הזמנה

../images/Emo41.gifהזמנה../images/Emo41.gif

כמידיי שנה..."מלאכתי בקודש!" יש סוכה (מדהימה) אז למי שעוד נשאר כח ובא לו להמשיך לחגוג....מוזמן- כי אחריי חתונה...חובה- ירח דבש!!! הישיבה בסוכה למטה יש דשא נקי ומסודר ספות כסאות וכ'ו. אפשר להגיע בסביבות 9-10 בערב. (פרטים נוספים במסרים) לחברים החדשים- אני רחובותית. כולם מוזמנים!!!
חג שמח

../images/Emo45.gifיששש... אני מגיעה כמידיי שנה!~

מגיעה לחגוג את ירח הדבש של החתן והכלה שלנו היקרים ואין מצווה גדולה מזו, מלשבת בסוכה בערב החג של הסוכות! אז מה להביא??? וגליה, תודה יקירה על ההזמנה!!

קטי30

New member
שלומית הייתה עסוקה לא רק ברחובות

היא בנתָה סוכה
הלואי ויכולתי להיות דווקא שם אבל הנסיבות

בוקר..

גליה, תודה על האירוח המקסים שלך... מזמן לא נשפכתי בצחוק מטורף שכזה כמו אתמול... האא, בגלל הצחוק של ההיא..{החזרזירון}...הורידו אותי מהכביש אתמול :)) אשכרה לא הצלחתי לנהוג..... מתארת לי את ריטה ואת ג'יין בחדר "אדום"..............פפפפפפפפפפפפפפפפפפפ :)))

jane34

New member
אחחחחחח עונה חדשה את תמיד מתחדשת

אין סוף להפתעות שלך.... הרגת אותי אבל מה שבאמת השאיר אותי בהלם זו החוצפה..... מה זה בכנניסה לעיר יש רק שמות פרטיים של האנשים? בלי שם משפחה? מה זה רחוב בנימין? מה זה תגיעי לרחוב עזרא ומשם תפני... עזרא מה? אינעל העולם!!! עזרא וביצרון? עזרא ונחמיה? עזרא בנימיני(ראש עיריית הוד השרון בדימוס) איזה עזרא זה? סתם מעניין אותי לדעת מי האיש שזכה לחצי כבוד...... גליה תודה מותק על הארוח-גםלך איציק מותק תודה וסליחה על הפנוי שנשאר לכם לבד.... פתיחות הלב אחלה סוכה אחלה קפה אחלה אנשים תודה לכם אחד אחד בזכותכם היה משו משו.....

את רואה מה זה???

אומרים שרחובות יותר מפותחת מבית שמש, אבל מסתבר שבית שמש לוקחת בהליכה את רחובות ביכולת שלה להיות ממוקדת בבית שמש למשל תפגשי רחובות שנקראים רח' הרב יעקב מורי (שהוא היה הסבא רבא של ל... החבר הטוב של הגרוש שלי) או רח' הרב מרדכי פרץ (שהוא היה הסבא של בעל המכולת) או רח' מרדכי כץ (שהיה בעל בית כנסת גדול בבית שמש) ואז הם עוברים לשמות יותר ברורים כמו: 12 השבטים (מי לא מכיר??? הא??) וכמובן שיש את כל המגדרים של צמחי הנוי והחד שנתיים (בקרוב מאד הם מתחילים לקרוא לרחובות חדשים על שם צמחי מרפא כגון: רח' זעתר, רח' מרווה רפואית, רח' שמן זית מכבישה קרה והשוס יהיה רח' תה עם נענע והרבה סוכר
)

ורד 3

New member
MERCI ..קצת לגוון ../images/Emo20.gif

Merci Beaucoup גליוש....... ותודה שאירחת אותנו ברחובות CITY ... היה חביב ביותר... ותודי שהיה לנו סטנד אפ בחינם ....
שרק נצחק ונחייך אל החיים ללא הפסקה... תודה על הנתינה שלך ..

למעלה