t o b i

New member
../images/Emo124.gifמפגש חרוזים בצפון../images/Emo70.gif

כל הפרטים להרשמה פה

t o b i

New member
../images/Emo124.gif דוכנים תמורת הדרכות../images/Emo70.gif

פרוייקט חדש בשיתוף עם הפורום שלנו: למיזם מיוחד לנשים, "שישינשי", שיופק בת"א בסוף החודש הבא (21-23.10.04) דרושות מדריכות המוכנות להדריך סדנא קצרה (כשעה וחצי) באחד הנושאים הבאים: תכשיטים מחרוזים, עיסת נייר ויצירה במפיות, לקבוצות של כחמש עשרה נשים. יש לציין כי הארוע יתקיים במשך שלושה ימים אולם הסדנאות יתקיימו ביום שישי 22.10.04 בלבד. תמורת ההדרכה תקבלנה המדריכות דוכן למכירת עבודותיהן. עלות החומרים תחול כמובן על המשתתפות בסדנאות ו/או על מפיקי האירוע. משתתפות בפורום הרואות את עצמן מתאימות ומעוניינות להשתתף באירוע מתבקשות לפנות אל משכית או אלי במסרים בלבד הגיעו פניות רבות ועדיין חסרה לנו מישהי שתסכים להעביר יצירה במפיות. את כל הפניות נבדוק לגופו של עניין ונשיב בהקדם. נא לא לשלוח מסרים חוזרים,כפי שהרבה עשו עד לרגע זה, מסר אחד מספיק

שישינשי

הלוואי והייתי יודעת להדריך ביצירת מפיות
. בינתיים לומדת מכם המון. א אבל מאוד רוצה להיות נוכחת לבקר ואולי לעזור אם צריך...... מקווה לראות עוד פרטים על האירוע הנ"ל, מיקום, שעות וכו' תהיו בקשר....

3פוליאנה

New member
מדריכה ליצירת מפיות

אני מוכנה להעביר סדנא לעבודה במפיות פוליאנה

bumbum16

New member
יצירה במפיות

אני עובדת עם מפיות על חמסות מגבס וחמסות מעץ וכן גם קערות מעוטרות מפיות אשמח לקבל יותר פרטים על מקום האירוע...ואשמח להדריך כמובן בתמורה לדוכן...

שביק

New member
טובי חביבה, מודה לך על הזמנתך.

בעוד שבוע בתי תינשא. ורק לאחר מכן אני מניחה שאתפנה לעבודות נוספות ואוכל להיענות ליצירת עבודות או להדרכה. בכל מקרה מקוה שאוכל להגיע בתאריכים הנקובים ולפגוש את כולכן. חג שמח שביק

למעלה