הופעות

../images/Emo41.gifהופעות../images/Emo41.gif

ושוב מי מחוץ לסיבוב הופעות? אנחנו! כמה צפוי צרפת 27 ו28 ביוני אנגליה 8 במאי גרמניה 30 ליוני 1 ו2 ליולי אוסטריה 5 ליוני שוויץ 4 ו5 ליוני איטליה 7 ו10 ליוני ארה"ב 20 ליוני 29 30 ליוני (בלוס אנג'לס) 14 לאגוסט טוב בטוח יוספו עוד מלא תאריכים בהמשך (או שזה רק פרומו טור שכזה) כי הוא די קצר אם שמתם לב...

j u n k

New member
זה רק אני או ש

שלא כתוב פה ישראל? טוף אולי הם טעו ...

רונני2001

New member
מישהו יכול בבקשה לתת לי פרטים

בנוגע למספר האנשים שהיו בהופעה שלה פה בארץ? אני שואל כי יכול להיות שזה פשוט לא משתלם לה לבוא אם היה פה מעט קהל... או שאולי היא לא באה בגלל המצב הביטחוני פה בארץ...? כמה היו בהופעה?

היו שתי הופעות

אחת בקיסריה-וכל הכרטיסים נמכרו (אין לי מושג כמה זה יוצא במס' אבל זה קיסריה!) והשניה בראשון באמפי פארק שגם כמעט נמכרו כול הכרטיסים ומהאנשים שהיו שם הבנתי שהיה מפוצץ מאוד~ ואלאניס, כמו כול אמן בעולם, לא מגיעה לפה בגלל המצב הביטחוני ולא בגלל שאין לה פה מספיק קהל כי יש לה! הדיסק האחרון שלה הצליח פה מאוד ובכלל יש לה פה תמיכה ואהבה מכול רשתות הרדיו והקהל פה~

Rוית

New member
גם לדעתי זה המצב הבטחוני

אבל נגיד ולא היה ביטוי כזה כמו "מצב ביטחוני" שיתקשר לישראל (אייימן) אז באמת נראה לכם שהיא (או כל אמן גדול אחר) תבוא? לארצנו הקטנטונת יש נטייה להיות מקופחת קצת בלי קשר לא? (למרות שהיי, מדונה באה) בכל מקרה, תודה על התאריכים, נקווה שישראל תתווסף שם מתישהו

אז יאללה

בואו נציף אותה בבקשות שתבוא לארץ באי מיל שלה אולי זה יעזור (ya right)

gggrrr

New member
זה רעיון טוב

אין סיבה שהיא לא תבוא נארח אותה פה יש אחלה אוכל לא ממש משמין היא תוכל לתפוס צבע יהיה לה ממש כיף!!!!!!!!!!!! בוא נתחיל את פרוייקט הבאת אלאניס לארץ הקודש! כל מי שיש לו רעיון שייכתוב אותו פה רצוי בלי חטיפות או דברים כאלה למרות שבמצבים נואשים עושים כל מיני דברים

מלכוש

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הצחקת אותי
וכן, אממ.. תמיד אפשר לנסות יאללה להציף באימיילים!!!

matanbu

New member
איפה בארה"ב?

אני אהיה שם מ20 ליולי ועד... שתצא לי הנשמה :) אז אולי אלך לי להופעה חביבה!

Lotzifer

New member
וי......

ההורים שלי בצרפת בתאריכים האלו.... אולי אני אבוא איתם?! יה רייט.... ואיך היא שכחה אותנו!? איך?!

Lotzifer

New member
וי......

ההורים שלי בצרפת בתאריכים האלו.... אולי אני אבוא איתם?! יה רייט.... ואיך היא שכחה אותנו!? איך?!

למעלה