הידעתם ../images/Emo268.gif

שבמקור התפקיד של בארני יועד לג'יימס בלושי? NPH הגיע לאודישנים עם מעט מאוד אמונה שהוא יקבל את התפקיד, באותה מידה הוא יכל בכלל לא להגיע. אם זה היה קורה אני בספק אם היינו מדברים כרגע על בארני כדמות האהובה בסדרה. תמיד אומרים ש'איך פגשתי' הוכיחה שהז'אנר של סיטקומים עדיין לא מת, אני חושב שגם NPH הוכיח שהדמות של וומנייזר בסיטקומים לא לגמרי מתה. הוא פשוט עושה עם הדמות הזו פלאים, בדיוק כמו שהוא עושה עם כל דמות שהוא מגלם (בתור ד"ר הוריבל, בתור עצמו אצל הרולד וקומאר וכו') למה טד הכי פחות אהוב? וואלה, אין לי מושג. הקביעה הזו בכלל לא נכונה לגביי, אני אוהב אותו לא פחות מאף דמות בסדרה.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif Dr Horrible ../images/Emo23.gif

בתקווה שאייתתי את זה נכון בכלל. XDD ודוגי האוזר, איך אפשר לשכוח?

למעלה