הופעה

../images/Emo41.gifהופעה../images/Emo41.gif

סוף סוף ההופעה שלה חיכינו
ג'נגו בלבונטין 7 יום חמישי הקרוב בשעה 21:00 את ההופעה תפתח כרמית מרום
מוזמנים להקשיב לה במייספייס http://www.myspace.com/carmitmarom אז מי בא? שרשרו
מי שמגיע ומי שיש לו בעית שינה או בעייה כלשהי שיפנה אלי
אני

../images/Emo45.gif / ../images/Emo31.gif

יש מצב.. אבל האמת שזה ממש לא בטוח. וזה לא עניין של כסף, או איך להגיע או לחזור. זו בעיה אחרת. גדולה יותר. מפחידה יותר. מעצבנת יותר. ולבעיה הזו יש שם. וקוראים לה... אמא

tohar6

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בארור שכןןןןןןןןן..!!! אסור לפספסססססססס...פשוט אסור..!! וחוץ מזה שהתחייבתי לג'נגו שאני באה.. חח אז אי אפשר לאכזב..

O f r i s h

New member
../images/Emo31.gif:-\

הולכת לאביב גפן
עד שיש ליד הבית... אסור לי לפספס! חיכיתי לזה כ"כ הרבה, וזה כל פעם התבטל וזה.. ועכשיו יש. אז אני חייבת! לא נורא, יהיה שוב^__^

tohar6

New member
../images/Emo41.gifכולם להיכנסססס../images/Emo41.gif

תקשיבווווו עכשיו...!! חח גם אם אתם לא באים להופעה של ג'נגו בחמישי ( ואני מקווה מאוד שכולם באים ) צריך לפרסם את ההופעה, חובה לפרסם את ההופעה בכל הפורומים בתפוזזזזז... תשקיעו כמה דק' מזמנכם ותפרסמו בכמה פורומים וקומונות שתוכלו... אני כבר פירסמתי ב: אביב גפן בית הבובות סינרגיה עברי רוק ישראלי פופ ישראלי מירי מסיקה אהוד בנאי במשך הלילה אני אפרסם בעוד פורומים... תפרסמו כולכם ותכתבו כאן בפורום איפה פירסמתם כדי שלא נפרסם פעמיים באותו פורום.. כשאתם מפרסמים תצרפו להודעה שלכם את המודעה שאתי
הכינה
בהצלחה..

kurt2000

New member
בא לי לראות אתכן שוב!! ../images/Emo99.gif

אבל נכון לרגע זה קשה לי להאמין שזה יקרה בהופעה הקרובה. אבל מי יודע, אני בטח ידע בודאות רק 5 דקות לפני.

למעלה