הודעה...!

../images/Emo41.gif הודעה...!

לאור מה שקרה כאן בימים האחרונים אני רוצה להבהיר ולהסדיר כמה דברים. דבר ראשון והוא הכי חשוב - תשדלו לדבר בשפה יפה ומנומסת גם אם משהו (או מישהו) פה לא עושה לכם כל כך טוב. אל תקללו ואל תתחצפו. יש פה הרבה אנשים, מגוון דעות וכל אחד אוהב משהו אחר באמת באמת באמת שאין טעם להתרגז אם מישהו לא מקבל את דעתכם. חברי הפורום היקרים - במידה ומישהו מבקש ביקורת תשתדלו שלא לענות לו בצורה ילדותית כמו "זה לא מעניין אותנו" "את מי זה מעניין" ותגובות מהסוג הזה. תענו כמו שצריך בצורה בוגרת ויפה. תודה. ואחרונה חביבה... שחר/בלה לה פייה - אני עדיין לא מבין למה את מרוגזת כל-כך, אז מה אם אנחנו לא אוהבים שת שקירה? בכל מקרה נעזוב את זה. בואי ננסה להתחיל מחדש. אל תקחי כל-כך קשה את מה שאומרים לך. זה ממש ילדותי לשמוע תגובות סותרות ובתגובה לכך להגיד שכולם רעים פה ולעזוב את הפורום. לא מוצא חן בענייך התגובותש קיבלת פשוט מאוד תתעלמי. אני מצטער מאוד אם הרגזנו אותך ואם התנהגנו לא יפה (לפי מה שאתה אומרת) ואפילו בשביל שלא תרגישי רע...קחי לינק מתנה. ועוד אחד. ואחרון. אשמח נורא אם תמשיכי להשתתף פה ולדבר איתנו על מוזיקה.
אמיתי.

סליידר

New member
מנסים לעזור לה

ומראים לה דעות שונות, ומתנצלים בפניה, והיא צוחקת עלינו וזה לא נראה שזה מזיז לה בכלל. ממש רמה של בני 10. וחבל

למעלה